Povezane vesti
Trnuli su mi prsti od bolova, glavobolja: Miljana Kulić bila na tretmanu, sve vreme dozivala majku Mariju: "Uplašila sam se"
Blic 20.08.2025
Miljana Kulić bila je kod kiropraktičara. Miljana je na videu koji je osvanuo na društvenoj mreži TikTok sve vreme dozivala majku Mariju i bila u panici, a onda se oglasila i otkrila sa kakvim se problemom suočila. Miljana je rekla da je imala tegobe… »
"Trnuli su mi prsti od bolova, glavobolja" Miljana Kulić posetila stručno lice, sve vreme dozivala majku: Uplašila sam se
Kurir 20.08.2025
Rijaliti zvezda Miljana Kulić je tokom posete stručnom licu, kako se može videti na videu koji je osvanuo na društvenoj mreži TikTok, sve vreme dozivala majku Mariju i bila u panici, a onda se oglasila i otkrila sa kakvim se problemom suočila. Miljana je… »
Miljana Kulić povređena, trne od bolova: Drama u ordinaciji, vrištala i dozivala majku
Telegraf 20.08.2025
Na TikTokuje osvanuo snimak rijaliti zvezde Miljane Kulić, koja je posetila kiropraktičara, kako bi rešila zdravstveni problem. Na pomenutom video snimku Miljana Kulić jaukala je od bolova sve vreme dozivajući majku Mariju, koja se ni na trenutak nije… »
Vesti dana »

"Znatno drugačiji tonovi, ali ni Srbija nije ista od pre godinu dana": Ključne poruke Ursule fon der Lajen Beogradu
Euronews pre 1 satjoš 36 povezanih

Ostaju iza rešetaka zbog pokušaja ubistva pripadnika "Kobri" Glavnim osumnjičenima za napad u Novom Sadu produžen pritvor
Alo pre 8 minutajoš 27 povezanih

Sirijski predsednik u Moskvi: El Šara traži izručenje Bašara el Asada
Politika pre 1 satjoš 30 povezanih

Šok detalji o trans osobi koja je ucenjivala Vujadina: Mladen Mijatović o slučaju koji trese Srbiju
Mondo pre 1 satjoš 33 povezane

Ursula fon der Lajen se sastala sa Vjosom Osmani i Aljbinom Kurtijem
Danas pre 18 minutajoš 86 povezanih