Povezane vesti
Olivera Kovačević: Prajd se dešava u najvećoj krizi od 2003.
Nedeljnik pre 5 sati
Novinarka i urednica Olivera Kovačević prihvatila je ulogu kume Prajda, opisujući društveno-političku situaciju u Srbiji kao „najveću krizu od 2003. godine“. „Prihvatila sam izazov da budem kuma Prajda u situaciji koja nije mogla da bude komplikovanija… »
„Ovo što nam se danas dešava je najveća kriza od ubistva Zorana Đinđića“
Nova pre 5 sati
"Prihvatila sam izazov da budem kuma Prajda u situaciji koja nije mogla da bude komplikovanija, društveno i politički. Desio nam se kao društvu ozbiljan korak unazad, da su studenti i građani morali da traže da institucije rade svoj posao, po pravdi i… »
Olivera Kovačević: Ovo što nam se danas dešava je najveća kriza od ubistva Zorana Đinđića
N1 Info pre 6 sati
"Prihvatila sam izazov da budem kuma Prajda u situaciji koja nije mogla da bude komplikovanija, društveno i politički. Desio nam se kao društvu ozbiljan korak unazad, da su studenti i građani morali da traže da institucije rade svoj posao, po pravdi i… »
Olivera Kovačević: Ovo što nam se danas dešava je najveća kriza od ubistva Zorana Đinđića
Danas pre 6 sati
„Prihvatila sam izazov da budem kuma Prajda u situaciji koja nije mogla da bude komplikovanija, društveno i politički. Desio nam se kao društvu ozbiljan korak unazad, da su studenti i građani morali da traže da institucije rade svoj posao, po pravdi i… »
Novi magazin pre 6 sati
Vesti dana »

Mali: Trgovačke marže biće ograničene na najviše 20 odsto
Bloomberg Adria pre 11 minutajoš 23 povezane

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 4 satijoš 26 povezanih

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i zahtevi za prekid vatre
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 45 povezanih

„Da nam deca nesmotreno idu u školu“: Vranjanka sa kontramitinga postala hit na mrežama zbog lapsusa – VIDEO
Rešetka pre 4 satijoš 30 povezanih