Povezane vesti
Reči kapitena odzvanjaju nemačkom! Šruder iskren do srži: Zbog boje kože u ovoj zemlji me nikada neće voleti kao Novickog…
Kurir pre 3 sata
Kapiten reprezentacije Nemačke, čuveni NBA as Denis Šruder, otvoreno je govorio o predstojećem Eurobasketu, svojim planovima za budućnost i odnosu nemačkih navijača prema njemu. Pre dve godine u Manili doneo je Nemačkoj titulu prvaka sveta, a prošlog… »
Šruder: "Osvojićemo titulu, da nisam uveren, ne bih učestvovao"
Sportske.net pre 2 sata
Reprezentativac Nemačke Denis Šturm uoči početka Evrobasketa govorio je za "Štern" upravo o odnosu sa reprezentacijom. "Imao sam 14 godina kada sam na televiziji gledao kako Dirk Novicki nosi zastavu na otvaranju Igara u Pekingu 2008. Pomislio sam kako… »
Šruder šokirao: "Mene u Nemačkoj niko neće voleti kao Novickog jer..."; "Osvajamo Evrobasket!"
B92 pre 4 sati
Nemački reprezentativac Denis Šruder je u intervjuu za "Šturm" govorio o odnosu države prema njemu, pa poručio i šta očekuje od Evrobasketa. Dirk Novicki i Denis Šruder u istoriji nemačke košarke zauzimaju posebno mesto – obojica su nosili zastavu svoje… »
Vesti dana »

Mladić iz Mionice uhapšen zbog pokušaja ubistva policajca
Serbian News Media pre 56 minutajoš 27 povezanih

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 26 povezanih

"Sastanak da, Moskva ne": Zelenski: Spremni smo za susret sa Putinom, Amerika mora da reaguje ako Rusi nisu
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: crveno upozorenje za Pomoravlje i jugoistok
Naslovi.ai pre 2 satajoš 43 povezane