Повезане вести

Трнули су ми прсти од болова, главобоља: Миљана Кулић била на третману, све време дозивала мајку Марију: "Уплашила сам се"

Трнули су ми прсти од болова, главобоља: Миљана Кулић била на третману, све време дозивала мајку Марију: "Уплашила сам се"

Блиц пре 24 дана
Миљана Кулић била је код киропрактичара. Миљана је на видеу који је освануо на друштвеној мрежи ТикТок све време дозивала мајку Марију и била у паници, а онда се огласила и открила са каквим се проблемом суочила. Миљана је… »
"Трнули су ми прсти од болова, главобоља" Миљана Кулић посетила стручно лице, све време дозивала мајку: Уплашила сам се

"Трнули су ми прсти од болова, главобоља" Миљана Кулић посетила стручно лице, све време дозивала мајку: Уплашила сам се

Курир пре 24 дана
Ријалити звезда Миљана Кулић је током посете стручном лицу, како се може видети на видеу који је освануо на друштвеној мрежи ТикТок, све време дозивала мајку Марију и била у паници, а онда се огласила и открила са каквим се… »
Миљана Кулић повређена, трне од болова: Драма у ординацији, вриштала и дозивала мајку

Миљана Кулић повређена, трне од болова: Драма у ординацији, вриштала и дозивала мајку

Телеграф пре 24 дана
На ТикТокује освануо снимак ријалити звезде Миљане Кулић, која је посетила киропрактичара, како би решила здравствени проблем. На поменутом видео снимку Миљана Кулић јаукала је од болова све време дозивајући мајку Марију, која… »

Вести дана »