Povezane vesti
"Imala sam šest godina da kada sam shvatila da se ne osećam kao muškarac": Ispovest prve transrodne zvezde Granda
Mondo pre 1 sat
Bivša učesnica "Zvezda Granda" iz Slovenije, koja već četiri godine živi u Beogradu, s prvim pojavljivanjem u javnosti izazvala je pažnju. Rođena je kao Alino, a rano je shvatila da se ne oseća dobro kao muškarac. Pogledajte fotografije Aline Juhart… »
Ispovest transrodne pevačice iz „Zvezda Granda“: „Sa šest godina sam shvatila da želim da budem žensko, prvo su počeli nokti…
Nova pre 3 sata
Alina Juhart, pevačica koja se proslavila tokom takmičenja u "Zvezdama Granda" nedavno je imala priliku da se oproba i na filmu, koji je promovisala na Sarajevo film festivalu. Transrodna pevačica dobila je priliku da igra u filmu „Fantasy“, iza koga… »
"Prvo su počeli nokti, haljine, pa duga kosa... Nisam pila hormone" Velika ispovest transrodne pevačice (32): "Plakala sam…
Blic pre 4 sati
Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" definitivno je obeležilo pojavljivanje transrodne pevačice Aline Juhart (32) iz Maribora. Naime, Alina je pred samo polufinale ispala iz daljeg takmičenja, a sada je otvoreno govorila o svom životu i iznela nepoznate… »
“Nisam uzimala hormone, plakala sam, prvo su počeli nokti” Trans pevačica u velikoj ispovesti otkrila istinu
Telegraf pre 3 sata
Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" definitivno je obeležilo pojavljivanje transrodne pevačice Aline Juhart (32) iz Maribora. Naime, Alina je pred samo polufinale ispala iz daljeg takmičenja, a sada je otvoreno govorila o svom životu i iznela nepoznate… »
"Sa šest godina sam shvatila da se ne osećam dobro kao dečak" Emotivna ispovest transrodne zvezde Granda! Prava sam dama i…
Kurir pre 5 sati
Transrodna pevačica Alina Juhart na Sarajevo film festivalu, čiji je glavni sponzor UNIQA osiguranje, došla je s filmom "Fantasy". Iza ovog ostvarenja stoji rediteljka Kukla, čiji potpis se nalazi na spotovima mnogih muzičkih zvezda, od Senide do Nataše… »
Vesti dana »

Oglasio se konzulat u Solunu: Nove informacije o kamenovanju autobusa sa srpskim putnicima
Nova pre 30 minutajoš 28 povezanih

Izrael započeo novu fazu ofanzive u Gazi uz mobilizaciju rezervista i proteste porodica talaca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane

Utrkuju se ko će da ugosti Putina: Ove zemlje nude da budu domaćin pregovora između Rusije i Ukrajine
Pravda pre 40 minutajoš 29 povezanih

Evo kada stiže nevreme u Srbiju RHMZ će slati upozorenja sat vremena ranije
Dnevnik pre 5 minutajoš 43 povezane