Povezane vesti

Eto bure u Nemačkoj: „Neće me voleti koliko zaslužujem – zbog boje kože“

Eto bure u Nemačkoj: „Neće me voleti koliko zaslužujem – zbog boje kože“

Sputnik pre 23 dana
Plejmejker reprezentacije Nemačke Denis Šruder smatra da je u podređenoj poziciji u odnosu na Dirka Novickog zbog svoje tamne puti. Denis Šruder jedan je od najuspešnijih nemačkih košarkaša u istoriji, kada se u obzir uzmu individualni i timski uspesi… »
"Crn sam, zato me nikada neće voleti isto": Nosio Nemačku zastavu na Olimpijskim igrama, ali jedno ga boli

"Crn sam, zato me nikada neće voleti isto": Nosio Nemačku zastavu na Olimpijskim igrama, ali jedno ga boli

Mondo pre 23 dana
Nemački NBA as Denis Šreder (31) priznaje da ambivalentan odnos prema svojoj domovini, bez obzira na što planira da joj se vrati kada završi karijeru u Americi. Barjaktar Nemačke na Olimpijskim igrama u Parizu tvrdi da dobro zna da ga nikad neće voleti… »
Šruder: Nemci me nikad neće voleti kao Dirka zbog moje tamne kože

Šruder: Nemci me nikad neće voleti kao Dirka zbog moje tamne kože

Sport klub pre 24 dana
Plejmejker reprezentacije Nemačke smatra da je u podređenoj poziciji u odnosu na Dirka Novickog zbog svoje tamne puti. Mada, postoji i nešto što je zanemario... Denis Šruder jedan je od najuspešnijih nemačkih košarkaša u istoriji, kada se u obzir uzmu… »
Reči kapitena odzvanjaju nemačkom! Šruder iskren do srži: Zbog boje kože u ovoj zemlji me nikada neće voleti kao Novickog…

Reči kapitena odzvanjaju nemačkom! Šruder iskren do srži: Zbog boje kože u ovoj zemlji me nikada neće voleti kao Novickog…

Kurir pre 24 dana
Kapiten reprezentacije Nemačke, čuveni NBA as Denis Šruder, otvoreno je govorio o predstojećem Eurobasketu, svojim planovima za budućnost i odnosu nemačkih navijača prema njemu. Pre dve godine u Manili doneo je Nemačkoj titulu prvaka sveta, a prošlog… »
Šruder: "Osvojićemo titulu, da nisam uveren, ne bih učestvovao"

Šruder: "Osvojićemo titulu, da nisam uveren, ne bih učestvovao"

Sportske.net pre 24 dana
Reprezentativac Nemačke Denis Šturm uoči početka Evrobasketa govorio je za "Štern" upravo o odnosu sa reprezentacijom. "Imao sam 14 godina kada sam na televiziji gledao kako Dirk Novicki nosi zastavu na otvaranju Igara u Pekingu 2008. Pomislio sam kako… »
Šruder šokirao: "Mene u Nemačkoj niko neće voleti kao Novickog jer..."; "Osvajamo Evrobasket!"

Šruder šokirao: "Mene u Nemačkoj niko neće voleti kao Novickog jer..."; "Osvajamo Evrobasket!"

B92 pre 24 dana
Nemački reprezentativac Denis Šruder je u intervjuu za "Šturm" govorio o odnosu države prema njemu, pa poručio i šta očekuje od Evrobasketa. Dirk Novicki i Denis Šruder u istoriji nemačke košarke zauzimaju posebno mesto – obojica su nosili zastavu svoje… »

Vesti dana »