Povezane vesti
"Naučila sam da ne očekujem ništa, ništa ti neće pasti sa neba": Ana Kokić o karijeri i mladim pevačima: "Ranije si to morao…
Blic 23.08.2025
Ana Kokić objavila je duetsku pesmu sa jednim bendom, a sada su sumirali svoje utiske. "Mi jesmo očekivali reakcije, jer smo dali sve od sebe, publika je to prepoznala, ljudi nam poručuju da je strava stvar. Pesma je prosta rečima, a melodična" - rekao… »
"Ranije si to morao da zaslužiš, da razni autori čuju za tebe": Ana Kokić prokomentarisala novu generaciju pevača
Mondo 23.08.2025
Ana Kokić snimila je novu pesmu, a otkrila je da ne nema nikakva očekivanja kada izbacuje novu pesmu. "Ja sam naučila da ništa ne očekujem, ali sam u startu znala da je dobra pesma i da bi došla do publike. Vreme uvek pokaže. Ja se vodim time da za sve… »
Vesti dana »
Srpkinja gazi ka završnici Australijan opena! Aleksandra Krunić zablistala u Melburnu!
Kurir pre 41 minutajoš 24 povezane
"Kako si, brate?": Šekil O'Nil nije naučio slovenački, ali srpski je u modi u NBA
Mondo pre 1 minutjoš 19 povezanih
Rhmz objavio upozorenje na olujnu košavu, u nekim oblastima dostizaće orkansku jačinu
Euronews pre 31 minutajoš 13 povezanih
Dodik: Vučić stabilizovao Srbiju, njegov ostanak na vlasti je biti ili ne biti za tu zemlju
Radio 021 pre 16 minutajoš 1 povezana
Triler na Margaret Kortu, Krunić i Danilina u četvrtfinalu AO!
Sport klub pre 3 satajoš 10 povezanih