Povezane vesti
Trnuli su mi prsti od bolova, glavobolja: Miljana Kulić bila na tretmanu, sve vreme dozivala majku Mariju: "Uplašila sam se"
Blic 20.08.2025
Miljana Kulić bila je kod kiropraktičara. Miljana je na videu koji je osvanuo na društvenoj mreži TikTok sve vreme dozivala majku Mariju i bila u panici, a onda se oglasila i otkrila sa kakvim se problemom suočila. Miljana je rekla da je imala tegobe… »
"Trnuli su mi prsti od bolova, glavobolja" Miljana Kulić posetila stručno lice, sve vreme dozivala majku: Uplašila sam se
Kurir 20.08.2025
Rijaliti zvezda Miljana Kulić je tokom posete stručnom licu, kako se može videti na videu koji je osvanuo na društvenoj mreži TikTok, sve vreme dozivala majku Mariju i bila u panici, a onda se oglasila i otkrila sa kakvim se problemom suočila. Miljana je… »
Miljana Kulić povređena, trne od bolova: Drama u ordinaciji, vrištala i dozivala majku
Telegraf 20.08.2025
Na TikTokuje osvanuo snimak rijaliti zvezde Miljane Kulić, koja je posetila kiropraktičara, kako bi rešila zdravstveni problem. Na pomenutom video snimku Miljana Kulić jaukala je od bolova sve vreme dozivajući majku Mariju, koja se ni na trenutak nije… »
Vesti dana »
Radnici NIS-a uhapšeni zbog pronevere: Gorivo za avione pretakali u privatno vozilo
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane
Nikola Jokić uradio što nije niko u istoriji NBA: Ove brojke stvarno nisu normalne
Mondo pre 35 minutajoš 34 povezane
Slobodni univerzitet Niš traži poništavanje odluke o gašenju tri departmana Filozofskog fakulteta
Insajder pre 1 satjoš 18 povezanih
Tramp: Američka vojska ostaje oko Irana, upozoravam Teheran da ćemo pucati ako ne poštuje sporazum
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku Tenzije oko Ormuskog moreuza, Pezeškijan osudio kršenje prekida vatre između Irana i SAD
Euronews pre 40 minutajoš 21 povezana