Povezane vesti
"Spremiću joj teglu kiselih krastavčića": Uroš Živković o karijeri, Zvezdama Granda i Milici Todorović: "Nisam joj čestitao…
Blic pre 1 dan
Pevač Uroš Živković sinoć je pevao u jednom beogradskom klubu, a tom prilikom je za "Blic" govorio na brojne teme. Na samom početku razgovora pričao je o pesmi "Lazarica" koja broji milionske preglede. - To su pregledi moje publike i naroda, ta pesma je… »
„Pokloniću joj teglu kiselih krastavčića: Pevač prokomentarisao trudnoću Milice Todorović
Nova pre 1 dan
Pevačica Milica Todorović trenutno je u medijskoj ilegali. Milica Todorović već neko vreme je u drugom stanju sa partnerom kog čuva od očiju javnosti. Ona se, nakon saznanja da će postati majka, povukla iz javnosti, a njen kolega Uroš Živković sada je… »
"Spremiću joj teglu kiselih krastavčića" Uroš Živković o trudnoj Milici Todorović i novim pesmama: Mislim da su narodnjaci…
Kurir pre 15 sati
Uroš Živković sinoć je pevao u jednom beogradskom klubu, a tom prilikom je za govorio na brojne teme. Pevač je nakon poslovnih uspeha otkrio kako će ubuduće birati pesme i žanr. - Biraću nešto što ide sa ovim vremenom u kom živimo, kao i do sada, ostaću… »
“Siguran sam da će biti dobra majka” Uroš otkrio šta će pokloniti Milici Todorović, pa pomenuo Zvezde Granda
Telegraf pre 15 sati
Pevač Uroš Živković pre dve večeri zapevao je u klubu Nacionalna klasa u Beogradu, a pre samog nastupa progovorio je o estradi, ženi i Milici Todorović. Na samom početku je progovorio o svojoj kerijeri i uspesima koje je postigao. - Biraću nešto što ide… »
Vesti dana »

Dojče post ‘privremeno’ ograničava isporuku paketa i robe iz Nemačke u SAD
Radio sto plus pre 59 minutajoš 5 povezanih

Protesti u više gradova Srbije (VIDEO, FOTO): Policijski kordoni sprečili građane da priđu bliže zgradi RTS-a
Danas pre 5 satijoš 2 povezane