Povezane vesti

Mitrović došao u Jutarnji i rasplakao Jovanu Jeremić: Ovo nikada nije doživela, slomila se od bola

Mitrović došao u Jutarnji i rasplakao Jovanu Jeremić: Ovo nikada nije doživela, slomila se od bola

Mondo pre 10 sati
Voditeljka Jovana Jeremić danas je doživela emotivnu situaciju u Jutarnjem programu kada ju je Željko Mitrović iznenadio posebnim gestom. Mitrović je pomoću veštačke inteligencije kreirao Jovanu u različitim situacijama, a prizori su je posebno dirnuli… »
Ako ste mislili da ste od ovo dvoje videli sve, niste. Željko Mitrović dao Jovani Jeremić nešto zbog čega je završila u suzama…

Ako ste mislili da ste od ovo dvoje videli sve, niste. Željko Mitrović dao Jovani Jeremić nešto zbog čega je završila u suzama…

Nova pre 13 sati
Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović bio je gost emisije koju vodi Jovana Jeremić. Mitrović i njegova pulenka pričali su o raznim temama, a onda je usledio momenat koji kod poštenog naroda izaziva – rečnikom mladih – krindž, iliti susramlje. Vlasnik… »
Ne može da zaustavi suze! Jovanu Jeremić gest Željka Mitrovića razneo na komade (foto)

Ne može da zaustavi suze! Jovanu Jeremić gest Željka Mitrovića razneo na komade (foto)

Alo pre 13 sati
Nije mogla da zaustavi suze! Jovana Jeremić nije mogla ni da zamisli šta će je sačekati u Jutarnjem programu, a zbog iznenađenja je doslovno bila van sebe. Naime, Jovana Jeremić je u novoj sezoni ugostila Željka Mitrovića, a onda je on odlučio da je… »
Jovana Jeremić se slomila u uživo programu! Mitrović je rasplakao, a ona mu se javno obratila: "Ne postoje.."

Jovana Jeremić se slomila u uživo programu! Mitrović je rasplakao, a ona mu se javno obratila: "Ne postoje.."

Telegraf pre 13 sati
Voditeljka Jovana Jeremić danas se rasplakala tokom emisije kada ju je Željko Mitrović iznenadio posebnim gestom. Naime, Mitrović je pripremio animirani spot u kojem je Jovana glavni akter. - Doneo sam ti nešto, imam poklon za tebe, to nisam napravio… »
Željko Mitrović rasplakao jovanu Jeremić: Voditeljka mu se javno obratila nakon što se slomila u programu uživo: Pomenula i…

Željko Mitrović rasplakao jovanu Jeremić: Voditeljka mu se javno obratila nakon što se slomila u programu uživo: Pomenula i…

Blic pre 14 sati
Voditeljka Jovana Jeremić rasplakala se danas tokom emisije kada ju je Željko Mitrović iznenadio. Naime, Željko Mitrović je napravio animirani spot u kojem je Jovana glavni akter. - Doneo sam ti nešto, imam poklon za tebe, to nisam napravio samo ja, ako… »
Jovana Jeremić grca u suzama: U programu uživo nije mogla da sakrije emocije, evo zbog čega je jecala na sav glas

Jovana Jeremić grca u suzama: U programu uživo nije mogla da sakrije emocije, evo zbog čega je jecala na sav glas

Blic pre 15 sati
Jovana Jeremić nije mogla ni da zamisli šta će je sačekati u jutarnjem programu, a zbog iznenađenja je doslovno bila van sebe. Naime, Jovana Jeremić je u novoj sezoni ugostila Željka Mitrovića, a onda je on odlučio da je iznenadi jednim video prilogom… »

Vesti dana »