Povezane vesti
Još jedan Čitalački klub u Biblioteci na Štrandu
NoviSad.com 21.08.2025
Novi Sad – Gradska biblioteka u Novom Sadu organizuje u petak, 22. avgusta još jedan Čitalački klub u Biblioteci na Štrandu. Ovoga puta biće reči o knjizi Dejana Tiaga Stankovića „Odakle sam bila, više nisam“. Organizatorka događaja i uvodničarka je… »
Sutra u biblioteci na Štrandu Druženje uz Tiagovu pisanu reč
Dnevnik 21.08.2025
Još jedan Čitalački klub Biblioteke na Štrandu (kod Mosta slobode) održaće se sutra od 19 časova za sve ljubitelje pisane reči. Ovog puta Gradska biblioteka u Novom Sadu pripremila je druženje tokom kog će biti reči o knjizi „Odakle sam bila, više nisam”… »
Čitalački klub u petak u Biblioteci na Štrandu
Moj Novi Sad 21.08.2025
U petak, 22. avgusta, u 19 časova, u Biblioteci na Štrandu, za ljubitelje pisane reči Gradska biblioteka u Novom Sadu organizuje još jedan Čitalački klub. Ovoga puta govoriće se o knjizi Dejana Tiaga Stankovića "Odakle sam bila, više nisam"… »
Vesti dana »
Amerika optužila kubanskog lidera Raula Kastra za ubistvo zbog obaranja dva aviona 1996.
BBC News pre 1 satjoš 17 povezanih
Sunčano i toplo danas, a evo gde će biti pljuskovi i grmljavina. Do kraja meseca očekuje nas nestabilno vreme, u ovim krajevima više padavina.
Dnevnik pre 1 satjoš 13 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB Hegset saopštio da je američka vojska "spremna za akciju"; Pezeškijan: Prisiljavanje na predaju je iluzija
RTV pre 1 satjoš 12 povezanih
Britanska radio-stanica proglasila kralja Čarlsa Trećeg mrtvim, prekinuli program i pustili himnu
NIN pre 16 minutajoš 12 povezanih