Повезане вести

Новак најавио промену: Моника Селеш преузима његову каријеру?

Новак најавио промену: Моника Селеш преузима његову каријеру?

Данас 23.08.2025
Новак Ђоковић припрема се за УС Опен без сталног тренера, али је заинтригирао јавност најавом да би уз њега ускоро могло да се појави велико име из света тениса, пише Нова рс. Иако није желео да открије о коме је реч, све… »
Новак најавио шокантну промену, Моника Селеш преузима његову каријеру?

Новак најавио шокантну промену, Моника Селеш преузима његову каријеру?

Нова 23.08.2025
Новак Ђоковић припрема се за УС Опен без сталног тренера, али је заинтригирао јавност најавом да би уз њега ускоро могло да се појави велико име из света тениса.ц Иако није желео да открије о коме је реч, све упућује на Монику… »
Ђоковић спрема "бомбу": "Мислим да је јасно о коме је реч"

Ђоковић спрема "бомбу": "Мислим да је јасно о коме је реч"

Б92 23.08.2025
Новак Ђоковић говорио је о потенцијалној сарадњи са новим тренером. То место је упражњено одласком Ендија Марија, а вршилац дужности је био Душан Вемић. Новака су на конференцији за медије питали о могућој опцији за место шефа… »
Ноле најавио „бомбу“ тренера: Много би ми то значило…

Ноле најавио „бомбу“ тренера: Много би ми то значило…

Спорт клуб 23.08.2025
„Мислим да знате о коме је реч“, рекао је Новак Ђоковић српским новинарима док је наговестио „бомбу“ на позицији тренера. ОЗМО У ВЕЛИКОЈ ЈАБУЦИ Душан Вемић, који је био уз Новака на Ролан Гаросу и Вимблдону, сада није ту, а… »
Каква бомба! Жена ће тренирати Новака! Чувена Новосађанка постаје Ђоковићев тренер

Каква бомба! Жена ће тренирати Новака! Чувена Новосађанка постаје Ђоковићев тренер

Курир 23.08.2025
Моника Селеш постаје ускоро тренер Новака Ђоковића! Тако гласе најновије вести из Њујорка и нема сумње да ће оне изазвати лавину реацкија. Српски ас је упитан пред почетак УС опена о могућности да нека бивша тенисерка заузме… »

Вести дана »