Povezane vesti

Da li ministar Boris Bratina podstiče atmosferu linča prema novinarima?

Cenzolovka pre 14 sati
Dosta mi je da odgovaram ovim mamlazima sa Nove S i N1, kad pričam o Srbima kroz istoriju, oni viču to je zavera. Nije zavera, to su činjenice. Mi smo takav narod, mi moramo da gledamo kroz istoriju, reči su ministra informisanja Borisa Bratine tokom… »
NUNS: Ministar Bratina mora da se izvini nezavisnim novinarima i osudi postupke Informera

NUNS: Ministar Bratina mora da se izvini nezavisnim novinarima i osudi postupke Informera

Cenzolovka pre 14 sati
Nezavisno udruženje novinara Srbije najoštrije osuđuje izjavu ministra informisanja i telekomunikacija Borsa Bratine u kojoj je nezavisne novinare nazvao „mamlazima“ na televiziji Informer, kao i prikazivanje intimnih fotografija studentkinje Nikoline… »
Informer TV: Rijaliti uvreda i poniženja, uz gostovanje ministra Bratine

Informer TV: Rijaliti uvreda i poniženja, uz gostovanje ministra Bratine

Bujanovačke pre 14 sati
Bujanovac, Beograd, 22. avgust 2025. – Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) najoštrije osuđuje izjavu ministra informisanja i telekomunikacija Borsa Bratine u kojoj je nezavisne novinare nazvao „mamlazima“ na televiziji Informer, kao i prikazivanje… »

Danas pre 18 sati
Dosta mi je da odgovaram ovim mamlazima sa Nove S i N1, kad pričam o Srbima kroz istoriju, oni viču to je zavera. Nije zavera, to su činjenice. Mi smo takav narod, mi moramo da gledamo kroz istoriju, reči su ministra informisanja Borisa Bratine tokom… »

Vesti dana »