Povezane vesti
"Moja majka ima neke probleme..." Mali Peja otkrio da li planira da napusti dom Zlate Petrović: Ne može da izlazi svaki dan
Kurir pre 2 sata
Rijaliti učesnik Jovan Pejić Peja živi sa majkom, pevačicom Zlatom Petrović. - Ona stalno priča da joj je dosta da kuva i da čisti. Ako padne samo jedna dlaka na pod, ona mora odmah da sredi. Voleo bih da pređe u neki manji stan, gde će moći da… »
"Moja majka ima probleme": Jovan Pejić otkrio da li će napustiti dom Zlate Petrović
Mondo pre 3 sata
Tim povodom Peja je otkrio kako izgleda njihov zajednički život i da li planira uskoro da se odseli. Posebno se dotakao majke, pevačice Zlate Petrović, koja je nedavno u šali izjavila da jedva čeka da se njen sin osamostali. "Ona stalno priča da joj je… »
“Majka ima neke probleme”: Peja napušta Zlatu, seli se iz porodičnog stan? Otkrio Zlatinu tajnu
Telegraf pre 3 sata
Rijaliti učesnik Jovan Pejić Peja živi sa majkom, pevačicom Zlatom Petrović. Sad je otkrio kako izgleda njihov zajednički život. - Ona stalno priča da joj je dosta da kuva i da čisti. Ako padne samo jedna dlaka na pod, ona mora odmah da sredi. Voleo bih… »
"Moja majka ima neke: Probleme..." Mali Peja otkrio da li planira da napusti dom Zlate Petrović: "Ona ne može da izlazi svaki…
Blic pre 4 sati
Rijaliti učesnik Jovan Pejić Peja živi sa majkom, pevačicom Zlatom Petrović. Sad je otkrio kako izgleda njihov zajednički život. - Ona stalno priča da joj je dosta da kuva i da čisti. Ako padne samo jedna dlaka na pod, ona mora odmah da sredi. Voleo bih… »
Vesti dana »

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: crveno upozorenje za Pomoravlje i jugoistok
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 39 povezanih

EPS najavljuje poskupljenje struje i finansiranje iz sopstvenih sredstava uz stabilan rad kapaciteta
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 22 povezane

VIDEO Autobus sa srpskim turistima kamenovan u Grčkoj: Troje povređenih
Radio 021 pre 1 satjoš 23 povezane

Sijarto: Ponuda da Mađarska bude mesto sastanka Putina i Zelenskog i dalje važi
NIN pre 29 minutajoš 24 povezane