Повезане вести
Бајкер ког су претукли батинаши на протесту: Кацига ми је спасила живот, а пет дана нисмо знали да ми је сломљена рука
Мој Нови Сад 22.08.2025
Дарко Јан, мотоциклиста из Новог Сада претучен је прошле среде на протесту у Новом Саду. Њега су на раскрсници Радничке и Стражиловске улице батинаши насилно оборили са мотора и ударали моткама и другим предметима. За Н1 је… »
Мотоциклиста који је претучен на протесту: Кацига ми је спасила живот, али чим поправим мотор и залечим повреде, враћам се…
Н1 Инфо 22.08.2025
Дарко Јан мотоциклиста из Новог Сада претучен је прошле среде на протесту у Новом Саду. Њега је на раскрсници Радничке и Стражиловске улице батинаши насилно оборили са мотора и ударали моткама и другим предметима. Повређени је… »
Мотоциклиста који је претучен на протесту: Кацига ми је спасила живот, али чим поправим мотор и залечим повреде, враћам се…
Нова 22.08.2025
Дарко Јан мотоциклиста из Новог Сада претучен је прошле среде на протесту у Новом Саду. Њега је на раскрсници Радничке и Стражиловске улице батинаши насилно оборили са мотора и ударали моткама и другим предметима. Повређени је… »
Мотоциклиста који је претучен на протесту у Новом Саду: "Кацига ми је спасила живот"
Радио 021 22.08.2025
Мотоциклиста Дарко Јан претучен је прошле среде на протесту у Новом Саду. Њега је на раскрсници Радничке и Стражиловске улице батинаши насилно оборили са мотора и ударали моткама и другим предметима. Повређени је превезен тада у… »
Мотоциклиста који је претучен у Новом Саду: Кацига ми је спасила живот, али чим поправим мотор и залечим повреде, враћам се…
Нови магазин 22.08.2025
Вести дана »
МУП: Ухапшен припадник „врачарског клана“, осумњичен за претње пиштољем и насилничко понашање
Инсајдер пре 21 минутајош 27 повезаних
Трамп: Нетањаху и ја се веома добро слажемо, зна он ко је шеф
Невсмакс Балканс пре 31 минутајош 55 повезаних
СРЦЕ: Трамп на кампању у САД потрошио 450 милиона долара, Вучић на економске мере више од 600
Радио сто плус пре 1 сатјош 16 повезаних
Цела Србија стрепела због њега, он послао моћну поруку након меча са Новаком: Речи које најбоље описују колико је Ђоковић велики!
Хот спорт пре 1 сатјош 25 повезаних