Povezane vesti

Komentar Dejana Ilića: Zašto su važni N1 i Nova

Cenzolovka pre 1 dan
Tekst kolumniste Peščanika Dejana Ilića prenosimo u celosti. Tekst je objavljen na sajtu Peščanika. „Napisao sam to više puta, i ponoviću: N1 i Nova su kičma pobune u Srbije. Zvuči preterano, preozbiljno, patetično? Naprotiv, to je knjiško znanje. Da… »

N1 Info pre 2 dana
Tekst kolumniste Peščanika Dejana Ilića prenosimo u celosti. Tekst je objavljen na sajtu Peščanika. "Napisao sam to više puta, i ponoviću: N1 i Nova su kičma pobune u Srbije. Zvuči preterano, preozbiljno, patetično? Naprotiv, to je knjiško znanje. Da… »
Zašto su važni N1 i Nova: Autorski tekst Dejana Ilića

Zašto su važni N1 i Nova: Autorski tekst Dejana Ilića

Nova pre 2 dana
Tekst kolumniste Peščanika Dejana Ilića prenosimo u celosti. Tekst je objavljen na sajtu Peščanika. „Napisao sam to više puta, i ponoviću: N1 i Nova su kičma pobune u Srbije. Zvuči preterano, preozbiljno, patetično? Naprotiv, to je knjiško znanje. Da… »
Virus izdaje

Virus izdaje

Peščanik pre 2 dana
Foto: Predrag Trokicić Napisao sam to više puta, i ponoviću: N1 i Nova su kičma pobune u Srbije. Zvuči preterano, preozbiljno, patetično? Naprotiv, to je knjiško znanje. Da objasnim. Da bi pobuna pretendovala na uspeh, treba da postoji zajednica… »

Vesti dana »