Повезане вести

Нови потпис на "маракани"! Брзоного крило је ту - Црвена звезда не стаје!

Нови потпис на "маракани"! Брзоного крило је ту - Црвена звезда не стаје!

Вечерње новости пре 26 дана
Најновије вести из ФК Црвена звезда важне су за будућност клуба са Маракане. ФОТО: ФК Црвена звезда Саопштење црвено-белих преносимо у целости Брзоноги крилни нападач Црвене звезде Лука Зарић је у клупским просторијама продужио… »
Залог за будућност: Звезда потписала уговор са талентованим крилом! Фотографија која много обећава: Делије су ово дуго желеле…

Залог за будућност: Звезда потписала уговор са талентованим крилом! Фотографија која много обећава: Делије су ово дуго желеле…

Хот спорт пре 26 дана
Велика узданица ‘црвено-белих’! Брзоноги крилни нападач Црвене звезде Лука Зарић је у клупским просторијама продужио уговор са клубом до 2028. године. Објава коју дели Звезда ТВ (@звезда_тв_) Перспективни млади фудбалер се… »
Још један бисер веран црвено-белима: Нападачу продужетак уговора

Још један бисер веран црвено-белима: Нападачу продужетак уговора

Дневник пре 25 дана
Брзоноги крилни нападач Црвене звезде Лука Зарић је у клупским просторијама продужио уговор са клубом до 2028. године. Перспективни млади фудбалер се обавезао на верност црвено-белим бојама, а у Љутице Богдана верују да га… »
Зарић на Маракани до 2028.

Зарић на Маракани до 2028.

Спортски журнал пре 25 дана
Лука продужио уговор са Црвеном звездом. Фудбалер Црвене звезде Лука Зарић продужио је данас уговор са београдским клубом до 2028. године, преноси Бета. - Веома сам задовољан што сам потписао нови уговор са Црвеном звездом и… »
Лука Зарић на Маракани до 2028.

Лука Зарић на Маракани до 2028.

Политика пре 25 дана
Фудбалер Црвене звезде Лука Зарић продужио је данас уговор са београдским клубом до 2028. године, преноси Бета. “Веома сам задовољан што сам потписао нови уговор са Црвеном звездом и захвалан сам управи клуба на пруженој… »
Велики посао Звезде, талентовани фудбалер продужио уговор до 2028. године

Велики посао Звезде, талентовани фудбалер продужио уговор до 2028. године

Нова пре 26 дана
Фудбалери Црвене звезде, Лука Зарић, продужио је уговор са клубом до 2028. године, саопштио је актуелни шампион Србије. „Брзоноги крилни нападач Црвене звезде Лука Зарић је у клупским просторијама продужио уговор са нашим клубом… »
"Гол на дербију и Лига шампиона": Звезда продужила уговор са играчем који је бржи од Радоњића

"Гол на дербију и Лига шампиона": Звезда продужила уговор са играчем који је бржи од Радоњића

Мондо пре 26 дана
Црвена звезда је "закључала" још једног играча. Крилни нападач Лука Зарић (16) продужио је уговор са црвено-белима до 2028. године. Тако се обавезао на верност вољеном клубу, а на "Маракани" су убеђени да је пред њим светла… »
Звезда чува своју децу - деби па нови уговор

Звезда чува своју децу - деби па нови уговор

Б92 пре 26 дана
Талентовани фудбалер Лука Зарић потписао је нови уговор са Црвеном звездом. Зарић је недавно на мечу Суперлиге Србије против Младости је дебитовао за први тим Црвене звезде са само 16 година. "Веома сам задовољан што сам… »
Звезда потписала нападача пред реванш против Пафоса: Недавно дао еврогол, величао га Звездан Терзић!

Звезда потписала нападача пред реванш против Пафоса: Недавно дао еврогол, величао га Звездан Терзић!

Телеграф пре 26 дана
Велики таленат српског фудбала и Црвене звезде, Лука Зарић, потписао је нови уговор са клубом на Маракани и обавезао се на верност до 2028. године. Перспективни фудбалер игра на позицији крилног нападача и одликује га велика… »

Вести дана »