Povezane vesti
Bajker kog su pretukli batinaši na protestu: Kaciga mi je spasila život, a pet dana nismo znali da mi je slomljena ruka
Moj Novi Sad 22.08.2025
Darko Jan, motociklista iz Novog Sada pretučen je prošle srede na protestu u Novom Sadu. Njega su na raskrsnici Radničke i Stražilovske ulice batinaši nasilno oborili sa motora i udarali motkama i drugim predmetima. Za N1 je ispričao kako je došlo do… »
Motociklista koji je pretučen na protestu: Kaciga mi je spasila život, ali čim popravim motor i zalečim povrede, vraćam se…
N1 Info 22.08.2025
Darko Jan motociklista iz Novog Sada pretučen je prošle srede na protestu u Novom Sadu. Njega je na raskrsnici Radničke i Stražilovske ulice batinaši nasilno oborili sa motora i udarali motkama i drugim predmetima. Povređeni je prevezen tada u Urgentni… »
Motociklista koji je pretučen na protestu: Kaciga mi je spasila život, ali čim popravim motor i zalečim povrede, vraćam se…
Nova 22.08.2025
Darko Jan motociklista iz Novog Sada pretučen je prošle srede na protestu u Novom Sadu. Njega je na raskrsnici Radničke i Stražilovske ulice batinaši nasilno oborili sa motora i udarali motkama i drugim predmetima. Povređeni je prevezen tada u Urgentni… »
Motociklista koji je pretučen na protestu u Novom Sadu: "Kaciga mi je spasila život"
Radio 021 22.08.2025
Motociklista Darko Jan pretučen je prošle srede na protestu u Novom Sadu. Njega je na raskrsnici Radničke i Stražilovske ulice batinaši nasilno oborili sa motora i udarali motkama i drugim predmetima. Povređeni je prevezen tada u Urgentni centar… »
Motociklista koji je pretučen u Novom Sadu: Kaciga mi je spasila život, ali čim popravim motor i zalečim povrede, vraćam se…
Novi magazin 22.08.2025
Vesti dana »

Izrael deportovao propalestinske aktiviste, među njima Ognjena Markovića i Gretu Tunberg
BBC News pre 29 minutajoš 30 povezanih

Teretnjaci na izlazu čekaju do 2 sata, bez zadržavanja na putničkim terminalima
Telegraf pre 29 minutajoš 35 povezanih

Policija od danas posebno lovi ova 2 prekršaja, na udaru i pešaci: Nepromišljenost koja može da vas košta do 10.000 dinara
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih