Povezane vesti
Zorica Dukić poslala Gastozu poruku, posle raskida povukla šok potez, pa komentarisala Anđelu: "Devojka je..."
Telegraf pre 1 sat
Zorica Dukić proslavila se učešćem u rijalitiju "Parovi" gde je bila u emotivnoj vezi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, a sada je otkrila da mu je čestitala na pobedi u "Eliti 8". Zorica Dukić se u poslednje vreme ne eksponira javno, ali sada je… »
"Poslala sam mu poruku, bio je tu kad je bilo najteže" Starleta o odnosu sa Gastozom, otkrila nepoznate detalje o njemu…
Kurir pre 2 sata
Zorica Dukić proslavila se učešćem u rijalitiju " Parovi" gde je bila u emotivnoj vezi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, a sada je otkrila da mu je čestitala na pobedi u "Eliti 8". Zorica se u poslednje vreme ne eksponira javno, ali sada je progovorila o… »
"Poslala sam mu poruku, bio je tu kada mi je bilo najteže": Zorica Dukić o odnosu sa Gastozom: Pomenula i Anđelu Đuričić
Blic pre 4 sati
Zorica Dukić proslavila se učešćem u rijalitiju "Parovi" gde je bila u emotivnoj vezi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, a sada je otkrila da mu je čestitala na pobedi u "Eliti 8". Zorica se u poslednje vreme ne eksponira javno, ali sada je progovorila o… »
Gastozu se javila bivša nakon pobede u eliti Priznala da mu je poslala poruku, pa otkrila šta misli o vezi s Anđelom!
Alo pre 6 sati
Kako je navela, smatra da je Marinković u životu mogao da postigne više. Pobednica rijalitija Parovi i bivša devojka Nenada Marinkovića, Zorica Dukić, čestitala mu je na pobedi u osmoj sezoni rijalitija Elita. Takođe je otkrila šta danas misli o njemu… »
Vesti dana »

OTKRIVAMO Kako su beogradske sudije za prethodni postupak Višeg suda uzdrmale igrokaz režima
Nova pre 1 satjoš 47 povezanih

Naprednjaci Vranja i okruga blokadom protiv blokada FOTO/VIDEO
Vranje news pre 34 minutajoš 34 povezane

Uroš Trifunović i Alen Smailagić izostavljeni sa spiska reprezentacije Srbije za Evrobasket 2025
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 62 povezane

Radivoju Jovoviću određen pritvor do 30 dana, aktivistkinji Čeleketić do tri meseca kućnog pritvora
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih

U 50 gradova narod protiv blokada Krenuli ljudi sa svih strana, Poslali su jasne poruke: Da prestane nasilje (foto)
Dnevnik pre 3 satajoš 51 povezana