Povezane vesti

Zorica Dukić poslala Gastozu poruku, posle raskida povukla šok potez, pa komentarisala Anđelu: "Devojka je..."

Zorica Dukić poslala Gastozu poruku, posle raskida povukla šok potez, pa komentarisala Anđelu: "Devojka je..."

Telegraf pre 1 sat
Zorica Dukić proslavila se učešćem u rijalitiju "Parovi" gde je bila u emotivnoj vezi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, a sada je otkrila da mu je čestitala na pobedi u "Eliti 8". Zorica Dukić se u poslednje vreme ne eksponira javno, ali sada je… »
"Poslala sam mu poruku, bio je tu kad je bilo najteže" Starleta o odnosu sa Gastozom, otkrila nepoznate detalje o njemu…

"Poslala sam mu poruku, bio je tu kad je bilo najteže" Starleta o odnosu sa Gastozom, otkrila nepoznate detalje o njemu…

Kurir pre 2 sata
Zorica Dukić proslavila se učešćem u rijalitiju " Parovi" gde je bila u emotivnoj vezi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, a sada je otkrila da mu je čestitala na pobedi u "Eliti 8". Zorica se u poslednje vreme ne eksponira javno, ali sada je progovorila o… »
"Poslala sam mu poruku, bio je tu kada mi je bilo najteže": Zorica Dukić o odnosu sa Gastozom: Pomenula i Anđelu Đuričić

"Poslala sam mu poruku, bio je tu kada mi je bilo najteže": Zorica Dukić o odnosu sa Gastozom: Pomenula i Anđelu Đuričić

Blic pre 4 sati
Zorica Dukić proslavila se učešćem u rijalitiju "Parovi" gde je bila u emotivnoj vezi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, a sada je otkrila da mu je čestitala na pobedi u "Eliti 8". Zorica se u poslednje vreme ne eksponira javno, ali sada je progovorila o… »
Gastozu se javila bivša nakon pobede u eliti Priznala da mu je poslala poruku, pa otkrila šta misli o vezi s Anđelom!

Gastozu se javila bivša nakon pobede u eliti Priznala da mu je poslala poruku, pa otkrila šta misli o vezi s Anđelom!

Alo pre 6 sati
Kako je navela, smatra da je Marinković u životu mogao da postigne više. Pobednica rijalitija Parovi i bivša devojka Nenada Marinkovića, Zorica Dukić, čestitala mu je na pobedi u osmoj sezoni rijalitija Elita. Takođe je otkrila šta danas misli o njemu… »

Vesti dana »