Povezane vesti

"Bila sam Putinova ljubavnica" FOTO

"Bila sam Putinova ljubavnica" FOTO

B92 pre 16 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin, prema tvrdnjama iz nove knjige dvojice ruskih novinara, bio je u bliskom odnosu sa tada 17-godišnjom devojkom koja je pozirala u erotskom kalendaru. Knjiga "Car lično. Kako nas je Vladimir Putin sve prevario", dvojice… »
"Mačkica za Vladimira": Nju je Putin lično izabrao za erotski kalendar, pozirala sa mačetom i fotografijom predsednika

"Mačkica za Vladimira": Nju je Putin lično izabrao za erotski kalendar, pozirala sa mačetom i fotografijom predsednika

Mondo pre 17 sati
Prema knjizi "Car lično. Kako nas je Putin sve prevario", Vladimir Putin izabrao je svojevremeno misicu za erotski kalendar. To je bila tada 17-godišnja Alisa Harčeva, za koju autori tvrde da mu je bila ljubavnica. Danas 32-godišnja Alisa demantovala je… »
"Putin je video moje slike U erotskom kalendaru i pozvao me U palatu" Za svaki njihov susret pripreman je poseban projekat, a…

"Putin je video moje slike U erotskom kalendaru i pozvao me U palatu" Za svaki njihov susret pripreman je poseban projekat, a…

Kurir pre 17 sati
To je bila tada 17-godišnja Alisa Harčeva, za koju autori tvrde da mu je bila ljubavnica. Danas 32-godišnja Alisa demantovala je da joj je Putin kupio stan i sve ostalo iz knjige koja je šokirala svet. „Četiri osobe upoznate sa pričom rekle su nam da su… »
Svetska diplomatija u petoj brzini zbog Ukrajine, ljubavna tragedija u Rumuniji: Šta se juče desilo u svetu?

Svetska diplomatija u petoj brzini zbog Ukrajine, ljubavna tragedija u Rumuniji: Šta se juče desilo u svetu?

Telegraf pre 1 dan
Ova lepotica tvrdi da je bila Putinova ljubavnica: "Video je moje slike u kalendaru. Imala sam 17 godina" Telegraf.rs i ovog jutra sumira najvažnije događaje iz sveta koji su obeležili prethodni dan. Ruski predsednik Vladimir Putin, prema tvrdnjama iz… »

Vesti dana »