Повезане вести
Вилем Дафо у Сарајеву: Срећни сте што имате фестивал као сфф
Телеграф 22.08.2025
Америчком глумцу Вилем Дафоу уручена је синоћ награда "Почасно Срце Сарајева" на Сарајево Филм Фестивалу за изузетан допринос филмској уметности. Преузимајући признање у КСЦ-у Скендерија Дафо је поручио да је сретан што је у… »
Вилијаму Дефоу уручена награда "Почасно Срце Сарајева"
НИН 22.08.2025
Америчком глумцу Вилијаму Дефоу уручена је синоћ награда "Почасно Срце Сарајева" за изузетан допринос филмској уметности. Преузимајући признање у КСЦ-у Скендерија Дефо је поручио да је срећан што је у Сарајеву. "Врло сте срећни… »
„Филм има политичку моћ“: Вилем Дефо се вратио након 25 година у Сарајево и примио награду
Данас 22.08.2025
Срећан сам што сам овде, то је права част, поручио је амерички глумац Вилем Дефо примајући награду Почасно срце Сарајева. Вилем Дефо требало је да прими награду за изузетан допринос кинематографији, Почасно срце Сарајева на… »
Вести дана »

Временска прогноза за 16. октобар: Сунчано и топло, ево када се мења време
Мондо пре 43 минутајош 3 повезане

"Претпостављамо да тамо има паметних људи": Лавров: Испорука "Томахавка" Украјини нанела би колосалну штету односима Русије и САД
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Словачки премијер Фицо: Не занимају ме нове санкције Русији док ЕУ не реши своје економске проблеме
Курир пре 2 сатајош 1 повезана

"Бојим се да се иста ствар не понови": Мајка девојчице коју су покушала да отму два Албанца: Не могу да верујем да су нападачи пуштени да се бране са слободе!
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана

Рајанер смањио капаците ка Немачкој за 800.000 седишта због спора око пореза
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана