Povezane vesti

Bertans: "Želim da igram ponovo u Partizanu"

Bertans: "Želim da igram ponovo u Partizanu"

B92 pre 9 sati
Davis Bertans ima želju da obuče crno-beli dres. Letonski košarkaš odličnim partijama u dresu Partizana, sa kojim je osvojio dve titule prvaka Srbije i jedan trofej u ABA ligi. Posle dve godine koliko je bio u Beogradu, Letonac se preselio u Španiju, pa… »
Bertans: Želeo sam povratak u Partizan, Srbija je favorit na EP

Bertans: Želeo sam povratak u Partizan, Srbija je favorit na EP

Sport klub pre 12 sati
Košarkaš Dubaija Davis Bertans izjavio je da bi bilo lepo zaigrati ponovo u Partizanu nakon povratka u Evropu iz NBA lige, ali da crno-beli nisu bili zainteresovani da mu pošalju adekvatnu ponudu - ugovor kojim bi mogao da privede karijeru kraju. Bertans… »
Bertans stavlja Srbiju na prvo mesto: "Samo pogledajte kakav tim imaju"

Bertans stavlja Srbiju na prvo mesto: "Samo pogledajte kakav tim imaju"

B92 pre 13 sati
Bivši košarkaš Partizana Davis Bertans smatra da je Srbija glavni favorit na predstojećem Evropskom prvenstvu. Reprezentativac Letonije, koja će biti domaćin kako grupne faze, tako i završnice ovog takmičenja kao glavnog favorita za zlatnu medalju… »
"Hteo sam da se vratim u Partizan, ali neke stvari se ne dešavaju": Bertans posle svega želi samo jednu stvar

"Hteo sam da se vratim u Partizan, ali neke stvari se ne dešavaju": Bertans posle svega želi samo jednu stvar

Telegraf pre 14 sati
Košarkaši Letonije biće jedni od rivala Srbije u grupnoj fazi Eurobasketa, a Orlovi će imati priliku da igraju upravo pred njihovim glasnim navijačima u Rigi, a taj meč biće treći koji će selekcija Svetislava Pešića odigrati na ovom Evropskom prvenstvu… »

Vesti dana »