Povezane vesti
"Moja majka ima neke probleme..." Mali Peja otkrio da li planira da napusti dom Zlate Petrović: Ne može da izlazi svaki dan
Kurir 21.08.2025
Rijaliti učesnik Jovan Pejić Peja živi sa majkom, pevačicom Zlatom Petrović. - Ona stalno priča da joj je dosta da kuva i da čisti. Ako padne samo jedna dlaka na pod, ona mora odmah da sredi. Voleo bih da pređe u neki manji stan, gde će moći da… »
"Moja majka ima probleme": Jovan Pejić otkrio da li će napustiti dom Zlate Petrović
Mondo 21.08.2025
Tim povodom Peja je otkrio kako izgleda njihov zajednički život i da li planira uskoro da se odseli. Posebno se dotakao majke, pevačice Zlate Petrović, koja je nedavno u šali izjavila da jedva čeka da se njen sin osamostali. "Ona stalno priča da joj je… »
“Majka ima neke probleme”: Peja napušta Zlatu, seli se iz porodičnog stan? Otkrio Zlatinu tajnu
Telegraf 21.08.2025
Rijaliti učesnik Jovan Pejić Peja živi sa majkom, pevačicom Zlatom Petrović. Sad je otkrio kako izgleda njihov zajednički život. - Ona stalno priča da joj je dosta da kuva i da čisti. Ako padne samo jedna dlaka na pod, ona mora odmah da sredi. Voleo bih… »
"Moja majka ima neke: Probleme..." Mali Peja otkrio da li planira da napusti dom Zlate Petrović: "Ona ne može da izlazi svaki…
Blic 21.08.2025
Rijaliti učesnik Jovan Pejić Peja živi sa majkom, pevačicom Zlatom Petrović. Sad je otkrio kako izgleda njihov zajednički život. - Ona stalno priča da joj je dosta da kuva i da čisti. Ako padne samo jedna dlaka na pod, ona mora odmah da sredi. Voleo bih… »
Vesti dana »

Advokatica Borović: Bogdan je sinoć od batina izgubio svest, napadači su izleteli iz parka i napali ga
Nova pre 2 satajoš 7 povezanih

Picula: Sankcije NIS-u odražavaju zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji
Beta pre 5 satijoš 17 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 49 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 1 satjoš 71 povezana

RTS: NIS će uputiti dopunjeni zahtev administraciji SAD za još jednim odlaganjem pune primene sankcija
N1 Info pre 1 satjoš 35 povezanih