Povezane vesti
Baralić (SPS): Sa lažnih profila napao me član Gradskog veća Čačka iz SNS
N1 Info 21.08.2025
Zamenik predsednika Skupštine Čačka Rajko Baralić iz Socijalističke partije Srbije (SPS) optužio je člana Gradskog veća iz Srpske napredne stranke (SNS), čije ime nije pomenuo, da ga je "napao" tako što je na svojim lažnim profilima na društvenim mrežama… »
Sukob SNS i SPS u Čačku
Nedeljnik 21.08.2025
Zamenik predsednika Skupštine Čačka Rajko Baralić iz Socijalističke partije Srbije (SPS) optužio je člana Gradskog veća iz Srpske napredne stranke (SNS), čije ime nije pomenuo, da ga je „napao“ tako što je na svojim lažnim profilima na društvenim mrežama… »
Socijalista tvrdi da ga je s lažnih profila napao član Gradskog veća Čačka iz SNS
Nova 21.08.2025
Zamenik predsednika Skupštine Čačka Rajko Baralić iz Socijalističke partije Srbije (SPS) optužio je člana Gradskog veća iz Srpske napredne stranke (SNS), čije ime nije pomenuo, da ga je "napao" tako što je na svojim lažnim profilima na društvenim mrežama… »
Baralić (SPS): Sa lažnih profila napao me član Gradskog veća Čačka iz SNS
Danas 21.08.2025
ČAČAK, 21. avgusta 2025. (Beta) – Zamenik predsednika Skupštine Čačka Rajko Baralić iz Socijalističke partije Srbije (SPS) optužio je člana Gradskog veća iz Srpske napredne stranke (SNS), čije ime nije pomenuo, da ga je „napao“ tako što je na svojim… »
Vesti dana »
Klinički centar o tramvajskoj nesreći: Pregledan 21 pacijent, jedan zadržan na ortopediji
Serbian News Media pre 3 satajoš 112 povezane
Srpski grad biće bez vode 48 sati: Novi detalji nezapamćene havarije na magistralnom cevovodu
Telegraf pre 4 satijoš 37 povezanih
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 9 satijoš 10 povezanih
RZS: Prosečna neto plata za mart u Srbiji 121.650 dinara, najplaćeniji programeri i duvandžije
Newsmax Balkans pre 8 satijoš 33 povezane