Povezane vesti
“Nepokretna sam!” Vedrana Rudan se oglasila iz postelje, pa otkrila u kakvom je stanju
Vesti online pre 22 minuta
Poznata hrvatska spisateljica Vedrana Rudan (75) otvoreno je progovorila o svom zdravstvenom stanju, otkrivši da je gotovo nepokretna i da se već duže vreme bori sa ozbiljnom bolešću. Naime, kako je ispričala, navikla je da račune plaća putem telefona… »
"Gotovo sam nepokretna" Vedrana Rudan o problemu pored borbe sa karcinomom: "u strahu sam da će me izbaciti.."
Telegraf pre 5 sati
Poznata hrvatska spisateljica Vedrana Rudan (75) već dugo vodi borbu sa ozbiljnom bolešću, a sada se suočila i sa dodatnim problemom koji ju je dodatno uznemirio. Naime, Vedrana je otkrila da je navikla da račune plaća telefonski, ali da se sada suočila… »
"Uzela sam morfijum, gotovo sam nepokretna": Vedrana Rudan otkrila šta joj otežava borbu protiv karcinoma
Mondo pre 8 sati
Poznata hrvatska književnica i kolumnistkinja Vedrana Rudan (75) vodi tešku borbu sa opakom bolešću, a sada je otkrila da se, pored zdravstvenih problema, suočava i s ozbiljnim životnim izazovima na drugom planu. Naime, Vedrana je otkrila da račune plaća… »
''Gotovo sam nepokretna" Vedrana Rudan prolazi kroz pakao zbog opake bolesti: "u strahu sam da će me izbaciti iz kuće"
Alo pre 9 sati
Nije joj lako! Poznata hrvatska književnica i kolumnistkinja Vedrana Rudan (75) vodi borbu sa opakom bolešću, a sada se oglasila i otkrila da se pored zdravstvenog susrela sa još jednim problemom. Naime, Vedrana je otkrila da račune plaća telefonski, a… »
"Nakljukala sam se morfijumom, Gotovo sam nepokretna": Vedrana Rudan otkrila šta je doživela tokom borbe sa karcinomom: "u…
Blic pre 10 sati
Poznata hrvatska književnica i kolumnistkinja Vedrana Rudan (75) vodi borbu sa opakom bolešću, a sada se oglasila i otkrila da se pored zdravstvenog susrela sa još jednim problemom. Naime, Vedrana je otkrila da račune plaća telefonski, a da se sada… »
Vedrana Rudan otkrila šta je doživela tokom borbe sa karcinomom: „U strahu sam da će me izbaciti iz kuće“
Nova pre 9 sati
Poznata hrvatska književnica i kolumnistkinja Vedrana Rudan (75) vodi borbu sa opakom bolešću, a sada se oglasila i otkrila da se pored zdravstvenog susrela sa još jednim problemom. Vedrana Rudan je otkrila da račune plaća telefonski, a da se sada… »
Vedrana Rudan oplela po banci: "Opsednuta sam strahom da neću..."
B92 pre 9 sati
Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan u svojoj najnovijoj kolumni opisala je loša iskustva sa bankom. Vedrana Rudan je u svojoj kolumni iznela sve detalje problema koji je imala sa bankom. "Nažalost, imam posla sa PBZ-om, iako verovatno ni drugi pljačkaši… »
"Gotovo sam nepokretna" Vedrani Rudan se želudac prevrće zbog ovoga "Opsednuta sam strahom da neću..."
Kurir pre 10 sati
Poznata hrvatska književnica i kolumnistkinja Vedrana Rudan (75), koja već duže vreme boluje od karcinoma žučnih kanalića, i dalje ne prestaje da javno komentariše aktuelne događaje. Uprkos bolesti i redovnim terapijama, autorka poznata po svom britkom… »
Vesti dana »

Naprednjaci ponovo blokirali ulice Leskovca na skupu protiv blokada
Beta pre 27 minutajoš 17 povezanih

Srbija na Evrobasketu 2025: potvrđen spisak, pripreme i emotivni trenuci u sportu
Naslovi.ai pre 3 satajoš 45 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno sa prolaznim pljuskovima i svežim noćima
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 28 povezanih

Srbija u odbranu svetske krune krenula maksimalnom pobedom
Sportski žurnal pre 42 minutajoš 24 povezane

SVI DETALJI SUKOBA Ane i Raleta, ona se oglasila iz bolnice gde je završila zbog nasilja zbog koga je prijavila policiji: Više neću da ga vidim, ovo je kraj
Svet & Skandal pre 12 minutajoš 17 povezanih