Povezane vesti

„Ovo što nam se danas dešava je najveća kriza od ubistva Zorana Đinđića“

„Ovo što nam se danas dešava je najveća kriza od ubistva Zorana Đinđića“

Nova 21.08.2025
"Prihvatila sam izazov da budem kuma Prajda u situaciji koja nije mogla da bude komplikovanija, društveno i politički. Desio nam se kao društvu ozbiljan korak unazad, da su studenti i građani morali da traže da institucije rade svoj posao, po pravdi i… »
Olivera Kovačević: Prajd se dešava u najvećoj krizi od 2003.

Olivera Kovačević: Prajd se dešava u najvećoj krizi od 2003.

Nedeljnik 21.08.2025
Novinarka i urednica Olivera Kovačević prihvatila je ulogu kume Prajda, opisujući društveno-političku situaciju u Srbiji kao „najveću krizu od 2003. godine“. „Prihvatila sam izazov da budem kuma Prajda u situaciji koja nije mogla da bude komplikovanija… »
Olivera Kovačević: Ovo što nam se danas dešava je najveća kriza od ubistva Zorana Đinđića

Olivera Kovačević: Ovo što nam se danas dešava je najveća kriza od ubistva Zorana Đinđića

N1 Info 21.08.2025
"Prihvatila sam izazov da budem kuma Prajda u situaciji koja nije mogla da bude komplikovanija, društveno i politički. Desio nam se kao društvu ozbiljan korak unazad, da su studenti i građani morali da traže da institucije rade svoj posao, po pravdi i… »

Danas 21.08.2025
„Prihvatila sam izazov da budem kuma Prajda u situaciji koja nije mogla da bude komplikovanija, društveno i politički. Desio nam se kao društvu ozbiljan korak unazad, da su studenti i građani morali da traže da institucije rade svoj posao, po pravdi i… »

Novi magazin 21.08.2025

Vesti dana »