Povezane vesti
„Potpuno sam luda za ovim tipom“: Srna Lango uputila poruku važnom muškarcu u svom životu FOTO
Nova 21.08.2025
Glumica Srna Lango se obratila sinu uoči njegovog rođendana. Srna Lango iz braka sa kolegom Irfanom Mensurom ima sina Pavla koji je krenuo stopama svojih roditelja i bavi se glumom. Međutim, ona ima i sina Aleksu, kog je dobila u prvom braku. Aleksa je… »
"Potpuno sam luda za ovim tipom, njegov tata je super tip": Srna Lango se obratila sinu iz prvog braka, Pavla Mensura svi…
Blic 21.08.2025
Glumica Srna Lango sa kolegom Irfanom Mensurom dobila je sina Pavla, koji je nastavio stopama svojih roditelja i počeo da se bavi glumom, te je tako poznat javnosti. Međutim, pored njega, Srna ima i starijeg sina iz prethodnog braka, koji se gotovo… »
Vesti dana »
Završen protest ispred Tužilaštva za organizovani kriminal, studenti predali pismo tužiocu Nenadiću
Beta pre 43 minutajoš 21 povezana
Vučić: Znam za tri partnera sa kojima Rusi pregovaraju o NIS-u, ne možemo da insistiramo na pravu preče kupovine
RTS pre 1 satjoš 37 povezanih
Ko je Andrej Jovanović, koji je sa poslovnim partnerom kupio Imlek: Od hokeja, preko čipsa do banke i privatnih bolnica
Nova ekonomija pre 1 satjoš 33 povezane
Poplave u Vranju i Svilajncu: Evakuacija i zatvaranje mosta zbog visokog vodostaja
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 27 povezanih
Osmani raspisala vanredne parlamentarne izbore na Kosovu za 28. decembar
Beta pre 28 minutajoš 26 povezanih