Povezane vesti

Novak najavio promenu: Monika Seleš preuzima njegovu karijeru?

Novak najavio promenu: Monika Seleš preuzima njegovu karijeru?

Danas pre 6 sati
Novak Đoković priprema se za US Open bez stalnog trenera, ali je zaintrigirao javnost najavom da bi uz njega uskoro moglo da se pojavi veliko ime iz sveta tenisa, piše Nova rs. Iako nije želeo da otkrije o kome je reč, sve upućuje na Moniku Seleš –… »
Novak najavio šokantnu promenu, Monika Seleš preuzima njegovu karijeru?

Novak najavio šokantnu promenu, Monika Seleš preuzima njegovu karijeru?

Nova pre 7 sati
Novak Đoković priprema se za US Open bez stalnog trenera, ali je zaintrigirao javnost najavom da bi uz njega uskoro moglo da se pojavi veliko ime iz sveta tenisa.c Iako nije želeo da otkrije o kome je reč, sve upućuje na Moniku Seleš – njegovu… »
Đoković sprema "bombu": "Mislim da je jasno o kome je reč"

Đoković sprema "bombu": "Mislim da je jasno o kome je reč"

B92 pre 7 sati
Novak Đoković govorio je o potencijalnoj saradnji sa novim trenerom. To mesto je upražnjeno odlaskom Endija Marija, a vršilac dužnosti je bio Dušan Vemić. Novaka su na konferenciji za medije pitali o mogućoj opciji za mesto šefa struke, na šta se Novak… »
Nole najavio „bombu“ trenera: Mnogo bi mi to značilo…

Nole najavio „bombu“ trenera: Mnogo bi mi to značilo…

Sport klub pre 8 sati
„Mislim da znate o kome je reč“, rekao je Novak Đoković srpskim novinarima dok je nagovestio „bombu“ na poziciji trenera. OZMO U VELIKOJ JABUCI Dušan Vemić, koji je bio uz Novaka na Rolan Garosu i Vimbldonu, sada nije tu, a Đoković kaže da je u fazi… »
Kakva bomba! Žena će trenirati Novaka! Čuvena Novosađanka postaje Đokovićev trener

Kakva bomba! Žena će trenirati Novaka! Čuvena Novosađanka postaje Đokovićev trener

Kurir pre 7 sati
Monika Seleš postaje uskoro trener Novaka Đokovića! Tako glase najnovije vesti iz Njujorka i nema sumnje da će one izazvati lavinu reackija. Srpski as je upitan pred početak US opena o mogućnosti da neka bivša teniserka zauzme mesto trenera u njegovom… »

Vesti dana »