Повезане вести
Пицула се прибојава „17. жртве“: Брнабић поручила да Србија не жели у унију коју он представља
Недељник 21.08.2025
Известилац Европског парламента за Србију Тонино Пицула изјавио је данас да Србија већ дуже време живи у условима ванредног стања. „Чини ми се да Србија у последњих не само месец два него и дуже живи у условима ванредног… »
Пицула: Србија живи у условима ванредног стања
Бета 21.08.2025
Известилац Европског парламента за Србију Тонино Пицула изјавио је данас да Србија већ дуже време живи у условима ванредног стања. "Чини ми се да Србија у последњих не само месец два него и дуже живи у условима ванредног… »
Пицула: Србија живи у условима ванредног стања
Радио сто плус 21.08.2025
“Чини ми се да Србија у последњих не само месец два него и дуже живи у условима ванредног стања. Она није проглашено, али како време одмиче, сви протагонисти својим поступањима показују да је Србија у ситуацији у којој неки… »
Пицула: Прибојавам се 17. жртве у Србији
Вести онлине 21.08.2025
Европарламентарац Тонино Пицула, известилац Европског парламента за Србију, изјавио је да Србија већ дуже време живи у условима ванредног стања. – Чини ми се да Србија у последњих не само месец два него и дуже, живи у условима… »
Пицула: Србија живи у условима ванредног стања, прибојавам се 17. жртве
Н1 Инфо 21.08.2025
Европарламентарац Тонино Пицула, известилац Европског парламента за Србију, изјавио је за Н1 Загреб да Србија већ дуже време живи у условима ванредног стања. "Чини ми се да Србија у последњих не само месец два него и дуже живи… »
Тонино Пицула о ванредном стању у Србији
Данас 21.08.2025
Тонино Пицула, известилац Европског парламента за Србију, изјавио је за Н1 Загреб да Србија већ дуже време живи у условима ванредног стања. „Чини ми се да Србија у последњих не само месец два него и дуже живи у условима… »
Вести дана »
Трамп потписао закон којим се окончава најдужа буџетска блокада у историји САД
Бета пре 43 минутајош 27 повезаних
12. дан штрајка глађу Дијане Хрке: Здравствено стање стабилно након што је синоћ примила инфузију
Правда пре 7 минутајош 15 повезаних
Временска прогноза за четвртак, 13. новембар: Данас ујутру мраз, током дана сунчано
Бета пре 1 сатјош 17 повезаних