Povezane vesti
Završila u bolnici zbog bubuljice u "trouglu smrti": Devojci se paralizovao deo lica, mogla je da prođe mnogo gore
Euronews pre 6 sati
Ceđenje bubuljica u "trouglu smrti", području lica između mosta nosa i uglova usana, može izazvati ozbiljne medicinske komplikacije, pa čak i smrt, upozoravaju lekari. Mlada majka troje dece iz SAD na TikTok-u potpisana kao Liš Mari, proslavila se na… »
Iscedila bubuljicu i završila na hitnoj - doktori joj rekli da je mogla da umre zbog onoga što svi radimo: "Dirala sam trougao…
Blic pre 8 sati
Lish Mari, mlada žena iz Mičigena, završila je u hitnoj pomoći nakon što je iscedila bubuljicu na licu, tačno ispod nosa. Time je nenamerno povredila područje poznato kao “trougao smrti” – deo lica gde i najmanja infekcija može postati izuzetno opasna… »
Kopala sam bubuljicu i lice mi se iskrivilo: Nisam mogla da se nasmejem, kad sam otišla u bolnicu lekari su...
Kurir pre 7 sati
Iako može biti primamljivo istisnuti dosadnu bubuljicu na licu, dermatolozi upozoravaju da je ova navika daleko opasnija nego što deluje. Pored ožiljaka, u retkim slučajevima može izazvati teške infekcije, pa čak i paralizu lica. Reč je o području lica… »
Vesti dana »

Srbija na Evrobasketu 2025: potvrđen spisak, pripreme i emotivni trenuci u sportu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 44 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno sa prolaznim pljuskovima i svežim noćima
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 26 povezanih