Повезане вести
Пицула се прибојава „17. жртве“: Брнабић поручила да Србија не жели у унију коју он представља
Недељник 21.08.2025
Известилац Европског парламента за Србију Тонино Пицула изјавио је данас да Србија већ дуже време живи у условима ванредног стања. „Чини ми се да Србија у последњих не само месец два него и дуже живи у условима ванредног… »
Пицула: Србија живи у условима ванредног стања
Бета 21.08.2025
Известилац Европског парламента за Србију Тонино Пицула изјавио је данас да Србија већ дуже време живи у условима ванредног стања. "Чини ми се да Србија у последњих не само месец два него и дуже живи у условима ванредног… »
Пицула: Србија живи у условима ванредног стања
Радио сто плус 21.08.2025
“Чини ми се да Србија у последњих не само месец два него и дуже живи у условима ванредног стања. Она није проглашено, али како време одмиче, сви протагонисти својим поступањима показују да је Србија у ситуацији у којој неки… »
Пицула: Прибојавам се 17. жртве у Србији
Вести онлине 21.08.2025
Европарламентарац Тонино Пицула, известилац Европског парламента за Србију, изјавио је да Србија већ дуже време живи у условима ванредног стања. – Чини ми се да Србија у последњих не само месец два него и дуже, живи у условима… »
Пицула: Србија живи у условима ванредног стања, прибојавам се 17. жртве
Н1 Инфо 21.08.2025
Европарламентарац Тонино Пицула, известилац Европског парламента за Србију, изјавио је за Н1 Загреб да Србија већ дуже време живи у условима ванредног стања. "Чини ми се да Србија у последњих не само месец два него и дуже живи… »
Тонино Пицула о ванредном стању у Србији
Данас 21.08.2025
Тонино Пицула, известилац Европског парламента за Србију, изјавио је за Н1 Загреб да Србија већ дуже време живи у условима ванредног стања. „Чини ми се да Србија у последњих не само месец два него и дуже живи у условима… »
Вести дана »
Упалио у МВП мод, па донео победу Денверу: Погледајте фотке Николе Јокића са меча против Атланте (галерија)
Курир пре 4 минутајош 9 повезаних
Будите на опрезу! Рхмз објавио најновију прогнозу Ево каква нас време очекује данас
Ало пре 59 минутајош 4 повезане
"Европа пред цивилизацијским брисањем"! Трампов документ дигао буру: Ако се настави урушавање, континент ће бити непрепознатљив за мање од 20 година!
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Гашић: Хелезове изјаве о „сарајевском сафарију“ ратнохушкачка пропаганда, међународни партнери да реагују
Данас пре 7 сатијош 1 повезана