Povezane vesti
Težak dan za kima, grli uplakanu decu, duša mu se slama "Srce me boli..." (foto)
Alo pre 6 sati
Severnokorejski lider je viđen kako grli uplakanu decu i teši ožalošćene članove porodice koji su izgubili svoje voljene boreći se na strani Rusije u Kurskoj oblasti, dok je držao javni govor. Kim Džong Un je odao počast severnokorejskim vojnicima… »
Kim prvi put priznao teške gubitke u Kursku, grlio uplakane vojnike: “Oprostite mi”
Vesti online pre 11 sati
Severnokorejski vođa Kim Džong Un odao je počast vojnicima koji su poginuli boreći se na strani Rusije u ratu protiv Ukrajine, izjavivši da mu se “srce slama”, što predstavlja retko priznanje vojnih gubitaka Pjongjanga, piše CNN. Severnokorejci na ruskom… »
(Foto) "Srce me boli": Kim Džong Un priznao teške gubitke i grlio uplakane vojnike i decu: Odao počast trupama koje su se…
Blic pre 14 sati
Severnokorejski lider Kim Džong Un uručio je odlikovanja pripadnicima severnokorejskih trupa koji su se borili za Rusiju u ratu protiv Ukrajine, saopštila je danas državna novinska agencija te zemlje KCNA. Kim je u obraćanju rekao da su "borbene… »
„Srce me boli“: Kim Džong Un snimljen kako grli vojnike i priznaje da su mnogi poginuli u ratu sa Ukrajinom FOTO
Nova pre 15 sati
Severnokorejski lider Kim Džong Un odao je emotivnu počast vojnicima poginulim dok su se borili za Rusiju u njenom ratu protiv Ukrajine, rekavši da mu „srce boli“ – u retkom priznanju vojnih gubitaka. Kim je to izjavio u četvrtak na ceremoniji u… »
(Foto) "Srce me boli" Kim Džong Un grli svoje vojnike i i priznaje da su mnogi poginuli u Ukrajini!
Kurir pre 15 sati
Kim je to izjavio u četvrtak na ceremoniji u Pjongjangu, gde se sastao sa komandantima jedinice koja se borila za Rusiju u zapadnom regionu Kurska, prema navodima severnokorejskih državnih medija KCNA. On ih je nazvao „herojskom vojskom“, a na… »
Kim Džong Un klečeći odao počast vojnicima koji su poginuli u Rusiji u borbi protiv Ukrajine
Novi magazin pre 17 sati
Severnokorejski lider Kim Džong Un održao je ceremoniju odavanja priznanja svojim vojnicima i komandantima koji su se borili za Rusiju protiv Ukrajine. Na slikama koje su preneli severnokorejski državni mediji vidi se vođa Kim Džong Un kako kleči pred… »
Kim Džong Un grli vojnike i kleči pred portretima palih korejskih boraca iz Ukrajine
Nedeljnik pre 17 sati
Severnokorejski lider Kim Džong Un održao je ceremoniju odavanja priznanja svojim vojnicima i komandantima koji su se borili za Rusiju protiv Ukrajine. Na slikama koje su preneli severnokorejski državni mediji vidi se vođa Kim Džong Un kako kleči pred… »
Kim Džong Un klečeći odao počast vojnicima koji su poginuli u Rusiji u borbi protiv Ukrajine (VIDEO)
N1 Info pre 18 sati
Kim Džong Un klečeći odao počast vojnicima koji su poginuli u Rusiji
Danas pre 17 sati
Kim Džong Un na kolenima, ljubi; "Srce mi se slama..." FOTO
B92 pre 17 sati
Vesti dana »

Protesti u više gradova Srbije (VIDEO, FOTO): Policijski kordoni sprečili građane da priđu bliže zgradi RTS-a
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Istorija i emocija na platnu! U Vojnom muzeju otvorena izložba povodom 110 godina od odbrane Beograda i Dana muzeja (foto)
Blic pre 15 minutajoš 1 povezana

Odbijanje kandidata Srpske liste i Srpske demokratije: Ko od Srba može da učestvuje na izborima na Kosovu?
Danas pre 5 satijoš 1 povezana