Повезане вести
Ето буре у Немачкој: „Нец́е ме волети колико заслужујем – због боје коже“
Спутник 21.08.2025
Плејмејкер репрезентације Немачке Денис Шрудер сматра да је у подређеној позицији у односу на Дирка Новицког због своје тамне пути. Денис Шрудер један је од најуспешнијих немачких кошаркаша у историји, када се у обзир узму… »
"Црн сам, зато ме никада неће волети исто": Носио Немачку заставу на Олимпијским играма, али једно га боли
Мондо 21.08.2025
Немачки НБА ас Денис Шредер (31) признаје да амбивалентан однос према својој домовини, без обзира на што планира да јој се врати када заврши каријеру у Америци. Барјактар Немачке на Олимпијским играма у Паризу тврди да добро зна… »
Шрудер: Немци ме никад неће волети као Дирка због моје тамне коже
Спорт клуб 21.08.2025
Плејмејкер репрезентације Немачке сматра да је у подређеној позицији у односу на Дирка Новицког због своје тамне пути. Мада, постоји и нешто што је занемарио... Денис Шрудер један је од најуспешнијих немачких кошаркаша у… »
Речи капитена одзвањају немачком! Шрудер искрен до сржи: Због боје коже у овој земљи ме никада неће волети као Новицког…
Курир 21.08.2025
Капитен репрезентације Немачке, чувени НБА ас Денис Шрудер, отворено је говорио о предстојећем Еуробаскету, својим плановима за будућност и односу немачких навијача према њему. Пре две године у Манили донео је Немачкој титулу… »
Шрудер: "Освојићемо титулу, да нисам уверен, не бих учествовао"
Спортске.нет 21.08.2025
Репрезентативац Немачке Денис Штурм уочи почетка Евробаскета говорио је за "Штерн" управо о односу са репрезентацијом. "Имао сам 14 година када сам на телевизији гледао како Дирк Новицки носи заставу на отварању Игара у Пекингу… »
Шрудер шокирао: "Мене у Немачкој нико неће волети као Новицког јер..."; "Освајамо Евробаскет!"
Б92 21.08.2025
Немачки репрезентативац Денис Шрудер је у интервјуу за "Штурм" говорио о односу државе према њему, па поручио и шта очекује од Евробаскета. Дирк Новицки и Денис Шрудер у историји немачке кошарке заузимају посебно место – обојица… »
Вести дана »

Одложен састанак са Путином у Будимпешти, Трамп се огласио: „Не желим да губим време, видећемо шта ће бити“
Нова пре 1 минутјош 17 повезаних

Стиже нам наоблачење, пљуштаће! Огласио се РХМЗ, јавили кад се време квари
Ало пре 1 сатјош 11 повезаних

ЦЛС: Градска предузећа дугују 19 милијарди динара, критична ситуација
Н1 Инфо пре 21 минутајош 1 повезана