Povezane vesti

Picula se pribojava „17. žrtve“: Brnabić poručila da Srbija ne želi u uniju koju on predstavlja

Picula se pribojava „17. žrtve“: Brnabić poručila da Srbija ne želi u uniju koju on predstavlja

Nedeljnik pre 4 sati
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula izjavio je danas da Srbija već duže vreme živi u uslovima vanrednog stanja. „Čini mi se da Srbija u poslednjih ne samo mesec dva nego i duže živi u uslovima vanrednog stanja. Ono nije proglašeno… »
Picula: Srbija živi u uslovima vanrednog stanja

Beta pre 5 sati
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula izjavio je danas da Srbija već duže vreme živi u uslovima vanrednog stanja. "Čini mi se da Srbija u poslednjih ne samo mesec dva nego i duže živi u uslovima vanrednog stanja. Ona nije proglašeno… »

Radio sto plus pre 5 sati
“Čini mi se da Srbija u poslednjih ne samo mesec dva nego i duže živi u uslovima vanrednog stanja. Ona nije proglašeno, ali kako vreme odmiče, svi protagonisti svojim postupanjima pokazuju da je Srbija u situaciji u kojoj neki standardni mehanizmi, koji… »
Picula: Pribojavam se 17. žrtve u Srbiji

Picula: Pribojavam se 17. žrtve u Srbiji

Vesti online pre 5 sati
Evroparlamentarac Tonino Picula, izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, izjavio je da Srbija već duže vreme živi u uslovima vanrednog stanja. – Čini mi se da Srbija u poslednjih ne samo mesec dva nego i duže, živi u uslovima vanrednog stanja. Ono… »
Picula: Srbija živi u uslovima vanrednog stanja, pribojavam se 17. žrtve

Picula: Srbija živi u uslovima vanrednog stanja, pribojavam se 17. žrtve

N1 Info pre 6 sati
Evroparlamentarac Tonino Picula, izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, izjavio je za N1 Zagreb da Srbija već duže vreme živi u uslovima vanrednog stanja. "Čini mi se da Srbija u poslednjih ne samo mesec dva nego i duže živi u uslovima vanrednog… »
Tonino Picula o vanrednom stanju u Srbiji

Tonino Picula o vanrednom stanju u Srbiji

Danas pre 6 sati
Tonino Picula, izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, izjavio je za N1 Zagreb da Srbija već duže vreme živi u uslovima vanrednog stanja. „Čini mi se da Srbija u poslednjih ne samo mesec dva nego i duže živi u uslovima vanrednog stanja. Ona nije… »

Vesti dana »