Povezane vesti
Gastoz izvrio nuždu u taksiju! Javio se čovek i obrukao ga u programu uživo! Traži oštetu
Kurir pre 3 sata
Taksista iz Beograda uključio se uživo u program i podelio neobičnu situaciju sa rijaliti učesnikom Nenadom Marinkovićem Gastozom, za kog tvrdi da je u njegovom vozilu izvršio malu nuždu. U izdanju emisije "Narod pita", voditelj Darko Tanasijević ugostio… »
Gastoz vršio nuždu u automobilu Taksista iz Beograda šokirao tvrdnjama: "Želim da mi nadoknadi 150 evra!" (video)
Alo pre 3 sata
Tražio da mu nadoknadi novac za dubinsko pranje automobila. U emisiji "Narod pita" je voditelj Darko Tanasijević sinoć ugostio Anđelu Đuričić, Ivana Marinkovića i Mateju Matijevića. U program su se uključivali mnogi gledaoci, a pravi šok usledio je kada… »
"Urinirao je u mojim kolima": Taksista iz Beograda izneo šok tvrdnje o Gastozu, traži odštetu od 150 evra: "To da mi nadoknadi"…
Blic pre 3 sata
Sinoć su u emisiji "Narod pita" gosti bili Anđela Đuričić, Ivan Marinković i Mateja Matijević, a jedno uključenje je sve ostavilo bez teksta. Naime, brojni fanovi rijalitija su se uključivali u program uživo, a pravi šok usledio je kada se javio jedan… »
Šok! Gastoz izvršio nuždu u taksiju, vozač iz Beograda izneo jezive tvrdnje: "150 evra da mi nadoknadi!"
Telegraf pre 4 sati
U emisiji "Narod pita", voditelj Darko Tanasijević sinoć je ugostio učesnike "Elite 8" - Anđelu Đuričić, Ivana Marinkovića i Mateju Matijevića. U program su se uključivali mnogi gledaoci, pravi šok usledio je kada se javio jedan taksista, Goran iz… »
"Imam snimke..." Ivan Marinković urnisao Anđelu Đuričić, haos u emisiji uživo: "Sinoć je gledala Zvezdanov..."
Alo pre 13 sati
Ivan Marinković razvezao jezik o Anđeli i Gastozu, pa udario na njihovu vezu. U toku je emisija "Narod pita", a gosti su Ivan Marinković, Anđela Đuričić i Mateja Matijević. Marinković nije štedeo bivšu cimerku Anđelu, te je istakao da mu je njena veza sa… »
Vesti dana »

Jovanov (SNS): Rusi i Ukrajinci će posle tri godine ratovanja sesti za sto, a blokaderi histerišu
Beta pre 4 minutajoš 48 povezanih

Nestabilno vreme u Srbiji sa lokalnim nepogodama i najavom stabilizacije sutra
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 53 povezane

NIS podneo zahtev Ministarstvu finansija SAD za dodatno odlaganje roka za uvođenje sankcija
Forbes pre 19 minutajoš 19 povezanih