Povezane vesti
"Nisam spavala 26 sati" Dunja Ilić prolazi kroz novi horor i pakao: "Sipala sam neki otrov u nos"
Alo pre 2 sata
Javno se požalila. Pevačica Dunja Ilić dugo nije bila aktivna na sceni, ali se sada ponovo pojavila na društvenim mrežama. Uz novi izgled, afro pletenice i telo puno tetovaža, Dunja je pratiocima otvoreno otkrila kroz šta prolazi. Na svom Instagram… »
"Nisam spavala 26 sati" Naša pevačica prolazi kroz pakao, požalila se javno: "Sipala sam neki otrov u nos"
Telegraf pre 11 sati
Pevačica Dunja Ilić dugo nije bila aktivna na sceni, ali se sada ponovo pojavila na društvenim mrežama. Uz novi izgled, afro pletenice i telo puno tetovaža, Dunja je pratiocima otvoreno otkrila kroz šta prolazi. Na svom Instagram profilu, pevačica je… »
"Nisam spavala 26 sati, tresem se": Naša pevačica u problemu, požalila se javno: "Sipala sam neki otrov u nos"
Blic pre 12 sati
Pevačica Dunja Ilić dugo nije bila na sceni, a sada se ponovo aktivirala na društvenim mrežama. I dok pokazuje novi izgled, afro pletenice i telo puno tetovaža, sa pratiocima je otkrila šta ju je snašno. Naime, Dunja se razbolela, pa je tako i otkrila… »
Vesti dana »

Direktor policije objavio koliko je ljudi učestvovalo na skupovima protiv blokada
Danas pre 4 satijoš 1 povezana