Povezane vesti
Komentar Dejana Ilića: Zašto su važni N1 i Nova
Cenzolovka 22.08.2025
Tekst kolumniste Peščanika Dejana Ilića prenosimo u celosti. Tekst je objavljen na sajtu Peščanika. „Napisao sam to više puta, i ponoviću: N1 i Nova su kičma pobune u Srbije. Zvuči preterano, preozbiljno, patetično? Naprotiv, to je knjiško znanje. Da… »
Komentar Dejana Ilića: Zašto su važni N1 i Nova
N1 Info 22.08.2025
Tekst kolumniste Peščanika Dejana Ilića prenosimo u celosti. Tekst je objavljen na sajtu Peščanika. "Napisao sam to više puta, i ponoviću: N1 i Nova su kičma pobune u Srbije. Zvuči preterano, preozbiljno, patetično? Naprotiv, to je knjiško znanje. Da… »
Zašto su važni N1 i Nova: Autorski tekst Dejana Ilića
Nova 22.08.2025
Tekst kolumniste Peščanika Dejana Ilića prenosimo u celosti. Tekst je objavljen na sajtu Peščanika. „Napisao sam to više puta, i ponoviću: N1 i Nova su kičma pobune u Srbije. Zvuči preterano, preozbiljno, patetično? Naprotiv, to je knjiško znanje. Da… »
Virus izdaje
Peščanik 22.08.2025
Foto: Predrag Trokicić Napisao sam to više puta, i ponoviću: N1 i Nova su kičma pobune u Srbije. Zvuči preterano, preozbiljno, patetično? Naprotiv, to je knjiško znanje. Da objasnim. Da bi pobuna pretendovala na uspeh, treba da postoji zajednica… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Nastavlja se sednica Narodne skupštine: Poslanici i dalje raspravljaju o legalizaciji i EXPO
Nova pre 21 minutajoš 26 povezanih

Putnički vozovi od danas saobraćaju na brzoj pruzi Beograd - Subotica
Euronews pre 2 satajoš 22 povezane

Na severu zemlje uglavnom vedro, južno od Beograda moguća kiša, temperatura do 19 stepeni
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana

Vode se razgovori o kraju rata: Tramp poslao tim na pregovore; Razmenjeni spiskovi
B92 pre 56 minutajoš 16 povezanih