Повезане вести
Гастоз изврио нужду у таксију! Јавио се човек и обрукао га у програму уживо! Тражи оштету
Курир пре 24 дана
Таксиста из Београда укључио се уживо у програм и поделио необичну ситуацију са ријалити учесником Ненадом Маринковићем Гастозом, за ког тврди да је у његовом возилу извршио малу нужду. У издању емисије "Народ пита", водитељ… »
Гастоз вршио нужду у аутомобилу Таксиста из Београда шокирао тврдњама: "Желим да ми надокнади 150 евра!" (видео)
Ало пре 24 дана
Тражио да му надокнади новац за дубинско прање аутомобила. У емисији "Народ пита" је водитељ Дарко Танасијевић синоћ угостио Анђелу Ђуричић, Ивана Маринковића и Матеју Матијевића. У програм су се укључивали многи гледаоци, а… »
"Уринирао је у мојим колима": Таксиста из Београда изнео шок тврдње о Гастозу, тражи одштету од 150 евра: "То да ми надокнади"…
Блиц пре 24 дана
Синоћ су у емисији "Народ пита" гости били Анђела Ђуричић, Иван Маринковић и Матеја Матијевић, а једно укључење је све оставило без текста. Наиме, бројни фанови ријалитија су се укључивали у програм уживо, а прави шок уследио… »
Шок! Гастоз извршио нужду у таксију, возач из Београда изнео језиве тврдње: "150 евра да ми надокнади!"
Телеграф пре 24 дана
У емисији "Народ пита", водитељ Дарко Танасијевић синоћ је угостио учеснике "Елите 8" - Анђелу Ђуричић, Ивана Маринковића и Матеју Матијевића. У програм су се укључивали многи гледаоци, прави шок уследио је када се јавио један… »
"Имам снимке..." Иван Маринковић урнисао Анђелу Ђуричић, хаос у емисији уживо: "Синоћ је гледала Звезданов..."
Ало пре 25 дана
Иван Маринковић развезао језик о Анђели и Гастозу, па ударио на њихову везу. У току је емисија "Народ пита", а гости су Иван Маринковић, Анђела Ђуричић и Матеја Матијевић. Маринковић није штедео бившу цимерку Анђелу, те је… »
Вести дана »

Делегација Србије са представницима Јапанске организације за спољну трговину Џетро
РТВ пре 48 минутајош 1 повезана

Амсс издао упозорење: Будите опрезни на путевима због једне врло опасне појаве
Блиц пре 3 минутајош 1 повезана