Povezane vesti
Počinje isplata novčane pomoći Stanovnicima ove opštine na račun leže 10.000 dinara, ovo su detalji
Dnevnik pre 22 dana
Opština Surdulica ove godine dodeljuje poklone i jednokratnu novčanu pomoć od 10.000 dinara svim učenicima osnovnih škola, dok je ranijih godina ova podrška bila namenjena samo prvacima. Predsednica opštine istakla je da je ulaganje u obrazovanje jedan… »
Stiže 15 miliona dinara jednokratne novčane pomoći: Evo ko ima pravo
Blic pre 22 dana
Opština Surdulica ove godine dodeljuje poklone i jednokratnu novčanu pomoć od 10.000 dinara svim učenicima osnovnih škola, dok je ranijih godina ova podrška bila namenjena samo prvacima. Predsednica opštine istakla je da je ulaganje u obrazovanje jedan… »
Ovi građani Srbije dobiće po 10.000 dinara: Pogledajte da li će se i vama posrećiti
Telegraf pre 22 dana
Vesti dana »

"Video sam to na njihovim licima" Pešić otvorio dušu posle debakla na Eurobasketu: Ono što sam rekao posle Pariza mislim i sada!
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana

Poljska šalje oficire u Ukrajinu! Ovo se Putinu nimalo neće dopasti, Sibiha: "Krenula je nova faza ruske agresije, a mi imamo iskustvo"
Blic pre 5 minutajoš 10 povezanih

AP: Sve veći protesti postavljaju do sad najveću pretnju srpskom populističkom predsedniku
Beta pre 16 minutajoš 4 povezane