Повезане вести
Нада Будисављевић овако је говорила о Јованки и Титу: "Одузели су јој сву имовину, оставили саму да умре"
Курир пре 25 дана
У Пећанима је 7. децембра 1924. рођена је некадашња прва дама СФРЈ Јованка Броз (девојачко Будисављевић). Била је учесница Народноослободилачке борбе и супруга председника СФРЈ Јосипа Броза Тита. Као супруга председника СФРЈ и… »
"Нашла сам је, загрлиле смо се, плакале..." Сестра Јованке Броз само једном је открила шта се десило са титовом супругом када…
Блиц пре 25 дана
Нада Будисављевић, најмлађа сестра Јованке Броз, жене председника Југославије, Јосипа Броза Тита умрла је. Нада је била сведок и актер историје једне земље, а о сестри је овако приповедала. - Ја сам села у кола, отишла код… »
Вести дана »

(Мапе) оштар прекид лета, али на кратко! Овог јутра само 8 степени, али следи преокрет: Спремите се за нови тропски талас!
Блиц пре 30 минутајош 7 повезаних

Путин посетио војне вежбе "Запад 2025": "Циљ је увежбавање заштите Русије и Белорусије од сваке агресије" (фото)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Колики је курс евра данас у Србији? Ово су вредности по којим мењачнице продају валуте
Мондо пре 5 минутајош 2 повезане

Жене парфем и шминку, мушкарци кондоме и алат: Питали су возаче у Србији шта обавезно држе у аутомобилу, а ево шта је заједничко за оба пола
Блиц пре 50 минутајош 1 повезана

Трамп стигао у своју другу званичну посету Великој Британији на позив свог пријатеља Краља
Данас пре 5 сатијош 2 повезане