Повезане вести

Тежак дан за кима, грли уплакану децу, душа му се слама "Срце ме боли..." (фото)

Тежак дан за кима, грли уплакану децу, душа му се слама "Срце ме боли..." (фото)

Ало пре 24 дана
Севернокорејски лидер је виђен како грли уплакану децу и теши ожалошц́ене чланове породице који су изгубили своје вољене борец́и се на страни Русије у Курској области, док је држао јавни говор. Ким Џонг Ун је одао почаст… »
Ким први пут признао тешке губитке у Курску, грлио уплакане војнике: “Опростите ми”

Ким први пут признао тешке губитке у Курску, грлио уплакане војнике: “Опростите ми”

Вести онлине пре 24 дана
Севернокорејски вођа Ким Џонг Ун одао је почаст војницима који су погинули борећи се на страни Русије у рату против Украјине, изјавивши да му се “срце слама”, што представља ретко признање војних губитака Пјонгјанга, пише ЦНН… »
(Фото) "Срце ме боли": Ким Џонг Ун признао тешке губитке и грлио уплакане војнике и децу: Одао почаст трупама које су се…

(Фото) "Срце ме боли": Ким Џонг Ун признао тешке губитке и грлио уплакане војнике и децу: Одао почаст трупама које су се…

Блиц пре 24 дана
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун уручио је одликовања припадницима севернокорејских трупа који су се борили за Русију у рату против Украјине, саопштила је данас државна новинска агенција те земље КЦНА. Ким је у обраћању… »
„Срце ме боли“: Ким Џонг Ун снимљен како грли војнике и признаје да су многи погинули у рату са Украјином ФОТО

„Срце ме боли“: Ким Џонг Ун снимљен како грли војнике и признаје да су многи погинули у рату са Украјином ФОТО

Нова пре 24 дана
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун одао је емотивну почаст војницима погинулим док су се борили за Русију у њеном рату против Украјине, рекавши да му „срце боли“ – у ретком признању војних губитака. Ким је то изјавио у четвртак… »
(Фото) "Срце ме боли" Ким Џонг Ун грли своје војнике и и признаје да су многи погинули у Украјини!

(Фото) "Срце ме боли" Ким Џонг Ун грли своје војнике и и признаје да су многи погинули у Украјини!

Курир пре 24 дана
Ким је то изјавио у четвртак на церемонији у Пјонгјангу, где се састао са командантима јединице која се борила за Русију у западном региону Курска, према наводима севернокорејских државних медија КЦНА. Он их је назвао „херојском… »
Ким Џонг Ун клечећи одао почаст војницима који су погинули у Русији у борби против Украјине

Ким Џонг Ун клечећи одао почаст војницима који су погинули у Русији у борби против Украјине

Нови магазин пре 24 дана
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун одржао је церемонију одавања признања својим војницима и командантима који су се борили за Русију против Украјине. На сликама које су пренели севернокорејски државни медији види се вођа Ким… »
Ким Џонг Ун грли војнике и клечи пред портретима палих корејских бораца из Украјине

Ким Џонг Ун грли војнике и клечи пред портретима палих корејских бораца из Украјине

Недељник пре 25 дана
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун одржао је церемонију одавања признања својим војницима и командантима који су се борили за Русију против Украјине. На сликама које су пренели севернокорејски државни медији види се вођа Ким… »
Ким Џонг Ун клечећи одао почаст војницима који су погинули у Русији у борби против Украјине (ВИДЕО)

Ким Џонг Ун клечећи одао почаст војницима који су погинули у Русији у борби против Украјине (ВИДЕО)

Н1 Инфо пре 25 дана
Ким Џонг Ун клечећи одао почаст војницима који су погинули у Русији

Ким Џонг Ун клечећи одао почаст војницима који су погинули у Русији

Данас пре 24 дана
Ким Џонг Ун на коленима, љуби; "Срце ми се слама..." ФОТО

Ким Џонг Ун на коленима, љуби; "Срце ми се слама..." ФОТО

Б92 пре 24 дана

Вести дана »