Повезане вести

Бертанс: "Желим да играм поново у Партизану"

Бертанс: "Желим да играм поново у Партизану"

Б92 пре 26 дана
Давис Бертанс има жељу да обуче црно-бели дрес. Летонски кошаркаш одличним партијама у дресу Партизана, са којим је освојио две титуле првака Србије и један трофеј у АБА лиги. После две године колико је био у Београду, Летонац… »
Бертанс: Желео сам повратак у Партизан, Србија је фаворит на ЕП

Бертанс: Желео сам повратак у Партизан, Србија је фаворит на ЕП

Спорт клуб пре 26 дана
Кошаркаш Дубаија Давис Бертанс изјавио је да би било лепо заиграти поново у Партизану након повратка у Европу из НБА лиге, али да црно-бели нису били заинтересовани да му пошаљу адекватну понуду - уговор којим би могао да… »
Бертанс ставља Србију на прво место: "Само погледајте какав тим имају"

Бертанс ставља Србију на прво место: "Само погледајте какав тим имају"

Б92 пре 26 дана
Бивши кошаркаш Партизана Давис Бертанс сматра да је Србија главни фаворит на предстојећем Европском првенству. Репрезентативац Летоније, која ће бити домаћин како групне фазе, тако и завршнице овог такмичења као главног фаворита… »
"Хтео сам да се вратим у Партизан, али неке ствари се не дешавају": Бертанс после свега жели само једну ствар

"Хтео сам да се вратим у Партизан, али неке ствари се не дешавају": Бертанс после свега жели само једну ствар

Телеграф пре 26 дана
Кошаркаши Летоније биће једни од ривала Србије у групној фази Еуробаскета, а Орлови ће имати прилику да играју управо пред њиховим гласним навијачима у Риги, а тај меч биће трећи који ће селекција Светислава Пешића одиграти на… »

Вести дана »