Povezane vesti
Bajker kog su pretukli batinaši na protestu: Kaciga mi je spasila život, a pet dana nismo znali da mi je slomljena ruka
Moj Novi Sad pre 23 dana
Darko Jan, motociklista iz Novog Sada pretučen je prošle srede na protestu u Novom Sadu. Njega su na raskrsnici Radničke i Stražilovske ulice batinaši nasilno oborili sa motora i udarali motkama i drugim predmetima. Za N1 je ispričao kako je došlo do… »
Motociklista koji je pretučen na protestu: Kaciga mi je spasila život, ali čim popravim motor i zalečim povrede, vraćam se…
N1 Info pre 24 dana
Darko Jan motociklista iz Novog Sada pretučen je prošle srede na protestu u Novom Sadu. Njega je na raskrsnici Radničke i Stražilovske ulice batinaši nasilno oborili sa motora i udarali motkama i drugim predmetima. Povređeni je prevezen tada u Urgentni… »
Motociklista koji je pretučen na protestu: Kaciga mi je spasila život, ali čim popravim motor i zalečim povrede, vraćam se…
Nova pre 24 dana
Darko Jan motociklista iz Novog Sada pretučen je prošle srede na protestu u Novom Sadu. Njega je na raskrsnici Radničke i Stražilovske ulice batinaši nasilno oborili sa motora i udarali motkama i drugim predmetima. Povređeni je prevezen tada u Urgentni… »
Motociklista koji je pretučen na protestu u Novom Sadu: "Kaciga mi je spasila život"
Radio 021 pre 24 dana
Motociklista Darko Jan pretučen je prošle srede na protestu u Novom Sadu. Njega je na raskrsnici Radničke i Stražilovske ulice batinaši nasilno oborili sa motora i udarali motkama i drugim predmetima. Povređeni je prevezen tada u Urgentni centar… »
Motociklista koji je pretučen u Novom Sadu: Kaciga mi je spasila život, ali čim popravim motor i zalečim povrede, vraćam se…
Novi magazin pre 24 dana
Vesti dana »

Velika Britanija pozvala ambasadora Rusije na razgovor zbog povrede vazdušnog prostora NATO-a
Nova pre 24 minutajoš 27 povezanih

Protest poljoprivrednika: „Dajemo državi 10 dana da ispuni zahteve ili se protesti šire“ (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 39 povezanih

U Srbiji danas posle oblačnog jutra pretežno sunčano, temperatura do 27 stepeni
NIN pre 5 satijoš 28 povezanih

MUP saopštio da u Novom Sadu nije korišćen CN gas, studenti u blokadi zatražili istragu
NIN pre 29 minutajoš 10 povezanih

Ministar prosvete: Policija prisutna u školama u kojima postoje određeni bezbednosni rizici
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih