Повезане вести
"Рекла сам му да не иде на Путина": Проговорила мајка руског "господара рата": "Мало пре авионске несреће је осећао..."
Блиц 23.08.2025
Руски „ратни вођа“ и бизнисмен Јевгениј Пригожин изгледао је „осуђено на пропаст“ одмах након завршетка неуспелог устанка, и марша на Москву, рекао је мајци да очекује да ће умрети, непосредно пре него што се срушио приватни… »
"Жења, нико неће ићи са тобом у марш на Москву..." Проговорила мајка Јевгенија Пригожина - "Осетио је своју смрт"
Вечерње новости 23.08.2025
ВИОЛЕТА Пригожина (85), мајка покојног вође Вагнера, Јевгенија Пригожина, изнела је до сада, јавности непознате детаље о свом сину. Фото АП Руски ратни вођа и бизнисмен Јевгениј Пригожин изгледао је "осуђено на пропаст" одмах… »
"Покушала сам да га одговорим од сукоба са Путином" Прва исповест мајке погинулог руског "господара рата"
Правда 23.08.2025
Јевгениј Пригожин, оснивач злогласне плаћеничке групе Вагнер, погинуо је у авионској несрећи у августу 2023. године, само два месеца након што су његови борци накратко преузели контролу над Ростовом на Дону и започели… »
"Рекла сам му да не пркоси Путину, осетио је своју смрт" Проговорила мајка покојног Јевгенија Пригожина, бившег вође Вагнера!…
Курир 23.08.2025
Руски ратни вођа и бизнисмен Јевгениј Пригожин изгледао је "осуђено на пропаст" одмах после завршетка неуспелог устанка, и марша на Москву, рекао је мајци да очекује да ће умрети, непосредно пре него што се срушио приватни авион… »
"Рекла сам му, не иди на Путина" Проговорила мајка Пригожина: Пред пад авиона, рекао ми је...
Телеграф 23.08.2025
Вођа "Вагнера", руски „ратник“ и бизнисмен Јевгениј Пригожин изгледао је „осуђен на пропаст“ одмах након завршетка неуспелог устанка, и марша на Москву. Рекао је мајци да очекује да ће умрети, непосредно пре него што се срушио… »
"Покушала сам да га одговорим од сукоба са Путином" Прва исповест мајке погинулог руског "господара рата"
Ало 23.08.2025
Јевгениј Пригожин, оснивач злогласне плаћеничке групе Вагнер, погинуо је у авионској несрећи у августу 2023. године, само два месеца након што су његови борци накратко преузели контролу над Ростовом на Дону и започели… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Трамп у Катару отпочео турнеју по Азији, у четвртак састанак са Си Ђинпингом
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 5 сатијош 1 повезана