Повезане вести

"Рекла сам му да не иде на Путина": Проговорила мајка руског "господара рата": "Мало пре авионске несреће је осећао..."

"Рекла сам му да не иде на Путина": Проговорила мајка руског "господара рата": "Мало пре авионске несреће је осећао..."

Блиц 23.08.2025
Руски „ратни вођа“ и бизнисмен Јевгениј Пригожин изгледао је „осуђено на пропаст“ одмах након завршетка неуспелог устанка, и марша на Москву, рекао је мајци да очекује да ће умрети, непосредно пре него што се срушио приватни… »
"Жења, нико неће ићи са тобом у марш на Москву..." Проговорила мајка Јевгенија Пригожина - "Осетио је своју смрт"

"Жења, нико неће ићи са тобом у марш на Москву..." Проговорила мајка Јевгенија Пригожина - "Осетио је своју смрт"

Вечерње новости 23.08.2025
ВИОЛЕТА Пригожина (85), мајка покојног вође Вагнера, Јевгенија Пригожина, изнела је до сада, јавности непознате детаље о свом сину. Фото АП Руски ратни вођа и бизнисмен Јевгениј Пригожин изгледао је "осуђено на пропаст" одмах… »
"Покушала сам да га одговорим од сукоба са Путином" Прва исповест мајке погинулог руског "господара рата"

"Покушала сам да га одговорим од сукоба са Путином" Прва исповест мајке погинулог руског "господара рата"

Правда 23.08.2025
Јевгениј Пригожин, оснивач злогласне плаћеничке групе Вагнер, погинуо је у авионској несрећи у августу 2023. године, само два месеца након што су његови борци накратко преузели контролу над Ростовом на Дону и започели… »
"Рекла сам му да не пркоси Путину, осетио је своју смрт" Проговорила мајка покојног Јевгенија Пригожина, бившег вође Вагнера!…

"Рекла сам му да не пркоси Путину, осетио је своју смрт" Проговорила мајка покојног Јевгенија Пригожина, бившег вође Вагнера!…

Курир 23.08.2025
Руски ратни вођа и бизнисмен Јевгениј Пригожин изгледао је "осуђено на пропаст" одмах после завршетка неуспелог устанка, и марша на Москву, рекао је мајци да очекује да ће умрети, непосредно пре него што се срушио приватни авион… »
"Рекла сам му, не иди на Путина" Проговорила мајка Пригожина: Пред пад авиона, рекао ми је...

"Рекла сам му, не иди на Путина" Проговорила мајка Пригожина: Пред пад авиона, рекао ми је...

Телеграф 23.08.2025
Вођа "Вагнера", руски „ратник“ и бизнисмен Јевгениј Пригожин изгледао је „осуђен на пропаст“ одмах након завршетка неуспелог устанка, и марша на Москву. Рекао је мајци да очекује да ће умрети, непосредно пре него што се срушио… »

Ало 23.08.2025
Јевгениј Пригожин, оснивач злогласне плаћеничке групе Вагнер, погинуо је у авионској несрећи у августу 2023. године, само два месеца након што су његови борци накратко преузели контролу над Ростовом на Дону и започели… »

Вести дана »