Povezane vesti
Mitrović došao u Jutarnji i rasplakao Jovanu Jeremić: Ovo nikada nije doživela, slomila se od bola
Mondo 23.08.2025
Voditeljka Jovana Jeremić danas je doživela emotivnu situaciju u Jutarnjem programu kada ju je Željko Mitrović iznenadio posebnim gestom. Mitrović je pomoću veštačke inteligencije kreirao Jovanu u različitim situacijama, a prizori su je posebno dirnuli… »
Ako ste mislili da ste od ovo dvoje videli sve, niste. Željko Mitrović dao Jovani Jeremić nešto zbog čega je završila u suzama…
Nova 23.08.2025
Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović bio je gost emisije koju vodi Jovana Jeremić. Mitrović i njegova pulenka pričali su o raznim temama, a onda je usledio momenat koji kod poštenog naroda izaziva – rečnikom mladih – krindž, iliti susramlje. Vlasnik… »
Jovana Jeremić se slomila u uživo programu! Mitrović je rasplakao, a ona mu se javno obratila: "Ne postoje.."
Telegraf 23.08.2025
Voditeljka Jovana Jeremić danas se rasplakala tokom emisije kada ju je Željko Mitrović iznenadio posebnim gestom. Naime, Mitrović je pripremio animirani spot u kojem je Jovana glavni akter. - Doneo sam ti nešto, imam poklon za tebe, to nisam napravio… »
Željko Mitrović rasplakao jovanu Jeremić: Voditeljka mu se javno obratila nakon što se slomila u programu uživo: Pomenula i…
Blic 23.08.2025
Voditeljka Jovana Jeremić rasplakala se danas tokom emisije kada ju je Željko Mitrović iznenadio. Naime, Željko Mitrović je napravio animirani spot u kojem je Jovana glavni akter. - Doneo sam ti nešto, imam poklon za tebe, to nisam napravio samo ja, ako… »
Jovana Jeremić grca u suzama: U programu uživo nije mogla da sakrije emocije, evo zbog čega je jecala na sav glas
Blic 23.08.2025
Jovana Jeremić nije mogla ni da zamisli šta će je sačekati u jutarnjem programu, a zbog iznenađenja je doslovno bila van sebe. Naime, Jovana Jeremić je u novoj sezoni ugostila Željka Mitrovića, a onda je on odlučio da je iznenadi jednim video prilogom… »
Vesti dana »
RIK doneo rešenje o povlačenju liste Aleksića, Parandilovića i Ćute za izbore 25. oktobra
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Izmene u saobraćaju zbog Krstovdanskog vašara: Evo kako će funkcionisati gradski prevoz u Obrenovcu
Kurir pre 0 minutajoš 1 povezana