Povezane vesti

"Spremiću joj teglu kiselih krastavčića": Uroš Živković o karijeri, Zvezdama Granda i Milici Todorović: "Nisam joj čestitao…

"Spremiću joj teglu kiselih krastavčića": Uroš Živković o karijeri, Zvezdama Granda i Milici Todorović: "Nisam joj čestitao…

Blic pre 1 dan
Pevač Uroš Živković sinoć je pevao u jednom beogradskom klubu, a tom prilikom je za "Blic" govorio na brojne teme. Na samom početku razgovora pričao je o pesmi "Lazarica" koja broji milionske preglede. - To su pregledi moje publike i naroda, ta pesma je… »
„Pokloniću joj teglu kiselih krastavčića: Pevač prokomentarisao trudnoću Milice Todorović

„Pokloniću joj teglu kiselih krastavčića: Pevač prokomentarisao trudnoću Milice Todorović

Nova pre 1 dan
Pevačica Milica Todorović trenutno je u medijskoj ilegali. Milica Todorović već neko vreme je u drugom stanju sa partnerom kog čuva od očiju javnosti. Ona se, nakon saznanja da će postati majka, povukla iz javnosti, a njen kolega Uroš Živković sada je… »
"Spremiću joj teglu kiselih krastavčića" Uroš Živković o trudnoj Milici Todorović i novim pesmama: Mislim da su narodnjaci…

"Spremiću joj teglu kiselih krastavčića" Uroš Živković o trudnoj Milici Todorović i novim pesmama: Mislim da su narodnjaci…

Kurir pre 15 sati
Uroš Živković sinoć je pevao u jednom beogradskom klubu, a tom prilikom je za govorio na brojne teme. Pevač je nakon poslovnih uspeha otkrio kako će ubuduće birati pesme i žanr. - Biraću nešto što ide sa ovim vremenom u kom živimo, kao i do sada, ostaću… »
“Siguran sam da će biti dobra majka” Uroš otkrio šta će pokloniti Milici Todorović, pa pomenuo Zvezde Granda

“Siguran sam da će biti dobra majka” Uroš otkrio šta će pokloniti Milici Todorović, pa pomenuo Zvezde Granda

Telegraf pre 15 sati
Pevač Uroš Živković pre dve večeri zapevao je u klubu Nacionalna klasa u Beogradu, a pre samog nastupa progovorio je o estradi, ženi i Milici Todorović. Na samom početku je progovorio o svojoj kerijeri i uspesima koje je postigao. - Biraću nešto što ide… »

Vesti dana »