Povezane vesti
Da li ministar Boris Bratina podstiče atmosferu linča prema novinarima?
Cenzolovka pre 14 sati
Dosta mi je da odgovaram ovim mamlazima sa Nove S i N1, kad pričam o Srbima kroz istoriju, oni viču to je zavera. Nije zavera, to su činjenice. Mi smo takav narod, mi moramo da gledamo kroz istoriju, reči su ministra informisanja Borisa Bratine tokom… »
NUNS: Ministar Bratina mora da se izvini nezavisnim novinarima i osudi postupke Informera
Cenzolovka pre 14 sati
Nezavisno udruženje novinara Srbije najoštrije osuđuje izjavu ministra informisanja i telekomunikacija Borsa Bratine u kojoj je nezavisne novinare nazvao „mamlazima“ na televiziji Informer, kao i prikazivanje intimnih fotografija studentkinje Nikoline… »
Informer TV: Rijaliti uvreda i poniženja, uz gostovanje ministra Bratine
Bujanovačke pre 14 sati
Bujanovac, Beograd, 22. avgust 2025. – Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) najoštrije osuđuje izjavu ministra informisanja i telekomunikacija Borsa Bratine u kojoj je nezavisne novinare nazvao „mamlazima“ na televiziji Informer, kao i prikazivanje… »
Da li ministar Boris Bratina podstiče atmosferu linča prema novinarima?
Danas pre 18 sati
Dosta mi je da odgovaram ovim mamlazima sa Nove S i N1, kad pričam o Srbima kroz istoriju, oni viču to je zavera. Nije zavera, to su činjenice. Mi smo takav narod, mi moramo da gledamo kroz istoriju, reči su ministra informisanja Borisa Bratine tokom… »
Vesti dana »

SNSD saopštio referendumsko pitanje: O presudi Dodiku i odlukama Šmita i CIK-a
Danas pre 15 minutajoš 7 povezanih

Protestna okupljanja: Demonstranti kod Vukovog spomenika, studenti iz Niša i Beograda u poseti Pirotu (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Odbijanje kandidata Srpske liste i Srpske demokratije: Ko od Srba može da učestvuje na izborima na Kosovu?
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Hegset naredio Nacionalnoj gardi u gradu Vašingtonu da počne da nosi oružje
Blic pre 25 minutajoš 1 povezana