Povezane vesti
„Bila sam opsednuta idejom da moram da budem privlačna muškarcima. Sada mi je žao šta sam uradila sa svojim licem“
Nova 22.08.2025
Džulija Foks se danas kaje što je u ranoj mladosti počela da se podvrgava estetskim zahtevima da bi zadovoljila očekivanja suprutnog pola. U novom intervjuu za „Allure“, glumica Džulija Foks je otkrila da je počela da koristi filere i botoks kad je imala… »
Slikala se za Plejboj, radila kao domino dama, u 21. godini počela da se botoksira: Džulija Foks priznala da žali zbog…
Kurir 22.08.2025
U novom intervjuu za "Allure", glumica Džulija Foks je otkrila da je počela da koristi filere i botoks kad je imala 21 godinu, a u prošlosti je bila otvorena i prema rinoplastici, liposukciji i ugradnji vinira. "Sada, kada vidim neku devojku i mogu da… »
Vesti dana »
Drama u Ormuzu! Indija se oglasila: Dva broda pod našom zastavom napadnuta prilikom pokušaja prolaska kroz moreuz
Kurir pre 57 minutajoš 39 povezanih
Tanjga pocrveneo u 20. minutu, Zvezda potom rutinirala Vošu i sve je bliža novoj tituli
Sportske.net pre 57 minutajoš 37 povezanih
"Bila je nezadvoljna pored Harisa": Melina Džinović se udala za milionera, a o njenom razvodu sa pevačem su svi brujali: "Ona je riba, a on mator"
Blic pre 7 minutajoš 53 povezane
Jadranski naftovod: Licenca za transport nafte NIS-u produžena do 16. juna
Nova ekonomija pre 1 satjoš 31 povezana