Povezane vesti

"Imala sam šest godina da kada sam shvatila da se ne osećam kao muškarac": Ispovest prve transrodne zvezde Granda

"Imala sam šest godina da kada sam shvatila da se ne osećam kao muškarac": Ispovest prve transrodne zvezde Granda

Mondo pre 1 sat
Bivša učesnica "Zvezda Granda" iz Slovenije, koja već četiri godine živi u Beogradu, s prvim pojavljivanjem u javnosti izazvala je pažnju. Rođena je kao Alino, a rano je shvatila da se ne oseća dobro kao muškarac. Pogledajte fotografije Aline Juhart… »
Ispovest transrodne pevačice iz „Zvezda Granda“: „Sa šest godina sam shvatila da želim da budem žensko, prvo su počeli nokti…

Ispovest transrodne pevačice iz „Zvezda Granda“: „Sa šest godina sam shvatila da želim da budem žensko, prvo su počeli nokti…

Nova pre 3 sata
Alina Juhart, pevačica koja se proslavila tokom takmičenja u "Zvezdama Granda" nedavno je imala priliku da se oproba i na filmu, koji je promovisala na Sarajevo film festivalu. Transrodna pevačica dobila je priliku da igra u filmu „Fantasy“, iza koga… »
"Prvo su počeli nokti, haljine, pa duga kosa... Nisam pila hormone" Velika ispovest transrodne pevačice (32): "Plakala sam…

"Prvo su počeli nokti, haljine, pa duga kosa... Nisam pila hormone" Velika ispovest transrodne pevačice (32): "Plakala sam…

Blic pre 4 sati
Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" definitivno je obeležilo pojavljivanje transrodne pevačice Aline Juhart (32) iz Maribora. Naime, Alina je pred samo polufinale ispala iz daljeg takmičenja, a sada je otvoreno govorila o svom životu i iznela nepoznate… »
“Nisam uzimala hormone, plakala sam, prvo su počeli nokti” Trans pevačica u velikoj ispovesti otkrila istinu

“Nisam uzimala hormone, plakala sam, prvo su počeli nokti” Trans pevačica u velikoj ispovesti otkrila istinu

Telegraf pre 3 sata
Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" definitivno je obeležilo pojavljivanje transrodne pevačice Aline Juhart (32) iz Maribora. Naime, Alina je pred samo polufinale ispala iz daljeg takmičenja, a sada je otvoreno govorila o svom životu i iznela nepoznate… »
"Sa šest godina sam shvatila da se ne osećam dobro kao dečak" Emotivna ispovest transrodne zvezde Granda! Prava sam dama i…

"Sa šest godina sam shvatila da se ne osećam dobro kao dečak" Emotivna ispovest transrodne zvezde Granda! Prava sam dama i…

Kurir pre 5 sati
Transrodna pevačica Alina Juhart na Sarajevo film festivalu, čiji je glavni sponzor UNIQA osiguranje, došla je s filmom "Fantasy". Iza ovog ostvarenja stoji rediteljka Kukla, čiji potpis se nalazi na spotovima mnogih muzičkih zvezda, od Senide do Nataše… »

Vesti dana »