Povezane vesti
Nada Budisavljević ovako je govorila o Jovanki i Titu: "Oduzeli su joj svu imovinu, ostavili samu da umre"
Kurir 22.08.2025
U Pećanima je 7. decembra 1924. rođena je nekadašnja prva dama SFRJ Jovanka Broz (devojačko Budisavljević). Bila je učesnica Narodnooslobodilačke borbe i supruga predsednika SFRJ Josipa Broza Tita. Kao supruga predsednika SFRJ i prva dama, učestvovala je… »
"Našla sam je, zagrlile smo se, plakale..." Sestra Jovanke Broz samo jednom je otkrila šta se desilo sa titovom suprugom kada…
Blic 22.08.2025
Nada Budisavljević, najmlađa sestra Jovanke Broz, žene predsednika Jugoslavije, Josipa Broza Tita umrla je. Nada je bila svedok i akter istorije jedne zemlje, a o sestri je ovako pripovedala. - Ja sam sela u kola, otišla kod Jovanke i celo vreme je to… »
Vesti dana »
"Ostanite usidreni": Iranska garda naredila brodovima da ne plove Ormuskim moreuzom! "Trampove izjave nemaju nikakvu validnost"!
Kurir pre 7 minutajoš 41 povezana
"Žao mi je što ABA liga nije imala sluha za nas": Obradovićevu Zvezdu čekaju dva meča u 45 sati
Mondo pre 42 minutajoš 49 povezanih
Melina goste pozvala na slavlje, kad su svatovi stigli usledio šok: Ona se do Italije vozi helikopterom, oni će morati... Mlada i milioner i dalje štede
Kurir pre 1 satjoš 55 povezanih
Jedni ratuju i ginu, drugi na tome zarađuju - u kladionici zaradio 550.000 dolara na smrti iranskog ajatolaha Ali Hamneija, kongres hoće da se obračuna sa sumnjivim biznisom
Dnevnik pre 17 minutajoš 46 povezanih
Legitimisanje u Novom Sadu diglo ceo režim na noge, a za ranije slučajeve policijske brutalnosti epiloga nema
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih