Povezane vesti
"Naučila sam da ne očekujem ništa, ništa ti neće pasti sa neba": Ana Kokić o karijeri i mladim pevačima: "Ranije si to morao…
Blic 23.08.2025
Ana Kokić objavila je duetsku pesmu sa jednim bendom, a sada su sumirali svoje utiske. "Mi jesmo očekivali reakcije, jer smo dali sve od sebe, publika je to prepoznala, ljudi nam poručuju da je strava stvar. Pesma je prosta rečima, a melodična" - rekao… »
"Ranije si to morao da zaslužiš, da razni autori čuju za tebe": Ana Kokić prokomentarisala novu generaciju pevača
Mondo 23.08.2025
Ana Kokić snimila je novu pesmu, a otkrila je da ne nema nikakva očekivanja kada izbacuje novu pesmu. "Ja sam naučila da ništa ne očekujem, ali sam u startu znala da je dobra pesma i da bi došla do publike. Vreme uvek pokaže. Ja se vodim time da za sve… »
Vesti dana »
"Batinaši" u šetnji sa studentima: Koga predstavljaju maskote koje su izazvale veliku pažnju na protestu (VIDEO)
N1 Info pre 34 minutajoš 36 povezanih
Koliko teritorije bi Ukrajina mogla da izgubi prema Trampovom mirovnom planu?
Telegraf pre 33 minutajoš 69 povezanih
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Pravda pre 1 satjoš 23 povezane
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 24 povezane
Bivši predsednik Brazila Žair Bolsonaro preventivno uhapšen pred početak služenja kazne
Radio 021 pre 2 satajoš 15 povezanih