Povezane vesti
„Ovo što nam se danas dešava je najveća kriza od ubistva Zorana Đinđića“
Nova 21.08.2025
"Prihvatila sam izazov da budem kuma Prajda u situaciji koja nije mogla da bude komplikovanija, društveno i politički. Desio nam se kao društvu ozbiljan korak unazad, da su studenti i građani morali da traže da institucije rade svoj posao, po pravdi i… »
Olivera Kovačević: Prajd se dešava u najvećoj krizi od 2003.
Nedeljnik 21.08.2025
Novinarka i urednica Olivera Kovačević prihvatila je ulogu kume Prajda, opisujući društveno-političku situaciju u Srbiji kao „najveću krizu od 2003. godine“. „Prihvatila sam izazov da budem kuma Prajda u situaciji koja nije mogla da bude komplikovanija… »
Olivera Kovačević: Ovo što nam se danas dešava je najveća kriza od ubistva Zorana Đinđića
N1 Info 21.08.2025
"Prihvatila sam izazov da budem kuma Prajda u situaciji koja nije mogla da bude komplikovanija, društveno i politički. Desio nam se kao društvu ozbiljan korak unazad, da su studenti i građani morali da traže da institucije rade svoj posao, po pravdi i… »
Olivera Kovačević: Ovo što nam se danas dešava je najveća kriza od ubistva Zorana Đinđića
Danas 21.08.2025
„Prihvatila sam izazov da budem kuma Prajda u situaciji koja nije mogla da bude komplikovanija, društveno i politički. Desio nam se kao društvu ozbiljan korak unazad, da su studenti i građani morali da traže da institucije rade svoj posao, po pravdi i… »
Novi magazin 21.08.2025
Vesti dana »
Trudna Dea Đurđević objavila potresnu objavu: "Kada izgubiš drugare, slobodu, kuću"
Blic pre 9 minutajoš 71 povezana
Promenljivo prolećno vreme: Danas do 19 stepeni, ali stiže i nagla promena
N1 Info pre 2 satajoš 20 povezanih
IDF: U Iranu pogođena skladišta raketa i sedišta režimskih službi; udar na centar Tel Aviva, 4 povređena
RTS pre 45 minutajoš 17 povezanih
Ovo je jezivi trenutak pada ogromnog vojnog aviona! Crni bilans tragedije u Kolumbiji: Najmanje 66 poginulih, od letelice ostao samo pepeo i dim (foto/video)
Kurir pre 19 minutajoš 14 povezanih
Treba li Novak da se plaši? Siner mu preoteo veliki rekord, a put mu se tek otvara!
Hot sport pre 1 satjoš 18 povezanih