Povezane vesti
"Rekla sam mu da ne ide na Putina": Progovorila majka ruskog "gospodara rata": "Malo pre avionske nesreće je osećao..."
Blic 23.08.2025
Ruski „ratni vođa“ i biznismen Jevgenij Prigožin izgledao je „osuđeno na propast“ odmah nakon završetka neuspelog ustanka, i marša na Moskvu, rekao je majci da očekuje da će umreti, neposredno pre nego što se srušio privatni avion u kome je bio… »
"Pokušala sam da ga odgovorim od sukoba sa Putinom" Prva ispovest majke poginulog ruskog "gospodara rata"
Pravda 23.08.2025
Jevgenij Prigožin, osnivač zloglasne plaćeničke grupe Vagner, poginuo je u avionskoj nesreći u avgustu 2023. godine, samo dva meseca nakon što su njegovi borci nakratko preuzeli kontrolu nad Rostovom na Donu i započeli kratkotrajni pohod prema Moskvi u… »
"Rekla sam mu, ne idi na Putina" Progovorila majka Prigožina: Pred pad aviona, rekao mi je...
Telegraf 23.08.2025
Vođa "Vagnera", ruski „ratnik“ i biznismen Jevgenij Prigožin izgledao je „osuđen na propast“ odmah nakon završetka neuspelog ustanka, i marša na Moskvu. Rekao je majci da očekuje da će umreti, neposredno pre nego što se srušio privatni avion u kome je… »
"Pokušala sam da ga odgovorim od sukoba sa Putinom" Prva ispovest majke poginulog ruskog "gospodara rata"
Alo 23.08.2025
Jevgenij Prigožin, osnivač zloglasne plaćeničke grupe Vagner, poginuo je u avionskoj nesreći u avgustu 2023. godine, samo dva meseca nakon što su njegovi borci nakratko preuzeli kontrolu nad Rostovom na Donu i započeli kratkotrajni pohod prema Moskvi u… »
Vesti dana »
Kreni- promeni najavio protest ispred Trećeg OJT, zbog puštanja Šapića nakon što je njihovoj odbornici polomio nos
Danas pre 5 satijoš 4 povezane
10.000 Severnokorejaca stiže u Rusiju? Ukrajina: Sprema se novi talas mobilizacije, Putin dodatno povećava vojsku
Kurir pre 5 satijoš 1 povezana
Švedska socijaldemokratska liderka odustala od formiranja vlade, zemlji preti politička blokada
Danas pre 11 satijoš 1 povezana
Srednji kurs evra: Narodna banka Srbije objavila današnje vrednosti stranih valuta
Mondo pre 27 minutajoš 1 povezana
Konferencija “Ključni trendovi 2026” na Zlatiboru: Povezivanje finansija i privrede
Radio sto plus pre 7 minutajoš 1 povezana