Povezane vesti
"Sa 18 godina sam doživela šlog": Učesnici "Grandovog" takmičenja poginuo otac, prošla je kroz pravi pakao
Mondo pre 4 sati
Finalistkinja muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ Olivera Theissen osvojila je brojne simpatije nastupima punim emocija, a mnogi ne znaju da se iza ove raspoložene zgodne dame krije teška životna priča puna ličnih tragedija. Olivera je rano ostala bez… »
Učesnica Grandovog takmičenja doživela šlog: Poginuo joj otac, sa 18 godina prošla kroz pakao i agoniju
Telegraf pre 6 sati
Finalistkinja muzičkog takmičenja " Nikad nije kasno", Olivera Theissen, osvojila je brojne simpatije nastupima punim emocija, a mnogi ne znaju da se iza ove raspoložene, zgodne dame krije teška životna priča puna ličnih tragedija. Olivera Theissen je… »
"Sa 18 godina sam doživela šlog": Naša pevačica prošla kroz pakao: "Otac mi je poginuo, umro je na mnogo ružan način"
Blic pre 21 sat
Olivera Theissen takmičila se u popularnom šou programu "Nikad nije kasno", međutim, malo ko zna da je ona ima veoma potresnu životnu priču. Olivera je jako mlada izgubila oca, a tu se poteškoće u njenom životu nisu zaustavile. -Dok sam bila mala jako… »
Vesti dana »

Mali: Marže u najvećim trgovinskim lancima biće ograničene na maksimalnih 20 odsto
Biznis.rs pre 2 satajoš 23 povezane

Izrael intenzivira ofanzivu u Gazi i odobrava izgradnju naselja na Zapadnoj obali
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 27 povezanih

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i zahtevi za prekid vatre
Naslovi.ai pre 1 satjoš 48 povezanih

"Odgovor koji se čekao dugo": Vučević: Okupljeni u 50 gradova Srbije poslali jasnu poruku - dosta je blokada!
Blic pre 55 minutajoš 34 povezane