Povezane vesti

Mirka o Vujadinu ne štedi reči: Nije mi prijatno, moglo je i bez ovoga...

Mirka o Vujadinu ne štedi reči: Nije mi prijatno, moglo je i bez ovoga...

Story pre 3 sata
Odnos Mirke Vasiljević i Vujadina Savića već godinama izaziva pažnju javnosti. Njihova ljubavna priča, započeta još u mladosti, prošla je kroz brojne uspone i padove, a neretko je bila na udaru medijskih spekulacija. Najviše pažnje privukle su priče o… »
„Ja sam ta koja sve koči“: Mirka Vasiljević otkrila kada će se udati za Vujadina Savića i da li planiraju peto dete

„Ja sam ta koja sve koči“: Mirka Vasiljević otkrila kada će se udati za Vujadina Savića i da li planiraju peto dete

Nova pre 4 sati
Poznata glumica već godinama je sa fudbalerom Vujadinom Savićem sa kojim ima četvoro dece, a sada je progovorila o planovima za budućnost. Mirka i Vujadin važe za jedan od najpopularnijih parova na domaćoj javnoj sceni, zbog čega su neretko na meti… »
"Ja sam ta koja koči": Mirka Vasiljević nije sigurna da li želi brak ili peto dete

"Ja sam ta koja koči": Mirka Vasiljević nije sigurna da li želi brak ili peto dete

Mondo pre 10 sati
Glumica Mirka Vasiljević prokomentarisala je medijske natpise i komentare koji se tiču njenog odnosa sa Vujadinom Savićem. Priznala je da joj pojedine stvari ne prijaju, ali i dodala da je naučila da se takve priče brzo zaborave i zamene nekim novim… »

Vesti dana »