Povezane vesti

Po najvećem nevremenu, niko nije hteo kući: Kiša je pljuštala, a Katarina Grujić Gobeljić prošetala među publikom i…

Po najvećem nevremenu, niko nije hteo kući: Kiša je pljuštala, a Katarina Grujić Gobeljić prošetala među publikom i…

Večernje novosti pre 4 sati
SINOĆ je u većim delovima naše zemlje ali i regiona padala jaka kiša, zbog koje su mnogi izvođači otkazivali svoje nastupe, ali ne i muzička zvezda Katarina Grujić Gobeljić. Foto: Privatna arhiva Kaća je održala koncert u Kolašinu, i to na otvorenom, a… »
Kaća Grujić pevala na trgu u Kolašinu po kiši pred 2.000 ljudi! Nije naplatila koncert: "Ovo je moj grad"

Kaća Grujić pevala na trgu u Kolašinu po kiši pred 2.000 ljudi! Nije naplatila koncert: "Ovo je moj grad"

Telegraf pre 10 sati
Pevačica Katarina Grujić napravila je žurku za pamćenje u rodnom gradu njenog oca Gruje, Kolašinu. Za ovaj nastup na trgu, kako se navodi, Katarina Grujić nije uzela ni dinara, jer je to njen poklon gradu odakle je ponikao njen otac, ali i gde je sama… »
Kaća Grujić pevala po pljusku! Okupila 2.000 ljudi u rodnom gradu svog oca pa sišla u masu: Ako vi kisnete, kisnuću i ja!

Kaća Grujić pevala po pljusku! Okupila 2.000 ljudi u rodnom gradu svog oca pa sišla u masu: Ako vi kisnete, kisnuću i ja!

Kurir pre 10 sati
Pevačica Katarina Grujić napravila je žurku za pamćenje u Kolašinu, rodnom gradu njenog oca Gruje pred 2.000 ljudi. Za ovaj nastup na trgu Kaća nije uzela ni dinara, jer je to njen poklon gradu odakle je ponikao njen otac, ali i gde je sama odrasla… »

Vesti dana »