Povezane vesti
Komentar Dejana Ilića: Zašto su važni N1 i Nova
Cenzolovka 22.08.2025
Tekst kolumniste Peščanika Dejana Ilića prenosimo u celosti. Tekst je objavljen na sajtu Peščanika. „Napisao sam to više puta, i ponoviću: N1 i Nova su kičma pobune u Srbije. Zvuči preterano, preozbiljno, patetično? Naprotiv, to je knjiško znanje. Da… »
Komentar Dejana Ilića: Zašto su važni N1 i Nova
N1 Info 22.08.2025
Tekst kolumniste Peščanika Dejana Ilića prenosimo u celosti. Tekst je objavljen na sajtu Peščanika. "Napisao sam to više puta, i ponoviću: N1 i Nova su kičma pobune u Srbije. Zvuči preterano, preozbiljno, patetično? Naprotiv, to je knjiško znanje. Da… »
Zašto su važni N1 i Nova: Autorski tekst Dejana Ilića
Nova 22.08.2025
Tekst kolumniste Peščanika Dejana Ilića prenosimo u celosti. Tekst je objavljen na sajtu Peščanika. „Napisao sam to više puta, i ponoviću: N1 i Nova su kičma pobune u Srbije. Zvuči preterano, preozbiljno, patetično? Naprotiv, to je knjiško znanje. Da… »
Virus izdaje
Peščanik 22.08.2025
Foto: Predrag Trokicić Napisao sam to više puta, i ponoviću: N1 i Nova su kičma pobune u Srbije. Zvuči preterano, preozbiljno, patetično? Naprotiv, to je knjiško znanje. Da objasnim. Da bi pobuna pretendovala na uspeh, treba da postoji zajednica… »
Vesti dana »
Incidenti na izborima na Medicinskom fakultetu: Zašto je važan Studentski parlament
BBC News pre 6 minutajoš 48 povezanih
Gorivo u Srbiji do sledećeg petka po nepromenjenim cenama
Serbian News Media pre 3 satajoš 32 povezane
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, Iran objavio da otvara Ormuski moreuz za sve trgovačke brodove
Euronews pre 41 minutajoš 51 povezana
Iran otvorio Ormuski moreuz za sve komercijalne brodove, pada cena nafte
Radio 021 pre 16 minutajoš 21 povezana
U Skupštini Srbije nastavljena objedinjena rasprava o 40 tačaka dnevnog reda
Serbian News Media pre 3 satajoš 24 povezane