Povezane vesti
Da li će novi direktor Vazduhoplovne akademije sam protiv sebe voditi disciplinski postupak?
N1 Info pre 21 dana
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković imenovao je Srđana Čokorila za novog vršioca dužnosti direktora srednje škole Vazduhoplovna akademija u Beogradu, pošto je odbio da za direktora postavi Gorana Cvijovića, koji se javio na konkurs i za čiji izbor je… »
Imenovan novi v.d. direktor Vazduhoplovne akademije, uprkos protestima zaposlenih
Serbian News Media pre 21 dana
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković postavio je Srđana Čokorila za vršioca dužnosti direktora Vazduhoplovne akademije u Beogradu. Ova odluka doneta je uprkos preporuci kolektiva i Školskog odbora da se na tu poziciju vrati Goran Cvijović, koji je… »
Da li će novi direktor Vazduhoplovne akademije sam protiv sebe voditi disciplinski postupak?
Nova pre 21 dana
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković imenovao je Srđana Čokorila za novog vršioca dužnosti direktora srednje škole Vazduhoplovna akademija u Beogradu, pošto je odbio da za direktora postavi Gorana Cvijovića, koji se javio na konkurs i za čiji izbor je… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 35 minutajoš 65 povezanih

Turska ponizila Grčku za finale Evrobasketa – Neočekivani heroj blistao i pisao istoriju, Janisa će ovo još dugo boleti
Nova pre 1 satjoš 38 povezanih

Un usvojila deklaraciju: Biće osnovana palestinska država bez Hamasa
Kurir pre 51 minutajoš 22 povezane