Povezane vesti
Još jedan Čitalački klub u Biblioteci na Štrandu
NoviSad.com 21.08.2025
Novi Sad – Gradska biblioteka u Novom Sadu organizuje u petak, 22. avgusta još jedan Čitalački klub u Biblioteci na Štrandu. Ovoga puta biće reči o knjizi Dejana Tiaga Stankovića „Odakle sam bila, više nisam“. Organizatorka događaja i uvodničarka je… »
Sutra u biblioteci na Štrandu Druženje uz Tiagovu pisanu reč
Dnevnik 21.08.2025
Još jedan Čitalački klub Biblioteke na Štrandu (kod Mosta slobode) održaće se sutra od 19 časova za sve ljubitelje pisane reči. Ovog puta Gradska biblioteka u Novom Sadu pripremila je druženje tokom kog će biti reči o knjizi „Odakle sam bila, više nisam”… »
Čitalački klub u petak u Biblioteci na Štrandu
Moj Novi Sad 21.08.2025
U petak, 22. avgusta, u 19 časova, u Biblioteci na Štrandu, za ljubitelje pisane reči Gradska biblioteka u Novom Sadu organizuje još jedan Čitalački klub. Ovoga puta govoriće se o knjizi Dejana Tiaga Stankovića "Odakle sam bila, više nisam"… »
Vesti dana »
Delez se oglasio o pokretanju arbitraže: Odluku nismo doneli olako, primena uredbe o maržama je dovela do značajnih gubitaka (VIDEO)
Insajder pre 4 satijoš 32 povezane
Zvezda ispustila priliku da ode na vrh: Pogledajte tabelu Evrolige posle poraza u Areni
Mondo pre 23 minutajoš 88 povezanih
Predsednik Italije Serđo Matarela svečano otvorio 25. Zimske olimpijske igre
RTV pre 43 minutajoš 54 povezane
Vuk Cvijić: Vlastima smetaju policajci koji se bore protiv trgovine drogom
Beta pre 9 satijoš 22 povezane
Usmrtio je s više hitaca! Nova hapšenja zbog ubistva u Nišu Oglasio se MUP: "Pao" i saučesnik
Dnevnik pre 43 minutajoš 37 povezanih