Повезане вести
Тежак дан за кима, грли уплакану децу, душа му се слама "Срце ме боли..." (фото)
Ало пре 24 дана
Севернокорејски лидер је виђен како грли уплакану децу и теши ожалошц́ене чланове породице који су изгубили своје вољене борец́и се на страни Русије у Курској области, док је држао јавни говор. Ким Џонг Ун је одао почаст… »
Ким први пут признао тешке губитке у Курску, грлио уплакане војнике: “Опростите ми”
Вести онлине пре 24 дана
Севернокорејски вођа Ким Џонг Ун одао је почаст војницима који су погинули борећи се на страни Русије у рату против Украјине, изјавивши да му се “срце слама”, што представља ретко признање војних губитака Пјонгјанга, пише ЦНН… »
(Фото) "Срце ме боли": Ким Џонг Ун признао тешке губитке и грлио уплакане војнике и децу: Одао почаст трупама које су се…
Блиц пре 24 дана
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун уручио је одликовања припадницима севернокорејских трупа који су се борили за Русију у рату против Украјине, саопштила је данас државна новинска агенција те земље КЦНА. Ким је у обраћању… »
„Срце ме боли“: Ким Џонг Ун снимљен како грли војнике и признаје да су многи погинули у рату са Украјином ФОТО
Нова пре 24 дана
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун одао је емотивну почаст војницима погинулим док су се борили за Русију у њеном рату против Украјине, рекавши да му „срце боли“ – у ретком признању војних губитака. Ким је то изјавио у четвртак… »
(Фото) "Срце ме боли" Ким Џонг Ун грли своје војнике и и признаје да су многи погинули у Украјини!
Курир пре 24 дана
Ким је то изјавио у четвртак на церемонији у Пјонгјангу, где се састао са командантима јединице која се борила за Русију у западном региону Курска, према наводима севернокорејских државних медија КЦНА. Он их је назвао „херојском… »
Ким Џонг Ун клечећи одао почаст војницима који су погинули у Русији у борби против Украјине
Нови магазин пре 24 дана
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун одржао је церемонију одавања признања својим војницима и командантима који су се борили за Русију против Украјине. На сликама које су пренели севернокорејски државни медији види се вођа Ким… »
Ким Џонг Ун грли војнике и клечи пред портретима палих корејских бораца из Украјине
Недељник пре 25 дана
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун одржао је церемонију одавања признања својим војницима и командантима који су се борили за Русију против Украјине. На сликама које су пренели севернокорејски државни медији види се вођа Ким… »
Ким Џонг Ун клечећи одао почаст војницима који су погинули у Русији у борби против Украјине (ВИДЕО)
Н1 Инфо пре 25 дана
Ким Џонг Ун клечећи одао почаст војницима који су погинули у Русији
Данас пре 24 дана
Ким Џонг Ун на коленима, љуби; "Срце ми се слама..." ФОТО
Б92 пре 24 дана
Вести дана »

Данас претежно сунчано и топло, увече и током ноћи наоблачење с кишом и локалним пљусковима са грмљавином
Глас Зајечара пре 27 минутајош 20 повезаних

Вучић са царем Нарухитом: Србија и Јапан заједно гледају у будућност
НИН пре 52 минутајош 13 повезаних

"Чујемо њихове крике, војска удара гвозденом песницом": Америка дала зелено светло, а они започели копнену офанзиву
Мондо пре 1 сатјош 13 повезаних

Инспектори на терену: Проверава се поштовање уредбе о маржама - има ли усклађивања цена?
Телеграф пре 17 минутајош 8 повезаних