Повезане вести

Пицула се прибојава „17. жртве“: Брнабић поручила да Србија не жели у унију коју он представља

Пицула се прибојава „17. жртве“: Брнабић поручила да Србија не жели у унију коју он представља

Недељник пре 25 дана
Известилац Европског парламента за Србију Тонино Пицула изјавио је данас да Србија већ дуже време живи у условима ванредног стања. „Чини ми се да Србија у последњих не само месец два него и дуже живи у условима ванредног… »
Пицула: Србија живи у условима ванредног стања

Бета пре 25 дана
Известилац Европског парламента за Србију Тонино Пицула изјавио је данас да Србија већ дуже време живи у условима ванредног стања. "Чини ми се да Србија у последњих не само месец два него и дуже живи у условима ванредног… »
Пицула: Прибојавам се 17. жртве у Србији

Пицула: Прибојавам се 17. жртве у Србији

Вести онлине пре 25 дана
Европарламентарац Тонино Пицула, известилац Европског парламента за Србију, изјавио је да Србија већ дуже време живи у условима ванредног стања. – Чини ми се да Србија у последњих не само месец два него и дуже, живи у условима… »

Радио сто плус пре 25 дана
“Чини ми се да Србија у последњих не само месец два него и дуже живи у условима ванредног стања. Она није проглашено, али како време одмиче, сви протагонисти својим поступањима показују да је Србија у ситуацији у којој неки… »
Пицула: Србија живи у условима ванредног стања, прибојавам се 17. жртве

Пицула: Србија живи у условима ванредног стања, прибојавам се 17. жртве

Н1 Инфо пре 26 дана
Европарламентарац Тонино Пицула, известилац Европског парламента за Србију, изјавио је за Н1 Загреб да Србија већ дуже време живи у условима ванредног стања. "Чини ми се да Србија у последњих не само месец два него и дуже живи… »
Тонино Пицула о ванредном стању у Србији

Тонино Пицула о ванредном стању у Србији

Данас пре 26 дана
Тонино Пицула, известилац Европског парламента за Србију, изјавио је за Н1 Загреб да Србија већ дуже време живи у условима ванредног стања. „Чини ми се да Србија у последњих не само месец два него и дуже живи у условима… »

Вести дана »