Povezane vesti

Trnuli su mi prsti od bolova, glavobolja: Miljana Kulić bila na tretmanu, sve vreme dozivala majku Mariju: "Uplašila sam se"

Trnuli su mi prsti od bolova, glavobolja: Miljana Kulić bila na tretmanu, sve vreme dozivala majku Mariju: "Uplašila sam se"

Blic pre 6 sati
Miljana Kulić bila je kod kiropraktičara. Miljana je na videu koji je osvanuo na društvenoj mreži TikTok sve vreme dozivala majku Mariju i bila u panici, a onda se oglasila i otkrila sa kakvim se problemom suočila. Miljana je rekla da je imala tegobe… »
"Trnuli su mi prsti od bolova, glavobolja" Miljana Kulić posetila stručno lice, sve vreme dozivala majku: Uplašila sam se

"Trnuli su mi prsti od bolova, glavobolja" Miljana Kulić posetila stručno lice, sve vreme dozivala majku: Uplašila sam se

Kurir pre 6 sati
Rijaliti zvezda Miljana Kulić je tokom posete stručnom licu, kako se može videti na videu koji je osvanuo na društvenoj mreži TikTok, sve vreme dozivala majku Mariju i bila u panici, a onda se oglasila i otkrila sa kakvim se problemom suočila. Miljana je… »
Miljana Kulić povređena, trne od bolova: Drama u ordinaciji, vrištala i dozivala majku

Miljana Kulić povređena, trne od bolova: Drama u ordinaciji, vrištala i dozivala majku

Telegraf pre 7 sati
Na TikTokuje osvanuo snimak rijaliti zvezde Miljane Kulić, koja je posetila kiropraktičara, kako bi rešila zdravstveni problem. Na pomenutom video snimku Miljana Kulić jaukala je od bolova sve vreme dozivajući majku Mariju, koja se ni na trenutak nije… »

Vesti dana »