Povezane vesti
Slavlje kod Balaševića, Aleksa objavio emotivne fotografije: Grli malenu Veru: “ Bog mi te je poslao”
Telegraf 22.08.2025
U porodici Balašević danas se slavi, a Aleksa se tim povodom oglasio i objavio emotivne slike sa malenom ćerkicom. Naime, on je napisao ćerkici i posvetu, te su čestitke stizale sa svih strana. - Srećan rođendan svemire moj beskonačni! Na današnji dan… »
Slavlje u domu alekse Balaševića: Objavio slike sa mora, pa se obratio naslednici: "Bog mi te je poslao"
Blic 22.08.2025
Aleksa Balašević objavio je na Instagramu slike sa ćerkicom koja proslavlja rođendan, a njegova objava dirnula je mnoge. Naime, on je napisao ćerkici i posvetu, te su čestitke stizale sa svih strana. - Srećan rođendan svemire moj beskonačni! Na današnji… »
Vesti dana »
Poljoprivrednik: „Nismo postigli dogovor, pozvani smo sutra na sastanak u Vladu“
Nedeljnik pre 33 minutajoš 31 povezana
Sukob na Bliskom istoku uzdrmao avio-saobraćaj: Šta to znači za turiste i kako da se zaštite
Euronews pre 8 minutajoš 102 povezane
Tramp uspeo nemoguće, preti da uništi i Evroligu i Svetsko prvenstvo
Nova pre 2 minutajoš 80 povezanih
Cene gasa u Britaniji porasle za 93 odsto od početka sukoba na Bliskom istoku; U Ujedinjenom Kraljevstvu početak panične kupovine benzina
RTV pre 4 satijoš 27 povezanih
Brzom prugom od Beograda do Budimpešte od 27. marta, jedan pravac 25 evra
Sputnik pre 1 satjoš 24 povezane