Povezane vesti

Olivera Kovačević: Prajd se dešava u najvećoj krizi od 2003.

Olivera Kovačević: Prajd se dešava u najvećoj krizi od 2003.

Nedeljnik pre 22 dana
Novinarka i urednica Olivera Kovačević prihvatila je ulogu kume Prajda, opisujući društveno-političku situaciju u Srbiji kao „najveću krizu od 2003. godine“. „Prihvatila sam izazov da budem kuma Prajda u situaciji koja nije mogla da bude komplikovanija… »
„Ovo što nam se danas dešava je najveća kriza od ubistva Zorana Đinđića“

„Ovo što nam se danas dešava je najveća kriza od ubistva Zorana Đinđića“

Nova pre 22 dana
"Prihvatila sam izazov da budem kuma Prajda u situaciji koja nije mogla da bude komplikovanija, društveno i politički. Desio nam se kao društvu ozbiljan korak unazad, da su studenti i građani morali da traže da institucije rade svoj posao, po pravdi i… »
Olivera Kovačević: Ovo što nam se danas dešava je najveća kriza od ubistva Zorana Đinđića

Olivera Kovačević: Ovo što nam se danas dešava je najveća kriza od ubistva Zorana Đinđića

N1 Info pre 22 dana
"Prihvatila sam izazov da budem kuma Prajda u situaciji koja nije mogla da bude komplikovanija, društveno i politički. Desio nam se kao društvu ozbiljan korak unazad, da su studenti i građani morali da traže da institucije rade svoj posao, po pravdi i… »

Danas pre 22 dana
„Prihvatila sam izazov da budem kuma Prajda u situaciji koja nije mogla da bude komplikovanija, društveno i politički. Desio nam se kao društvu ozbiljan korak unazad, da su studenti i građani morali da traže da institucije rade svoj posao, po pravdi i… »

Novi magazin pre 22 dana

Vesti dana »

NBS: Zlatne rezerve na rekordnom nivou

NBS: Zlatne rezerve na rekordnom nivou

Biznis.rs pre 36 minutajoš 26 povezanih
Koliko će poskupeti grejanje u Beogradu?

Koliko će poskupeti grejanje u Beogradu?

Kamatica pre 3 satajoš 11 povezanih
Vreme promenljivo sa su čanim intervalima

Vreme promenljivo sa su čanim intervalima

Stav.life pre 4 satijoš 33 povezane
MUP Srbije upozorava na rastuće prevare putem spoofing poziva

MUP Srbije upozorava na rastuće prevare putem spoofing poziva

Naslovi.ai pre 13 minutajoš 17 povezanih