Povezane vesti

"Ženja, niko neće ići sa tobom u marš na Moskvu..." Progovorila majka Jevgenija Prigožina - "Osetio je svoju smrt"

"Ženja, niko neće ići sa tobom u marš na Moskvu..." Progovorila majka Jevgenija Prigožina - "Osetio je svoju smrt"

Večernje novosti pre 3 sata
VIOLETA Prigožina (85), majka pokojnog vođe Vagnera, Jevgenija Prigožina, iznela je do sada, javnosti nepoznate detalje o svom sinu. Foto AP Ruski ratni vođa i biznismen Jevgenij Prigožin izgledao je "osuđeno na propast" odmah posle završetka neuspelog… »
"Pokušala sam da ga odgovorim od sukoba sa Putinom" Prva ispovest majke poginulog ruskog "gospodara rata"

"Pokušala sam da ga odgovorim od sukoba sa Putinom" Prva ispovest majke poginulog ruskog "gospodara rata"

Pravda pre 5 sati
Jevgenij Prigožin, osnivač zloglasne plaćeničke grupe Vagner, poginuo je u avionskoj nesreći u avgustu 2023. godine, samo dva meseca nakon što su njegovi borci nakratko preuzeli kontrolu nad Rostovom na Donu i započeli kratkotrajni pohod prema Moskvi u… »
"Rekla sam mu da ne ide na Putina": Progovorila majka ruskog "gospodara rata": "Malo pre avionske nesreće je osećao..."

"Rekla sam mu da ne ide na Putina": Progovorila majka ruskog "gospodara rata": "Malo pre avionske nesreće je osećao..."

Blic pre 5 sati
Ruski „ratni vođa“ i biznismen Jevgenij Prigožin izgledao je „osuđeno na propast“ odmah nakon završetka neuspelog ustanka, i marša na Moskvu, rekao je majci da očekuje da će umreti, neposredno pre nego što se srušio privatni avion u kome je bio… »
"Rekla sam mu da ne prkosi Putinu, osetio je svoju smrt" Progovorila majka pokojnog Jevgenija Prigožina, bivšeg vođe Vagnera!…

"Rekla sam mu da ne prkosi Putinu, osetio je svoju smrt" Progovorila majka pokojnog Jevgenija Prigožina, bivšeg vođe Vagnera!…

Kurir pre 5 sati
Ruski ratni vođa i biznismen Jevgenij Prigožin izgledao je "osuđeno na propast" odmah posle završetka neuspelog ustanka, i marša na Moskvu, rekao je majci da očekuje da će umreti, neposredno pre nego što se srušio privatni avion u kome je bio. Prigožin… »
"Rekla sam mu, ne idi na Putina" Progovorila majka Prigožina: Pred pad aviona, rekao mi je...

"Rekla sam mu, ne idi na Putina" Progovorila majka Prigožina: Pred pad aviona, rekao mi je...

Telegraf pre 5 sati
Vođa "Vagnera", ruski „ratnik“ i biznismen Jevgenij Prigožin izgledao je „osuđen na propast“ odmah nakon završetka neuspelog ustanka, i marša na Moskvu. Rekao je majci da očekuje da će umreti, neposredno pre nego što se srušio privatni avion u kome je… »

Alo pre 6 sati
Jevgenij Prigožin, osnivač zloglasne plaćeničke grupe Vagner, poginuo je u avionskoj nesreći u avgustu 2023. godine, samo dva meseca nakon što su njegovi borci nakratko preuzeli kontrolu nad Rostovom na Donu i započeli kratkotrajni pohod prema Moskvi u… »

Vesti dana »