Povezane vesti

Olivera Kovačević: Prajd se dešava u najvećoj krizi od 2003.

Olivera Kovačević: Prajd se dešava u najvećoj krizi od 2003.

Nedeljnik pre 5 sati
Novinarka i urednica Olivera Kovačević prihvatila je ulogu kume Prajda, opisujući društveno-političku situaciju u Srbiji kao „najveću krizu od 2003. godine“. „Prihvatila sam izazov da budem kuma Prajda u situaciji koja nije mogla da bude komplikovanija… »
„Ovo što nam se danas dešava je najveća kriza od ubistva Zorana Đinđića“

„Ovo što nam se danas dešava je najveća kriza od ubistva Zorana Đinđića“

Nova pre 5 sati
"Prihvatila sam izazov da budem kuma Prajda u situaciji koja nije mogla da bude komplikovanija, društveno i politički. Desio nam se kao društvu ozbiljan korak unazad, da su studenti i građani morali da traže da institucije rade svoj posao, po pravdi i… »
Olivera Kovačević: Ovo što nam se danas dešava je najveća kriza od ubistva Zorana Đinđića

Olivera Kovačević: Ovo što nam se danas dešava je najveća kriza od ubistva Zorana Đinđića

N1 Info pre 6 sati
"Prihvatila sam izazov da budem kuma Prajda u situaciji koja nije mogla da bude komplikovanija, društveno i politički. Desio nam se kao društvu ozbiljan korak unazad, da su studenti i građani morali da traže da institucije rade svoj posao, po pravdi i… »

Danas pre 6 sati
„Prihvatila sam izazov da budem kuma Prajda u situaciji koja nije mogla da bude komplikovanija, društveno i politički. Desio nam se kao društvu ozbiljan korak unazad, da su studenti i građani morali da traže da institucije rade svoj posao, po pravdi i… »

Novi magazin pre 6 sati

Vesti dana »