Повезане вести

Завршила у болници због бубуљице у "троуглу смрти": Девојци се парализовао део лица, могла је да прође много горе

Завршила у болници због бубуљице у "троуглу смрти": Девојци се парализовао део лица, могла је да прође много горе

Еуроневс 23.08.2025
Цеђење бубуљица у "троуглу смрти", подручју лица између моста носа и углова усана, може изазвати озбиљне медицинске компликације, па чак и смрт, упозоравају лекари. Млада мајка троје деце из САД на ТикТок-у потписана као Лиш… »
Исцедила бубуљицу и завршила на хитној - доктори јој рекли да је могла да умре због онога што сви радимо: "Дирала сам троугао…

Исцедила бубуљицу и завршила на хитној - доктори јој рекли да је могла да умре због онога што сви радимо: "Дирала сам троугао…

Блиц 23.08.2025
Лисх Мари, млада жена из Мичигена, завршила је у хитној помоћи након што је исцедила бубуљицу на лицу, тачно испод носа. Тиме је ненамерно повредила подручје познато као “троугао смрти” – део лица где и најмања инфекција може… »
Копала сам бубуљицу и лице ми се искривило: Нисам могла да се насмејем, кад сам отишла у болницу лекари су...

Копала сам бубуљицу и лице ми се искривило: Нисам могла да се насмејем, кад сам отишла у болницу лекари су...

Курир 23.08.2025
Иако може бити примамљиво истиснути досадну бубуљицу на лицу, дерматолози упозоравају да је ова навика далеко опаснија него што делује. Поред ожиљака, у ретким случајевима може изазвати тешке инфекције, па чак и парализу лица… »

Вести дана »