Povezane vesti

"Pa čovek se nije još ohladio": Pevačica izvređala Viki Miljković zbog Saše Popovića i napuštanja "Zvezda Granda"

"Pa čovek se nije još ohladio": Pevačica izvređala Viki Miljković zbog Saše Popovića i napuštanja "Zvezda Granda"

Mondo pre 6 sati
Zorica Marković ne krije bes nakon poteza Viki Miljković, koja je iznenada napustila „Zvezde Granda“ i prešla u žiri „Pinkovih zvezda“. Ovaj transfer izazvao je pravu buru na estradi, a Zorica je, vidno iznervirana, odlučila da javno iskaže svoj stav, ne… »
"Ja sam tu kao da je sale živ": Pevač uputio emotivnu poruku Popovićevoj udovici nakon što su joj mnogi okrenuli leđa

"Ja sam tu kao da je sale živ": Pevač uputio emotivnu poruku Popovićevoj udovici nakon što su joj mnogi okrenuli leđa

Blic pre 10 sati
Saša Popović, koji je preminuo 1. marta bio je zaslužan za karijere mnogih pevača, a nakon njegove smrti mnogi su zaboravili ono što je učinio za njih. Kako se navodi u javnosti, nakon njegove smrti pojedini sa estrade više nisu nazvali njegovu udovicu… »
"Marija je ostala u žiriju zbog Sašine bolesti": Popovićev prijatelj konačno otkrio istinu o situaciji u "Grandu"

"Marija je ostala u žiriju zbog Sašine bolesti": Popovićev prijatelj konačno otkrio istinu o situaciji u "Grandu"

Mondo pre 10 sati
Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" počinje na jesen, a promene u žiriju privlače veliku pažnju. O odlasku Viki Miljković, Bosanca i Marije Šerifović bruji region, a svoj sud dao je i poznati harmonikaš i prijatelj Saše Popovića, Mikica Gačić. On ističe… »
Pet meseci nakon Sašine smrti na "adresu" udovice Suzane Jovanović stigle ove reči, važne za celu porodicu

Pet meseci nakon Sašine smrti na "adresu" udovice Suzane Jovanović stigle ove reči, važne za celu porodicu

Telegraf pre 11 sati
Pevač Mikica Bojanić, koji je okušao sreću i učešćem u rijalitiju, prisetio se dugogodišnjeg prijateljstva sa pokojnim Sašom Popovićem, koji je, kako kaže, zauzimao posebno mesto u njegovom životu. - Bane je više vremena provodio sa Saletom, ali i ja sam… »
Kada je saznala za sašinu bolest, uradila je nešto šokantno! Godinu dana se ćutalo o potezu Marije Šerifović, a sada je sve…

Kada je saznala za sašinu bolest, uradila je nešto šokantno! Godinu dana se ćutalo o potezu Marije Šerifović, a sada je sve…

Alo pre 12 sati
Mikica Gačić je sve otkrio. Sastav žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" je u poslednjem periodu potpuno promenio oblik, a promene je pokrenula Marija Šerifović koja je prva napustila fotelju. Mikica Gačić je sada otkrio da je Marija davnih dana… »
Prijatelj Saše Popovića otkrio tajnu Marije Šerifović i zvezdama Granda: Kad je saznala da je bolestan, donela odluku vrednu…

Prijatelj Saše Popovića otkrio tajnu Marije Šerifović i zvezdama Granda: Kad je saznala da je bolestan, donela odluku vrednu…

Kurir pre 13 sati
Mikica Gačić otkriva da je Marija Šerifović davnih dana nameravala da napusti ''Zvezde Granda'', ali se predomislila kada je saznala za tešku dijagnozu Saše Popovića. Muzičko takmičenje ''Zvezde Granda'' počinje na jesen, a promene u sastavu žirija… »
Potez Marije Šerifović će ostaviti bez teksta mnoge: "Kad je saznala za Sašinu bolest, tad je presekla i..."

Potez Marije Šerifović će ostaviti bez teksta mnoge: "Kad je saznala za Sašinu bolest, tad je presekla i..."

Telegraf pre 12 sati
Mikica Gačić otkriva da je Marija Šerifović davnih dana nameravala da napusti ''Zvezde Granda'', ali se predomislila kada je saznala za tešku dijagnozu Saše Popovića. Muzičko takmičenje '' Zvezde Granda'' počinje na jesen, a promene u sastavu žirija… »
Popovićev prijatelj otkrio najveću tajnu Marije Šerifović, drama iza kamera

Popovićev prijatelj otkrio najveću tajnu Marije Šerifović, drama iza kamera

Svet & Skandal pre 13 sati
Mikica Gačić otkrio je da je Marija Šerifović davno planirala da napusti žiri „Zvezda Granda“, ali je zbog teške dijagnoze Saše Popovića odlučila da ostane još jednu sezonu. Muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ od jeseni startuje sa velikim promenama u… »

Vesti dana »