Povezane vesti
Nada Budisavljević ovako je govorila o Jovanki i Titu: "Oduzeli su joj svu imovinu, ostavili samu da umre"
Kurir 22.08.2025
U Pećanima je 7. decembra 1924. rođena je nekadašnja prva dama SFRJ Jovanka Broz (devojačko Budisavljević). Bila je učesnica Narodnooslobodilačke borbe i supruga predsednika SFRJ Josipa Broza Tita. Kao supruga predsednika SFRJ i prva dama, učestvovala je… »
"Našla sam je, zagrlile smo se, plakale..." Sestra Jovanke Broz samo jednom je otkrila šta se desilo sa titovom suprugom kada…
Blic 22.08.2025
Nada Budisavljević, najmlađa sestra Jovanke Broz, žene predsednika Jugoslavije, Josipa Broza Tita umrla je. Nada je bila svedok i akter istorije jedne zemlje, a o sestri je ovako pripovedala. - Ja sam sela u kola, otišla kod Jovanke i celo vreme je to… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 19. avgust: Sutra sunčano i toplo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 40 minutajoš 24 povezane
Socijalno-ekonomski savet nije postigao dogovor, Siniša Mali najavio da će minimalac iznositi 70.470 dinara
Danas pre 10 minutajoš 31 povezana
Vedrana Rudan je zbog ove izjave dobila otkaz: "Dim iznad Gaze je pi*din dim! Moj otac je u Jasenovcu to ovako rešavao"
Mondo pre 25 minutajoš 122 povezane
Andrić iz UGS "Nezavisnost": Sindikat nije prihvatio predlog o povećanju minimalca na 600 evra
RTS pre 10 minutajoš 25 povezanih