Povezane vesti
Putinov čovek na Bliskom istoku: Ko je tajnoviti naftni magnat kome su upravo uvedene sankcije?
Telegraf 21.08.2025
Ko je Hosein Šamhani? Velika Britanija je uvela sankcije protiv iranskog naftnog magnata Hoseina Šamhanija i četiri iranske kompanije koje posluju u brodarskom, petrohemijskom i finansijskom sektoru, saopštila je vlada te zemlje. U saopštenju objavljenom… »
Velika Britanija uvela sankcije protiv iranskog naftnog magnata i četiri kompanije
Blic 21.08.2025
Velika Britanija je uvela sankcije protiv iranskog naftnog magnata Hoseina Šamhanija i četiri iranske kompanije koje posluju u brodarskom, petrohemijskom i finansijskom sektoru, saopštila je vlada te zemlje. U saopštenju objavljenom na internet stranici… »
Vesti dana »
Sastanak predsednika Amerike i Ukrajine Tramp: Mislim da i Putin i Zelenski žele da postignu dogovor
Dnevnik pre 35 minutajoš 24 povezane
Studenti u blokadi prikupljali potpise za vanredne izbore, podržao ih deo opozicije
RTV pre 10 minutajoš 56 povezanih
uživo IZBORI NA KIM: CIK na osnovu 41,02 odsto obrađenih biračkih mesta: Samoopredeljenje osvojilo 48,10% glasova
Euronews pre 45 minutajoš 60 povezanih
Ovo je bila poslednja želja Brižit Bardo: "Tek posle moje smrti, ljudi će prepoznati da sam bila pionir"
Mondo pre 2 satajoš 73 povezane