Повезане вести
Да ли министар Борис Братина подстиче атмосферу линча према новинарима?
Цензоловка 22.08.2025
Доста ми је да одговарам овим мамлазима са Нове С и Н1, кад причам о Србима кроз историју, они вичу то је завера. Није завера, то су чињенице. Ми смо такав народ, ми морамо да гледамо кроз историју, речи су министра информисања… »
НУНС: Министар Братина мора да се извини независним новинарима и осуди поступке Информера
Цензоловка 22.08.2025
Независно удружење новинара Србије најоштрије осуђује изјаву министра информисања и телекомуникација Борса Братине у којој је независне новинаре назвао „мамлазима“ на телевизији Информер, као и приказивање интимних фотографија… »
Информер ТВ: Ријалити увреда и понижења, уз гостовање министра Братине
Бујановачке 22.08.2025
Бујановац, Београд, 22. август 2025. – Независно удружење новинара Србије (НУНС) најоштрије осуђује изјаву министра информисања и телекомуникација Борса Братине у којој је независне новинаре назвао „мамлазима“ на телевизији… »
Да ли министар Борис Братина подстиче атмосферу линча према новинарима?
Данас 22.08.2025
Доста ми је да одговарам овим мамлазима са Нове С и Н1, кад причам о Србима кроз историју, они вичу то је завера. Није завера, то су чињенице. Ми смо такав народ, ми морамо да гледамо кроз историју, речи су министра информисања… »
Вести дана »
Штимац: Не одустајем од борбе, обавестићу међународне институције о Вучићевој репресији
Бета пре 1 сатјош 22 повезане
Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти
Наслови.аи пре 1 сатјош 38 повезаних