Povezane vesti
Picula se pribojava „17. žrtve“: Brnabić poručila da Srbija ne želi u uniju koju on predstavlja
Nedeljnik pre 4 sati
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula izjavio je danas da Srbija već duže vreme živi u uslovima vanrednog stanja. „Čini mi se da Srbija u poslednjih ne samo mesec dva nego i duže živi u uslovima vanrednog stanja. Ono nije proglašeno… »
Picula: Srbija živi u uslovima vanrednog stanja
Beta pre 5 sati
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula izjavio je danas da Srbija već duže vreme živi u uslovima vanrednog stanja. "Čini mi se da Srbija u poslednjih ne samo mesec dva nego i duže živi u uslovima vanrednog stanja. Ona nije proglašeno… »
Picula: Srbija živi u uslovima vanrednog stanja
Radio sto plus pre 5 sati
“Čini mi se da Srbija u poslednjih ne samo mesec dva nego i duže živi u uslovima vanrednog stanja. Ona nije proglašeno, ali kako vreme odmiče, svi protagonisti svojim postupanjima pokazuju da je Srbija u situaciji u kojoj neki standardni mehanizmi, koji… »
Picula: Pribojavam se 17. žrtve u Srbiji
Vesti online pre 5 sati
Evroparlamentarac Tonino Picula, izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, izjavio je da Srbija već duže vreme živi u uslovima vanrednog stanja. – Čini mi se da Srbija u poslednjih ne samo mesec dva nego i duže, živi u uslovima vanrednog stanja. Ono… »
Picula: Srbija živi u uslovima vanrednog stanja, pribojavam se 17. žrtve
N1 Info pre 6 sati
Evroparlamentarac Tonino Picula, izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, izjavio je za N1 Zagreb da Srbija već duže vreme živi u uslovima vanrednog stanja. "Čini mi se da Srbija u poslednjih ne samo mesec dva nego i duže živi u uslovima vanrednog… »
Tonino Picula o vanrednom stanju u Srbiji
Danas pre 6 sati
Tonino Picula, izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, izjavio je za N1 Zagreb da Srbija već duže vreme živi u uslovima vanrednog stanja. „Čini mi se da Srbija u poslednjih ne samo mesec dva nego i duže živi u uslovima vanrednog stanja. Ona nije… »
Vesti dana »

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i diplomatski izazovi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 43 povezane

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 3 satajoš 26 povezanih

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 3 satajoš 29 povezanih

Visoke temperature, požari i najavljeno olujno nevreme u Srbiji: upozorenja i prognoze RHMZ
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 46 povezanih