Povezane vesti

„Film ima političku i društvenu moć“: Ni potop nije sprečio Defoa da primi Počasno srce Sarajeva

„Film ima političku i društvenu moć“: Ni potop nije sprečio Defoa da primi Počasno srce Sarajeva

Nova pre 20 dana
Srećan sam što sam ovde, to je prava čast, poručio je večeras američki glumac Vilem Defo primajući nagradu Počasno srce Sarajeva. UNIQA je glavni sponzor i zvanično osiguranje Sarajevo Film Festivala. Nakon inspirativnog masterklasa, kog je održao danas… »
Vilemu Dafou uručeno Počasno Srce Sarajeva na 31. Sarajevo Film Festivalu

Vilemu Dafou uručeno Počasno Srce Sarajeva na 31. Sarajevo Film Festivalu

Telegraf pre 21 dana
Vilemu Dafou uručeno Počasno Srce Sarajeva na Proslavljenom američkom glumcu Vilemu Dafou uručeno je Počasno Srce Sarajeva za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti na 31. izdanju Sarajevo Film Festivala. Nagrada mu je dodeljena pred mnogobrojnom publikom… »
„Bio sam šokiran kad su me napali zbog uloge Isusa Hrista. Ali uvek sam voleo da radim bolne stvari jer se na kraju isplate“…

„Bio sam šokiran kad su me napali zbog uloge Isusa Hrista. Ali uvek sam voleo da radim bolne stvari jer se na kraju isplate“…

Nova pre 21 dana
Od svih masterklasova u okviru 31. Sarajevo film festivala ubedljivo najveće interesovanje vladalo je za onaj američkog glumca Vilema Defoa. Karte su bile rasprodate još na početku festivala, a sala Bosanskog kulturnog centra bila je jutros krcata. Ne… »
Britanskom glumcu Reju Vinstounu uručeno "Počasno Srce Sarajeva" na Sarajevo film festivalu

Britanskom glumcu Reju Vinstounu uručeno "Počasno Srce Sarajeva" na Sarajevo film festivalu

N1 Info pre 21 dana
Britanskom glumcu Reju Vinstounu u sinoć je na 31. Sarajevo film festivalu uručeno "Počasno Srce Sarajeva" za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti. Nagradu mu je u Narodnom pozorištu Sarajevo predao direktor festivala Jovan Marjanović, poručivši da… »
Britanskom glumcu Reju Vinstounu uručeno Počasno Srce Sarajeva na 31. Sff-u, on se zahvalio publica: "Kultura spaja ljude"

Britanskom glumcu Reju Vinstounu uručeno Počasno Srce Sarajeva na 31. Sff-u, on se zahvalio publica: "Kultura spaja ljude"

Blic pre 21 dana
Britanskom glumcu Reju Vinstounu na 31. Sarajevo Film Festivalu uručeno "Počasno Srce Sarajeva" za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti. Nagradu mu je u Narodnom pozorištu Sarajevo predao direktor festivala Jovan Marjanović, poručivši da Vinstounovo… »

Vesti dana »