Povezane vesti
"Nećete videti moje telo, nikada nisam išla na tu varijantu": Stoja pokazala novu figuru, pa čačnula mlađe kolege
Mondo pre 2 dana
Pevačica Stojanka Novaković, poznata kao Stoja, trenutno je veoma aktivna na muzičkoj sceni. Ističe da je zadovoljna svojom linijom i da se oseća dobro u svojoj koži. Ne pridaje previše značaja tuđim komentarima i, kako navodi, ne opterećuje se… »
Naša pevačica bez dlake na jeziku: Progovorila o karijeri, pa priznala "Nisam to radila kad sam bila mlada..."
Telegraf pre 2 dana
Pevačica Stojanka Novaković poznatija pod umetničkim imenom Stoja radi punom parom, liniju je kako kaže, dovela do savršenstva i samoj sebi najbolje izgleda. Pevačica živi svoj život , ne komentariše nikoga i negativni komentari je ne dotiču. - Mislim da… »
Vesti dana »

Promena vremena: Posle promenljivog vikenda, očekuje nas toplotni talas
Serbian News Media pre 3 satajoš 25 povezanih

Šta je Rale govorio o vezi sa Anom Nikolić? Planirali venčanje, a ona ga sada prijavila za nasilje
Mondo pre 1 satjoš 20 povezanih

(Video) Pogođena nuklearka u kursku! Odjekuju eksplozije, izbio veliki požar: Stiglo hitno saopštenje iaea, Ukrajinci pokrenuli masovni napad
Blic pre 41 minutajoš 17 povezanih

Vučić predstavio nove mere: Snizićemo cene i kamatne stope, cilj je bolji standard građana
RTS pre 32 minutajoš 93 povezane

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci najopterećeniji sa čekanjem do šest sati
Naslovi.ai pre 1 satjoš 17 povezanih