Povezane vesti
Petoro uhapšenih na protestu u Novom Sadu pušteno na slobodu
Vreme pre 16 minuta
Petoro uhapšenih nakon protesta održanih u Novom Sadu prošle nedelje pušteno je da se brani sa slobode. Osumnjičeni K. V. (21) iz Novog Sada, S. T. (21) iz Veternika i B. V. (18) iz Novog Sada, koji se terete za krivično delo napad na službeno lice… »
Sud uvažio žalbe: Petoro uhapšenih na protestu u Novom Sadu na slobodi
Danas pre 1 sat
Pet osoba, uhapšenih nakon protesta održanih u Novom Sadu prethodne nedelje, pušteno je danas da se brani sa slobode. Branioci osumnjičenih su podneli žalbe na odluku o pritvoru, pa je na sednici sudskog veća u sredu doneto rešenje o uvažavanju žalbe… »
Petoro uhapšenih posle protesta u Novom Sadu na slobodi: U zatvoru njih jedanaestoro
Radio 021 pre 2 sata
Petoro uhapšenih nakon protesta održanih u Novom Sadu prošle nedelje pušteno je da se brani sa slobode, navode iz Osnovnog suda za 021.rs. Kako navode, branioci osumnjičenih su podneli žalbe na odluku o pritvoru, te je na sednici veća 20. avgusta doneto… »
Trojici mladića iz NS ukinut, a Jovoviću i Čeleketić određen pritvor
Moj Novi Sad pre 8 sati
Iako je u sredu, 20. avgusta, pokušana blokada suda, nakon intervencije policije zaposlenima u sudu je omogućeno da uđu u zgradu. Novo protestno okupljanje u kom se traži oslobašanje svih političkih zatvorenika zakazano je za danas u 9 sati. Trojici lica… »
U Novom Sadu ukinut pritvor za troje lica koja su uhapšena u četvrtak nakon protesta
Danas pre 19 sati
Trojici lica, koja su uhapšena u Novom Sadu u četvrtak nakon protesta u tom gradu, a kojima je u subotu određen pritvor, pušteni su večeras da se brane sa slobode, saznaje Danas. Vanpretresno veće je usvojilo žalbu odbrane i ukinulo im pritvor. Njima je… »
Vesti dana »

Mali: Marže u najvećim trgovinskim lancima biće ograničene na 20 odsto
Sputnik pre 1 satjoš 23 povezane

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 4 satijoš 26 povezanih

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i zahtevi za prekid vatre
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 47 povezanih

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 4 satijoš 31 povezana