Povezane vesti
"Spavali smo 13 sati": Đina Džinović objavila snimak sa misterioznim muškarcem, ne može da dođe sebi
Mondo pre 10 sati
Đina Džinović trenutno boravi na Mikonosu, gde se snimila odmah nakon buđenja. "Dobro jutro, dan dva! Mi smo se komirali oko 1 ujutru, nismo nigde izašli, bili smo kod prijatelja kući, a spavali smo tačno 12 sati! Kad smo se probudili rekla sam da nema… »
Zaključali se 13 sati u sobi, ne mogu da dođu sebi: Ćerka Harisa Džinovića se snima sa muškarcem od kog se ne odvaja (video)…
Kurir pre 10 sati
Ćerka pevača Harisa Džinovića, Đina Džinović trenutno odmara na grčkom ostrvu Mikonos, odakle sa pratiocima na društvenim mrežama deli utiske i anegdote sa putovanja. Ona se oglasila odmah nakon buđenja i otkrila da je doživela pravi “maraton spavanja”… »
Zaključali se 13 sati u sobi, ne mogu da dođu sebi: Ćerka Harisa Džinovića se snima sa muškarcem od kog se ne odvaja: "Nema…
Blic pre 11 sati
Đina Džinović, ćerka pevača Harisa Džinovića, nalazi se na Mikonosu, gde se snimala nakon što je ustala. - Dobro jutro, dan dva! Mi smo se komirali oko 1 ujutru, nismo nigde izašli, bili smo kod prijatelja kući, a spavali smo tačno 12 sati! Kad smo se… »
Vesti dana »

Mali: Trgovačke marže biće ograničene na najviše 20 odsto
Bloomberg Adria pre 6 minutajoš 24 povezane

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 4 satijoš 26 povezanih

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i zahtevi za prekid vatre
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 45 povezanih