Povezane vesti
Najveći hit Seke Aleksić je bio namenjen ovoj pevačici: Ona odbila pesmu: "Nije mi se dopala"
Blic 23.08.2025
Pevačica Seka Aleksić tokom karijere je snimila mnoštvo hitova među kojima je jedan od najvećih "Aspirin". Međutim, malo ko zna da ta pesma nije bila odmah namenjena Seki Aleksić već da ju je najpre odbila njena koleginica Mina Kostić. -Od Seke Aleksić… »
Najveći hit Seke Aleksić bio je namenjen ovoj pevačici: „Nije mi se dopala“
Nova 23.08.2025
Pevačica Seka Aleksić tokom karijere je snimila mnoštvo hitova među kojima je jedan od najvećih "Aspirin". Međutim, malo ko zna da ta pesma nije bila odmah namenjena Seki Aleksić već da ju je najpre odbila njena koleginica Mina Kostić. „Ne znam šta mi se… »
Vesti dana »
Izrael napao Liban, Iran poručuje da razgovor sa Amerikom 'nema smisla'
BBC News pre 3 satajoš 29 povezanih
Zelenski otkrio detalje razgovora sa liderom SAD: "Poželeo sam predsedniku Trampu svaki uspeh"
Kurir pre 1 satjoš 42 povezane
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 13 satijoš 5 povezanih
(Foto/video) Nevreme tutnji Vojvodinom U Novom Sadu grad i jaka kiša, preko Bačke Topole prešle dve superćelije, MUP poslao hitno upozorenje
Dnevnik pre 24 satajoš 117 povezanih
Kosovski tužilac o uhapšenima: Sva petorica su bili policajci tokom masakra u Račku
Serbian News Media pre 4 satijoš 39 povezanih