Povezane vesti
Komentar Dejana Ilića: Zašto su važni N1 i Nova
Cenzolovka 22.08.2025
Tekst kolumniste Peščanika Dejana Ilića prenosimo u celosti. Tekst je objavljen na sajtu Peščanika. „Napisao sam to više puta, i ponoviću: N1 i Nova su kičma pobune u Srbije. Zvuči preterano, preozbiljno, patetično? Naprotiv, to je knjiško znanje. Da… »
Komentar Dejana Ilića: Zašto su važni N1 i Nova
N1 Info 22.08.2025
Tekst kolumniste Peščanika Dejana Ilića prenosimo u celosti. Tekst je objavljen na sajtu Peščanika. "Napisao sam to više puta, i ponoviću: N1 i Nova su kičma pobune u Srbije. Zvuči preterano, preozbiljno, patetično? Naprotiv, to je knjiško znanje. Da… »
Zašto su važni N1 i Nova: Autorski tekst Dejana Ilića
Nova 22.08.2025
Tekst kolumniste Peščanika Dejana Ilića prenosimo u celosti. Tekst je objavljen na sajtu Peščanika. „Napisao sam to više puta, i ponoviću: N1 i Nova su kičma pobune u Srbije. Zvuči preterano, preozbiljno, patetično? Naprotiv, to je knjiško znanje. Da… »
Virus izdaje
Peščanik 22.08.2025
Foto: Predrag Trokicić Napisao sam to više puta, i ponoviću: N1 i Nova su kičma pobune u Srbije. Zvuči preterano, preozbiljno, patetično? Naprotiv, to je knjiško znanje. Da objasnim. Da bi pobuna pretendovala na uspeh, treba da postoji zajednica… »
Vesti dana »
Srpska lista saopštila rezultate izbora na Kosovu: "Osvojili smo svih 10 mandata predviđenih za Srbe u Skupštini u Prištini"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
„Bitka polova“ pripala Niku Kirjosu, Sabalenka ponosna na učešće u egzibiciji
Danas pre 9 satijoš 1 povezana