Повезане вести
Митровић дошао у Јутарњи и расплакао Јовану Јеремић: Ово никада није доживела, сломила се од бола
Мондо 23.08.2025
Водитељка Јована Јеремић данас је доживела емотивну ситуацију у Јутарњем програму када ју је Жељко Митровић изненадио посебним гестом. Митровић је помоћу вештачке интелигенције креирао Јовану у различитим ситуацијама, а… »
Ако сте мислили да сте од ово двоје видели све, нисте. Жељко Митровић дао Јовани Јеремић нешто због чега је завршила у сузама…
Нова 23.08.2025
Власник Пинк телевизије Жељко Митровић био је гост емисије коју води Јована Јеремић. Митровић и његова пуленка причали су о разним темама, а онда је уследио моменат који код поштеног народа изазива – речником младих – кринџ… »
Не може да заустави сузе! Јовану Јеремић гест Жељка Митровића разнео на комаде (фото)
Ало 23.08.2025
Није могла да заустави сузе! Јована Јеремић није могла ни да замисли шта ће је сачекати у Јутарњем програму, а због изненађења је дословно била ван себе. Наиме, Јована Јеремић је у новој сезони угостила Жељка Митровића, а онда… »
Јована Јеремић се сломила у уживо програму! Митровић је расплакао, а она му се јавно обратила: "Не постоје.."
Телеграф 23.08.2025
Водитељка Јована Јеремић данас се расплакала током емисије када ју је Жељко Митровић изненадио посебним гестом. Наиме, Митровић је припремио анимирани спот у којем је Јована главни актер. - Донео сам ти нешто, имам поклон за… »
Жељко Митровић расплакао јовану Јеремић: Водитељка му се јавно обратила након што се сломила у програму уживо: Поменула и…
Блиц 23.08.2025
Водитељка Јована Јеремић расплакала се данас током емисије када ју је Жељко Митровић изненадио. Наиме, Жељко Митровић је направио анимирани спот у којем је Јована главни актер. - Донео сам ти нешто, имам поклон за тебе, то… »
Јована Јеремић грца у сузама: У програму уживо није могла да сакрије емоције, ево због чега је јецала на сав глас
Блиц 23.08.2025
Јована Јеремић није могла ни да замисли шта ће је сачекати у јутарњем програму, а због изненађења је дословно била ван себе. Наиме, Јована Јеремић је у новој сезони угостила Жељка Митровића, а онда је он одлучио да је изненади… »
Вести дана »

(Радарски снимак) уживајте до овог дана, а онда стиже потпуни обрт! Температура пада и баш ће да пљушти, а ево шта нам следи за викенд
Блиц пре 1 сатјош 8 повезаних

Банке у обавези да помогну клијентима у финансијским тешкоћама – шта доносе најновије олакшице
Блоомберг Адриа пре 1 сатјош 5 повезаних

"Он стварно мора да реши овај рат": Трамп поново критиковао Путина: Веома сам разочаран
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане