Povezane vesti

„Sanjao sam velike snove, a sada živim te snove“: Darko Perić otvorio Iron Gate festival u Kladovu

„Sanjao sam velike snove, a sada živim te snove“: Darko Perić otvorio Iron Gate festival u Kladovu

Nova pre 6 sati
U jedinstvenom ambijentu Malog grada tvrđave Fetislam, na obali Dunava u Kladovu sinoć je svečano otvoren Iron Gate International film festival, koji će trajati do 24. avgusta. Festival je svečano otvorio inicijator i glavni organizator – glumac Darko… »

Nova pre 6 sati
U jedinstvenom ambijentu Malog grada tvrđave Fetislam, na obali Dunava u Kladovu sinoć je svečano otvoren Iron Gate International film festival, koji će trajati do 24. avgusta. Festival je svečano otvorio inicijator i glavni organizator – glumac Darko… »
Glumac Darko Perić otvorio filmski Festival u Kladovu: Renovirana tvrđava Fetislam postala centar kulture

Glumac Darko Perić otvorio filmski Festival u Kladovu: Renovirana tvrđava Fetislam postala centar kulture

Blic pre 9 sati
Sinoć je na obali Dunava u Kladovu, u jedinstvenom ambijentu renoviranog Malog grada tvrđave Fetislam, pred više od 500 posetioca, otvoren Iron Gate International Film Festival, koji će trajati do nedelje 24. avgusta. Festival je svečano otvorio glavni… »
„Verujem da će ovaj filmski festival otvarati granice“: Darko Perić otvorio Iron gate u Kladovu

„Verujem da će ovaj filmski festival otvarati granice“: Darko Perić otvorio Iron gate u Kladovu

Danas pre 10 sati
U četvrtak, 21. avgusta, na obali Dunava u Kladovu, u jedinstvenom ambijentu renoviranog Malog grada tvrđave Fetislam, pred više od 500 posetioca, svečano je otvoren Iron Gate International Film Festival. Festival će trajati od 21. do 24. avgusta i… »

Vesti dana »