Повезане вести
„Филм има политичку и друштвену моћ“: Ни потоп није спречио Дефоа да прими Почасно срце Сарајева
Нова 21.08.2025
Срећан сам што сам овде, то је права част, поручио је вечерас амерички глумац Вилем Дефо примајући награду Почасно срце Сарајева. УНИQА је главни спонзор и званично осигурање Сарајево Филм Фестивала. Након инспиративног… »
Вилему Дафоу уручено Почасно Срце Сарајева на 31. Сарајево Филм Фестивалу
Телеграф 21.08.2025
Вилему Дафоу уручено Почасно Срце Сарајева на Прослављеном америчком глумцу Вилему Дафоу уручено је Почасно Срце Сарајева за изузетан допринос филмској уметности на 31. издању Сарајево Филм Фестивала. Награда му је додељена… »
„Био сам шокиран кад су ме напали због улоге Исуса Христа. Али увек сам волео да радим болне ствари јер се на крају исплате“…
Нова 21.08.2025
Од свих мастеркласова у оквиру 31. Сарајево филм фестивала убедљиво највеће интересовање владало је за онај америчког глумца Вилема Дефоа. Карте су биле распродате још на почетку фестивала, а сала Босанског културног центра… »
Британском глумцу Реју Винстоуну уручено "Почасно Срце Сарајева" на Сарајево филм фестивалу
Н1 Инфо 21.08.2025
Британском глумцу Реју Винстоуну у синоћ је на 31. Сарајево филм фестивалу уручено "Почасно Срце Сарајева" за изузетан допринос филмској уметности. Награду му је у Народном позоришту Сарајево предао директор фестивала Јован… »
Британском глумцу Реју Винстоуну уручено Почасно Срце Сарајева на 31. Сфф-у, он се захвалио публица: "Култура спаја људе"
Блиц 21.08.2025
Британском глумцу Реју Винстоуну на 31. Сарајево Филм Фестивалу уручено "Почасно Срце Сарајева" за изузетан допринос филмској уметности. Награду му је у Народном позоришту Сарајево предао директор фестивала Јован Марјановић… »
Вести дана »
Шта даље са НИС-ом? Америка тражи потпуни излазак Руса, а Србија има само неколико опција
Правда пре 56 минутајош 64 повезане
Временска прогноза: Сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом
Бета пре 4 сатијош 27 повезаних
Дијана Хрка поново примљена у болницу, огласила се здравствена установа
Блиц пре 31 минутајош 38 повезаних
Србија преокренула на крилима Костова и Цветковића, против Хрвата за прво место
Телеграф пре 11 минутајош 26 повезаних