Povezane vesti
HUT: Cijene hotelskog smještaja i u 2025. rasle manje od troškova rada i hrane
SEEbiz 20.08.2025
ZAGREB – U prvih šest mjeseci ove godine cijene hotelskog smještaja u Hrvatskoj sa porastom od 4,6 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine prate kretanje cijena hotelskog smještaja mediteranske konkurencije iz EU, a istovremeno su ključni troškovi… »
"Investicije su ugrožene!" Hotelijeri na primorju upalili alarm: Zarada sporo prati poskupljenje troškova i konkurenciju
Blic 20.08.2025
U prvih šest meseci ove godine, cene hotelskog smeštaja u Hrvatskoj su porasle za 4,6 odsto u odnosu na isti period prošle godine, prateći trend mediteranske konkurencije u Evropskoj uniji. Međutim, ključni troškovi u ovoj hotelijerskoj industriji rastu… »
Vesti dana »
„Možete da me povučete za taj Generalštab“: Izjava ministra kulture u Skupštini Srbije
Nedeljnik pre 1 satjoš 21 povezana
Iranski vrh se cepa, Revolucionarna garda protiv pregovora, Modžtaba presudio! Amerika je ovo čekala, vrhovni vođa dao sinoć "zeleno svetlo" delegaciji Teherana
Kurir pre 53 minutajoš 22 povezane
Predsednik Izborne komisije na Medicinskom fakultetu: “Video sam razliku u listićima, studentima sam nudio da poništimo izbore"
Nova pre 53 minutajoš 20 povezanih
Ministarka Đedović Handanović: Početkom maja imaćemo usaglašene uslove ugovora sa Azerbejdžanom za gasnu elektranu
Politika pre 48 minutajoš 21 povezana
Vremenska prognoza za sredu, 22. april: Oblačno, sa sunčanim intervalima
Serbian News Media pre 28 minutajoš 25 povezanih