Povezane vesti

Novi potpis na "marakani"! Brzonogo krilo je tu - Crvena zvezda ne staje!

Novi potpis na "marakani"! Brzonogo krilo je tu - Crvena zvezda ne staje!

Večernje novosti pre 1 dan
Najnovije vesti iz FK Crvena zvezda važne su za budućnost kluba sa Marakane. FOTO: FK Crvena zvezda Saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti Brzonogi krilni napadač Crvene zvezde Luka Zarić je u klupskim prostorijama produžio ugovor sa našim klubom do… »
Zalog za budućnost: Zvezda potpisala ugovor sa talentovanim krilom! Da li je Srbija dobila vasu Micića za evrobasket: Evo šta…

Zalog za budućnost: Zvezda potpisala ugovor sa talentovanim krilom! Da li je Srbija dobila vasu Micića za evrobasket: Evo šta…

Hot sport pre 1 dan
Velika uzdanica ‘crveno-belih’! Brzonogi krilni napadač Crvene zvezde Luka Zarić je u klupskim prostorijama produžio ugovor sa klubom do 2028. godine. Објава коју дели Zvezda TV (@zvezda_tv_) Perspektivni mladi fudbaler se obavezao na vernost… »
Još jedan biser veran crveno-belima: Napadaču produžetak ugovora

Još jedan biser veran crveno-belima: Napadaču produžetak ugovora

Dnevnik pre 10 sati
Brzonogi krilni napadač Crvene zvezde Luka Zarić je u klupskim prostorijama produžio ugovor sa klubom do 2028. godine. Perspektivni mladi fudbaler se obavezao na vernost crveno-belim bojama, a u Ljutice Bogdana veruju da ga očekuje blistava budućnost na… »
Zarić na Marakani do 2028.

Zarić na Marakani do 2028.

Sportski žurnal pre 11 sati
Luka produžio ugovor sa Crvenom zvezdom. Fudbaler Crvene zvezde Luka Zarić produžio je danas ugovor sa beogradskim klubom do 2028. godine, prenosi Beta. - Veoma sam zadovoljan što sam potpisao novi ugovor sa Crvenom zvezdom i zahvalan sam upravi kluba na… »
Luka Zarić na Marakani do 2028.

Luka Zarić na Marakani do 2028.

Politika pre 11 sati
Fudbaler Crvene zvezde Luka Zarić produžio je danas ugovor sa beogradskim klubom do 2028. godine, prenosi Beta. “Veoma sam zadovoljan što sam potpisao novi ugovor sa Crvenom zvezdom i zahvalan sam upravi kluba na pruženoj prilici. Mnogo se stvari… »
Veliki posao Zvezde, talentovani fudbaler produžio ugovor do 2028. godine

Veliki posao Zvezde, talentovani fudbaler produžio ugovor do 2028. godine

Nova pre 12 sati
Fudbaleri Crvene zvezde, Luka Zarić, produžio je ugovor sa klubom do 2028. godine, saopštio je aktuelni šampion Srbije. „Brzonogi krilni napadač Crvene zvezde Luka Zarić je u klupskim prostorijama produžio ugovor sa našim klubom do 2028. godine… »
"Gol na derbiju i Liga šampiona": Zvezda produžila ugovor sa igračem koji je brži od Radonjića

"Gol na derbiju i Liga šampiona": Zvezda produžila ugovor sa igračem koji je brži od Radonjića

Mondo pre 14 sati
Crvena zvezda je "zaključala" još jednog igrača. Krilni napadač Luka Zarić (16) produžio je ugovor sa crveno-belima do 2028. godine. Tako se obavezao na vernost voljenom klubu, a na "Marakani" su ubeđeni da je pred njim svetla budućnost, nedavno je i… »
Zvezda čuva svoju decu - debi pa novi ugovor

Zvezda čuva svoju decu - debi pa novi ugovor

B92 pre 14 sati
Talentovani fudbaler Luka Zarić potpisao je novi ugovor sa Crvenom zvezdom. Zarić je nedavno na meču Superlige Srbije protiv Mladosti je debitovao za prvi tim Crvene zvezde sa samo 16 godina. "Veoma sam zadovoljan što sam potpisao novi ugovor sa Crvenom… »
Zvezda potpisala napadača pred revanš protiv Pafosa: Nedavno dao evrogol, veličao ga Zvezdan Terzić!

Zvezda potpisala napadača pred revanš protiv Pafosa: Nedavno dao evrogol, veličao ga Zvezdan Terzić!

Telegraf pre 14 sati
Veliki talenat srpskog fudbala i Crvene zvezde, Luka Zarić, potpisao je novi ugovor sa klubom na Marakani i obavezao se na vernost do 2028. godine. Perspektivni fudbaler igra na poziciji krilnog napadača i odlikuje ga velika brzina, što je u modernom… »

Vesti dana »