Повезане вести
Мирка о Вујадину не штеди речи: Није ми пријатно, могло је и без овога...
Стори 22.08.2025
Однос Мирке Васиљевић и Вујадина Савића већ годинама изазива пажњу јавности. Њихова љубавна прича, започета још у младости, прошла је кроз бројне успоне и падове, а неретко је била на удару медијских спекулација. Највише… »
„Ја сам та која све кочи“: Мирка Васиљевић открила када ће се удати за Вујадина Савића и да ли планирају пето дете
Нова 22.08.2025
Позната глумица већ годинама је са фудбалером Вујадином Савићем са којим има четворо деце, а сада је проговорила о плановима за будућност. Мирка и Вујадин важе за један од најпопуларнијих парова на домаћој јавној сцени, због чега… »
"Ја сам та која кочи": Мирка Васиљевић није сигурна да ли жели брак или пето дете
Мондо 22.08.2025
Глумица Мирка Васиљевић прокоментарисала је медијске натписе и коментаре који се тичу њеног односа са Вујадином Савићем. Признала је да јој поједине ствари не пријају, али и додала да је научила да се такве приче брзо забораве… »
Вести дана »
"Зеленски није ни прочитао предлог" Трамп каже да је "мало разочаран" у украјинског председника и признаје да мировни план "одговара Русији" (фото)
Курир пре 35 минутајош 24 повезане