Povezane vesti
„Bila sam opsednuta idejom da moram da budem privlačna muškarcima. Sada mi je žao šta sam uradila sa svojim licem“
Nova pre 19 sati
Džulija Foks se danas kaje što je u ranoj mladosti počela da se podvrgava estetskim zahtevima da bi zadovoljila očekivanja suprutnog pola. U novom intervjuu za „Allure“, glumica Džulija Foks je otkrila da je počela da koristi filere i botoks kad je imala… »
Slikala se za Plejboj, radila kao domino dama, u 21. godini počela da se botoksira: Džulija Foks priznala da žali zbog…
Kurir pre 1 dan
U novom intervjuu za "Allure", glumica Džulija Foks je otkrila da je počela da koristi filere i botoks kad je imala 21 godinu, a u prošlosti je bila otvorena i prema rinoplastici, liposukciji i ugradnji vinira. "Sada, kada vidim neku devojku i mogu da… »
Vesti dana »

Pešićevih '12 žigosanih': Pohod Srbije na evropsko košarkaško zlato
BBC News pre 1 satjoš 42 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i mogućom kišom noću
Naslovi.ai pre 4 satijoš 24 povezane

Štrajk u Crnoj Gori paralizovao pruge Beograd-Bar: Srbija voz organizovao alternativni prevoz
In medija pre 1 satjoš 16 povezanih

Slučaj nadstrešnica: Podneta treća krivična prijava protiv bivših funkcionera "Infrastrukture"
Pravda pre 1 satjoš 16 povezanih

Velike gužve i višesatna čekanja na graničnim prelazima Srbije tokom povratnog talasa
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 17 povezanih