Povezane vesti

Težak dan za kima, grli uplakanu decu, duša mu se slama "Srce me boli..." (foto)

Težak dan za kima, grli uplakanu decu, duša mu se slama "Srce me boli..." (foto)

Alo pre 6 sati
Severnokorejski lider je viđen kako grli uplakanu decu i teši ožalošćene članove porodice koji su izgubili svoje voljene boreći se na strani Rusije u Kurskoj oblasti, dok je držao javni govor. Kim Džong Un je odao počast severnokorejskim vojnicima… »
Kim prvi put priznao teške gubitke u Kursku, grlio uplakane vojnike: “Oprostite mi”

Kim prvi put priznao teške gubitke u Kursku, grlio uplakane vojnike: “Oprostite mi”

Vesti online pre 11 sati
Severnokorejski vođa Kim Džong Un odao je počast vojnicima koji su poginuli boreći se na strani Rusije u ratu protiv Ukrajine, izjavivši da mu se “srce slama”, što predstavlja retko priznanje vojnih gubitaka Pjongjanga, piše CNN. Severnokorejci na ruskom… »
(Foto) "Srce me boli": Kim Džong Un priznao teške gubitke i grlio uplakane vojnike i decu: Odao počast trupama koje su se…

(Foto) "Srce me boli": Kim Džong Un priznao teške gubitke i grlio uplakane vojnike i decu: Odao počast trupama koje su se…

Blic pre 14 sati
Severnokorejski lider Kim Džong Un uručio je odlikovanja pripadnicima severnokorejskih trupa koji su se borili za Rusiju u ratu protiv Ukrajine, saopštila je danas državna novinska agencija te zemlje KCNA. Kim je u obraćanju rekao da su "borbene… »
„Srce me boli“: Kim Džong Un snimljen kako grli vojnike i priznaje da su mnogi poginuli u ratu sa Ukrajinom FOTO

„Srce me boli“: Kim Džong Un snimljen kako grli vojnike i priznaje da su mnogi poginuli u ratu sa Ukrajinom FOTO

Nova pre 15 sati
Severnokorejski lider Kim Džong Un odao je emotivnu počast vojnicima poginulim dok su se borili za Rusiju u njenom ratu protiv Ukrajine, rekavši da mu „srce boli“ – u retkom priznanju vojnih gubitaka. Kim je to izjavio u četvrtak na ceremoniji u… »
(Foto) "Srce me boli" Kim Džong Un grli svoje vojnike i i priznaje da su mnogi poginuli u Ukrajini!

(Foto) "Srce me boli" Kim Džong Un grli svoje vojnike i i priznaje da su mnogi poginuli u Ukrajini!

Kurir pre 15 sati
Kim je to izjavio u četvrtak na ceremoniji u Pjongjangu, gde se sastao sa komandantima jedinice koja se borila za Rusiju u zapadnom regionu Kurska, prema navodima severnokorejskih državnih medija KCNA. On ih je nazvao „herojskom vojskom“, a na… »
Kim Džong Un klečeći odao počast vojnicima koji su poginuli u Rusiji u borbi protiv Ukrajine

Kim Džong Un klečeći odao počast vojnicima koji su poginuli u Rusiji u borbi protiv Ukrajine

Novi magazin pre 17 sati
Severnokorejski lider Kim Džong Un održao je ceremoniju odavanja priznanja svojim vojnicima i komandantima koji su se borili za Rusiju protiv Ukrajine. Na slikama koje su preneli severnokorejski državni mediji vidi se vođa Kim Džong Un kako kleči pred… »
Kim Džong Un grli vojnike i kleči pred portretima palih korejskih boraca iz Ukrajine

Kim Džong Un grli vojnike i kleči pred portretima palih korejskih boraca iz Ukrajine

Nedeljnik pre 17 sati
Severnokorejski lider Kim Džong Un održao je ceremoniju odavanja priznanja svojim vojnicima i komandantima koji su se borili za Rusiju protiv Ukrajine. Na slikama koje su preneli severnokorejski državni mediji vidi se vođa Kim Džong Un kako kleči pred… »
Kim Džong Un klečeći odao počast vojnicima koji su poginuli u Rusiji u borbi protiv Ukrajine (VIDEO)

Kim Džong Un klečeći odao počast vojnicima koji su poginuli u Rusiji u borbi protiv Ukrajine (VIDEO)

N1 Info pre 18 sati
Kim Džong Un klečeći odao počast vojnicima koji su poginuli u Rusiji

Kim Džong Un klečeći odao počast vojnicima koji su poginuli u Rusiji

Danas pre 17 sati
Kim Džong Un na kolenima, ljubi; "Srce mi se slama..." FOTO

Kim Džong Un na kolenima, ljubi; "Srce mi se slama..." FOTO

B92 pre 17 sati

Vesti dana »