Povezane vesti
Napustio pripreme reprezentacije zbog povrede, otkrio da je pričao sa Vasom Micićem: "Pomogao mi je..."
Telegraf pre 6 sati
Srpski košarkaš Uroš Trifunović napustio je pripreme nacionalnog tima nakon što je selektor Svetislav Pešić odlučio da ga skine sa spiska za predstojeći Eurobasket. Razlog njegovog izostanka leži u povredi zbog koje nije mogao da se nametne u prethodnom… »
Oglasio se prvi precrtani sa pešićevog spiska! Evo šta je poručio Uroš Trifunović iz Tel Aviva
Večernje novosti pre 10 sati
Uroš Trifunović neće biti deo tima Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu. FOTO: M. Vukadinović Nekadašnji košarkaš Partizana je otpao sa spiska seletora Svetislava Pešića, a sada je stigao u Tel Aviv, gde će naredne sezone igrati za Makabi. U redove… »
Pešić ga precrtao sa spiska putnika za eurobasket, a on se oglasio! Napustio pripreme reprezentacije, pa poslao ovu poruku…
Kurir pre 11 sati
Uroš Trifunović napustio je pripreme reprezentacije Srbije pošto je otpao sa spiska Svetislava Pešića, te je stigao u Tel Aviv, gde će naredne sezone igrati za Makabi. On je stigao iz turskog Tofaša, a prethodno je bio član Partizana, a po dolasku je… »
Trifunović se rastao sa reprezentacijom, pa stigao u Tel Aviv
Sportske.net pre 12 sati
Uroš Trifunović je stigao u Tel Aviv, gde će naredne sezone igrati za Makabi. On je stigao iz turskog Tofaša, a prethodno je bio član Partizana. "Osećam se sjajno i hvala onome ko me je doveo i verovao u mene. Jedva čekam da obučem dres Makabija. Ovaj… »
Trifunović ne ide na EP, ali će igrati u Evroligi
Danas pre 24 sata
Košarkaš Uroš Trifunović neće igrati za Srbiju na Šampionatu Evrope, ali će zato nastupati u Evroligi sledeće sezone. Sledeće sezone Uroš Trifunović će biti član Makabija iz tel Aviva, a sve se to deseilo zbog sjajnih igara u turskom Tofašu. Trifunović… »
Vesti dana »

CIK u Prištini odbio zahtev Srpske liste za učešće na izborima; Reakcija Beograda: Ništa nije gotovo
Sputnik pre 1 satjoš 21 povezana

Rojters: Putin od Ukrajine traži ceo Donbas, bez članstva u NATO-u i stranih trupa
RTV pre 1 satjoš 23 povezane

Netanjahu najavljuje nastavak pregovora o oslobađanju talaca i okončanju rata pod uslovima Izraela
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 34 povezane

Hitno upozorenje RHMZ: Grad i jak olujni vetar pogodiće ove delove Srbije
Pravda pre 1 satjoš 22 povezane