Povezane vesti
U toku završne pripreme za otvaranje Muzeja košarke u Čačku
B92 22.08.2025
Čačak uskoro ulazi u kulturnu istoriju Srbije kao dom prvog i jedinog Muzeja košarke u zemlji i regionu. Ova ustanova će čuvati, tumačiti i predstavljati jednu od najslavnijih sportskih tradicija na Balkanu. Zahvaljujući podršci Grada Čačka i… »
U toku završne pripreme za otvaranje Muzeja košarke u Čačku (FOTO)
Morava info 22.08.2025
Piše: Miloš Timotijević, istoričar ČAČAK – Čačak uskoro ulazi u kulturnu istoriju Srbije kao dom prvog i jedinog Muzeja košarke u zemlji i regionu. Ova ustanova će čuvati, tumačiti i predstavljati jednu od najslavnijih sportskih tradicija na Balkanu… »
Čačak uskoro otvara vrata Muzeja košarke
Ozon press 22.08.2025
Čačak uskoro ulazi u kulturnu istoriju Srbije kao dom prvog i jedinog Muzeja košarke u zemlji i regionu. Ova ustanova će čuvati, tumačiti i predstavljati jednu od najslavnijih sportskih tradicija na Balkanu. Zahvaljujući podršci Grada Čačka i… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 2 satajoš 50 povezanih
Južna Morava poplavila jug Srbije: Obustavljen saobraćaj preko Ćukovačkog mosta, u Pavlovcu evakuisano devet osoba
Jug press pre 4 satijoš 30 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 7 satijoš 32 povezane