Povezane vesti
Sagovornica sa SNS skupa menja zanimanje brže od kadra, studentkinja za Prvu, prosvetna radnica za Pink
Luftika 21.08.2025
Rubrika posvećena svim ispadima tabloida koji razgovaraju “sa običnim narodom“ na ulici mogla bi da se nazove “verovali ili ne” Jedna devojka na kontramitingu odlučila je da najpre bude studentkinja koja želi da uči, a za naredno uključenje je bila… »
„Jao ljudi“: Kako aktivisti SNS-a za potrebe tabloida menjaju zanimanja i izjave
Vreme 21.08.2025
Verovali ili ne - ovako bi se mogla nazvati rubrika svih ispada tabloida koji „razgovaraju sa običnim narodom“ na ulici. Prvo je studentkinja koja želi da uči, a za naredno uključenje je prosvetna radnica koja samo želi da radi. U želji da prenesu… »
VIDEO: Malo studentkinja, malo prosvetni radnik - kad režimski mediji spontano pričaju sa narodom
Radio 021 21.08.2025
"Verovali ili ne" - ovako bi se mogla nazvati rubrika svih ispada tabloida koji "razgovaraju sa običnim narodom" na ulici. Prvo je studentkinja koja želi da uči, a za naredno uključenje je prosvetna radnica koja samo želi da radi, piše Vreme. U želji da… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Macut u Londonu: Srbiju poštedeti političkih uslovljavanja u vezi sa Kosovom
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana