Povezane vesti
30 Srba ovog leta stradalo u Grčkoj zbog temperaturnog šoka Nikako ne skačite naglo u vodu posle sunčanja
Dnevnik 21.08.2025
Kada je telo zagrejano, bilo usled boravka na suncu, trčanja ili fizičkog rada, krvni sudovi se šire kako bi se telesna toplota oslobodila kroz kožu. Ulazak u hladnu vodu izaziva potpuno suprotan efekat jer dolazi do naglog skupljanja krvnih sudova, što… »
Šta se dešava u telu kada zagrejani skočite u hladnu vodu? Ovo morate znati, 30 Srba ovog leta umrlo u Grčkoj
Telegraf 21.08.2025
Ko je najviše ugrožen? Kada je telo zagrejano, bilo usled boravka na suncu, trčanja ili fizičkog rada, krvni sudovi se šire kako bi se telesna toplota oslobodila kroz kožu. Ulazak u hladnu vodu izaziva potpuno suprotan efekat jer dolazi do naglog… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 1 satjoš 28 povezanih
Diplomatija u doba skrinšotova: Makronova poruka Trampu čitana između redova
NIN pre 2 satajoš 35 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 15 minutajoš 58 povezanih
Novi botovski napad, broj pratilaca na Instagram nalogu za sat porastao za 28.000
Serbian News Media pre 5 satijoš 6 povezanih
Mađarska posle peteraca eliminisala Španiju: Srbija sa prvog mesta ide u polufinale! Crta se meč sa Hrvatskom
Kurir pre 51 minutajoš 37 povezanih