Povezane vesti

“Nepokretna sam!” Vedrana Rudan se oglasila iz postelje, pa otkrila u kakvom je stanju

“Nepokretna sam!” Vedrana Rudan se oglasila iz postelje, pa otkrila u kakvom je stanju

Vesti online pre 22 minuta
Poznata hrvatska spisateljica Vedrana Rudan (75) otvoreno je progovorila o svom zdravstvenom stanju, otkrivši da je gotovo nepokretna i da se već duže vreme bori sa ozbiljnom bolešću. Naime, kako je ispričala, navikla je da račune plaća putem telefona… »
"Gotovo sam nepokretna" Vedrana Rudan o problemu pored borbe sa karcinomom: "u strahu sam da će me izbaciti.."

"Gotovo sam nepokretna" Vedrana Rudan o problemu pored borbe sa karcinomom: "u strahu sam da će me izbaciti.."

Telegraf pre 5 sati
Poznata hrvatska spisateljica Vedrana Rudan (75) već dugo vodi borbu sa ozbiljnom bolešću, a sada se suočila i sa dodatnim problemom koji ju je dodatno uznemirio. Naime, Vedrana je otkrila da je navikla da račune plaća telefonski, ali da se sada suočila… »
"Uzela sam morfijum, gotovo sam nepokretna": Vedrana Rudan otkrila šta joj otežava borbu protiv karcinoma

"Uzela sam morfijum, gotovo sam nepokretna": Vedrana Rudan otkrila šta joj otežava borbu protiv karcinoma

Mondo pre 8 sati
Poznata hrvatska književnica i kolumnistkinja Vedrana Rudan (75) vodi tešku borbu sa opakom bolešću, a sada je otkrila da se, pored zdravstvenih problema, suočava i s ozbiljnim životnim izazovima na drugom planu. Naime, Vedrana je otkrila da račune plaća… »
''Gotovo sam nepokretna" Vedrana Rudan prolazi kroz pakao zbog opake bolesti: "u strahu sam da će me izbaciti iz kuće"

''Gotovo sam nepokretna" Vedrana Rudan prolazi kroz pakao zbog opake bolesti: "u strahu sam da će me izbaciti iz kuće"

Alo pre 9 sati
Nije joj lako! Poznata hrvatska književnica i kolumnistkinja Vedrana Rudan (75) vodi borbu sa opakom bolešću, a sada se oglasila i otkrila da se pored zdravstvenog susrela sa još jednim problemom. Naime, Vedrana je otkrila da račune plaća telefonski, a… »
"Nakljukala sam se morfijumom, Gotovo sam nepokretna": Vedrana Rudan otkrila šta je doživela tokom borbe sa karcinomom: "u…

"Nakljukala sam se morfijumom, Gotovo sam nepokretna": Vedrana Rudan otkrila šta je doživela tokom borbe sa karcinomom: "u…

Blic pre 10 sati
Poznata hrvatska književnica i kolumnistkinja Vedrana Rudan (75) vodi borbu sa opakom bolešću, a sada se oglasila i otkrila da se pored zdravstvenog susrela sa još jednim problemom. Naime, Vedrana je otkrila da račune plaća telefonski, a da se sada… »
Vedrana Rudan otkrila šta je doživela tokom borbe sa karcinomom: „U strahu sam da će me izbaciti iz kuće“

Vedrana Rudan otkrila šta je doživela tokom borbe sa karcinomom: „U strahu sam da će me izbaciti iz kuće“

Nova pre 9 sati
Poznata hrvatska književnica i kolumnistkinja Vedrana Rudan (75) vodi borbu sa opakom bolešću, a sada se oglasila i otkrila da se pored zdravstvenog susrela sa još jednim problemom. Vedrana Rudan je otkrila da račune plaća telefonski, a da se sada… »
Vedrana Rudan oplela po banci: "Opsednuta sam strahom da neću..."

Vedrana Rudan oplela po banci: "Opsednuta sam strahom da neću..."

B92 pre 9 sati
Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan u svojoj najnovijoj kolumni opisala je loša iskustva sa bankom. Vedrana Rudan je u svojoj kolumni iznela sve detalje problema koji je imala sa bankom. "Nažalost, imam posla sa PBZ-om, iako verovatno ni drugi pljačkaši… »
"Gotovo sam nepokretna" Vedrani Rudan se želudac prevrće zbog ovoga "Opsednuta sam strahom da neću..."

"Gotovo sam nepokretna" Vedrani Rudan se želudac prevrće zbog ovoga "Opsednuta sam strahom da neću..."

Kurir pre 10 sati
Poznata hrvatska književnica i kolumnistkinja Vedrana Rudan (75), koja već duže vreme boluje od karcinoma žučnih kanalića, i dalje ne prestaje da javno komentariše aktuelne događaje. Uprkos bolesti i redovnim terapijama, autorka poznata po svom britkom… »

Vesti dana »