Povezane vesti
"Ženja, niko neće ići sa tobom u marš na Moskvu..." Progovorila majka Jevgenija Prigožina - "Osetio je svoju smrt"
Večernje novosti pre 3 sata
VIOLETA Prigožina (85), majka pokojnog vođe Vagnera, Jevgenija Prigožina, iznela je do sada, javnosti nepoznate detalje o svom sinu. Foto AP Ruski ratni vođa i biznismen Jevgenij Prigožin izgledao je "osuđeno na propast" odmah posle završetka neuspelog… »
"Pokušala sam da ga odgovorim od sukoba sa Putinom" Prva ispovest majke poginulog ruskog "gospodara rata"
Pravda pre 5 sati
Jevgenij Prigožin, osnivač zloglasne plaćeničke grupe Vagner, poginuo je u avionskoj nesreći u avgustu 2023. godine, samo dva meseca nakon što su njegovi borci nakratko preuzeli kontrolu nad Rostovom na Donu i započeli kratkotrajni pohod prema Moskvi u… »
"Rekla sam mu da ne ide na Putina": Progovorila majka ruskog "gospodara rata": "Malo pre avionske nesreće je osećao..."
Blic pre 5 sati
Ruski „ratni vođa“ i biznismen Jevgenij Prigožin izgledao je „osuđeno na propast“ odmah nakon završetka neuspelog ustanka, i marša na Moskvu, rekao je majci da očekuje da će umreti, neposredno pre nego što se srušio privatni avion u kome je bio… »
"Rekla sam mu da ne prkosi Putinu, osetio je svoju smrt" Progovorila majka pokojnog Jevgenija Prigožina, bivšeg vođe Vagnera!…
Kurir pre 5 sati
Ruski ratni vođa i biznismen Jevgenij Prigožin izgledao je "osuđeno na propast" odmah posle završetka neuspelog ustanka, i marša na Moskvu, rekao je majci da očekuje da će umreti, neposredno pre nego što se srušio privatni avion u kome je bio. Prigožin… »
"Rekla sam mu, ne idi na Putina" Progovorila majka Prigožina: Pred pad aviona, rekao mi je...
Telegraf pre 5 sati
Vođa "Vagnera", ruski „ratnik“ i biznismen Jevgenij Prigožin izgledao je „osuđen na propast“ odmah nakon završetka neuspelog ustanka, i marša na Moskvu. Rekao je majci da očekuje da će umreti, neposredno pre nego što se srušio privatni avion u kome je… »
"Pokušala sam da ga odgovorim od sukoba sa Putinom" Prva ispovest majke poginulog ruskog "gospodara rata"
Alo pre 6 sati
Jevgenij Prigožin, osnivač zloglasne plaćeničke grupe Vagner, poginuo je u avionskoj nesreći u avgustu 2023. godine, samo dva meseca nakon što su njegovi borci nakratko preuzeli kontrolu nad Rostovom na Donu i započeli kratkotrajni pohod prema Moskvi u… »
Vesti dana »

Srbija na Evrobasketu 2025: konačan spisak i uloga Nikole Jokića
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 30 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i mogućom kišom noću
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane

Krivične prijave protiv bivših funkcionera Infrastrukture železnice Srbije zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 15 povezanih

Ako krećete iz Zemuna vozom za Bar ili u obrnutom smeru, važno je da znate
Telegraf pre 10 minutajoš 13 povezanih