Povezane vesti
Đilas podneo prijave protiv tužilaca i direktora policije: Ne rade ništa povodom pretnji koje su mi upućene
Radio 021 pre 3 minuta
Dragan Đilas je saopštio da je podneo krivične prijave protiv glavnog javnog tužioca Nenada Stefanovića, direktora policije Dragana Vasiljevića i tužilaca koji postupaju u predmetu po pretnjama koje su mu upućene. "Podneo sam prijavu 6. juna, tek 18… »
„Ubićemo ti decu, sve do jednog“: Đilas podnosi krivične prijave protiv tužilaca i direktora policije jer nije privedena osoba…
Nova pre 1 sat
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas saopštio je da je danas podneo krivične prijave protiv glavnog javnog tužioca Nenada Stefanovića, direktora policije Dragana Vasiljevića i tužilaca koji postupaju u predmetu po pretnjama koje su mu… »
Dragan Đilas podneo krivične prijave zbog pretnji
Serbian News Media pre 2 sata
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas saopštio je da je podneo krivične prijave protiv glavnog javnog tužioca Nenada Stefanovića i direktora policije Dragana Vasiljevića. Pored njih, prijave su podnete i protiv tužilaca i policijskih… »
Đilas podneo prijave protiv tužilaca i direktora policije: Čovek koji mu je pretio nije priveden
N1 Info pre 3 sata
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas saopštio je da je podneo krivične prijave protiv glavnog javnog tužioca Nenada Stefanovića, direktora policije Dragana Vasiljevića i tužilaca koji postupaju u predmetu po pretnjama koje su mu… »
Đilas podneo prijave protiv tužilaca i direktora policije, jer nije priveden čovek koji mu je pretio
Danas pre 3 sata
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas saopštio je da je danas podneo krivične prijave protiv glavnog javnog tužioca Nenada Stefanovića, direktora policije Dragana Vasiljevića i tužilaca koji postupaju u predmetu po pretnjama koje su mu… »
Đilas podneo prijave protiv tužilaca i direktora policije, jer nije priveden čovek koji mu je pretio
Novi magazin pre 3 sata
Vesti dana »

Kijev: Eksplozije u ruskim energetskim postrojenjima; Moskva: Napad na pogone za proizvodnju ukrajinskih dronova
RTS pre 13 minutajoš 43 povezane

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 4 satijoš 26 povezanih

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 3 satajoš 29 povezanih

Mali: Marže u najvećim trgovinskim lancima biće ograničene na maksimalnih 20 odsto
Biznis.rs pre 2 minutajoš 21 povezana