Повезане вести
Слоба Васић завршио на операционом столу Муку мучио са озбиљним проблемом: "То је процес пакла"
Ало 23.08.2025
Објавио је снимак неколико дана од операције, где детаљно описује своја искуства након ове интервенције. Популарни певач Слободан Васић одлучио је да се подвргне операцији смањене желуца, а потом и открио који су били разлози… »
"Шест дана нисам окусио храну": Слоба Васић имао операцију смањења желуца: "Психички ми је тешко, али ме је живот натерао на…
Блиц 23.08.2025
Певач Слоба Васић је умало озбиљно нарушио здравље, а како и сам признаје претерано је јео и нагло се угојио. Због живота ван контроле једино решење се само наметнуло - смањење желуца. Слоба Васић се подвргнуо овој операцији… »
Слоба Васић завршио на операционом столу! Ево шта се десило са његовим желуцем: Болеле су ме кости, ноге од стајања! Шест…
Курир 23.08.2025
Популарни певач Слободан Васић одлучио се за важну одлуку у свом животу, а то је да се подвргне операцији смањене желуца. Звезда "Гранда" је са својим фановима поделио снимак након неколико дана од операције, где детаљно… »
Слоба Васић имао операцију смањења желуца: „Психички ми је тешко, али ме је живот натерао на то“
Нова 23.08.2025
Певач Слоба Васић је умало озбиљно нарушио здравље, а како и сам признаје претерано је јео и нагло се угојио. Због живота ван контроле једино решење се само наметнуло - смањење желуца. Слоба Васић се подвргнуо овој операцији… »
"Шест дана нисам окусио храну" Слоба Васић отворио душу након операције желуца "Психички ми је тешко, али..."
Телеграф 23.08.2025
Певач Слоба Васић је умало озбиљно нарушио здравље због хране која је водила ка гојазности. Како се све отргло контроли, певач је морао да пронађе решење па је се подвргнуо смањењу желудца. Он је сада у својој исповести… »
Вести дана »

Како да пријавите проблеме са грејањем: Грејна сезона почела, ево коме да се јавите ако су вам хладни радијатори
Мондо пре 1 сатјош 30 повезаних

Прети ли Србији киша која је захватила медитеран? Стигла временска за наредних седам дана- Ово је кључни дан
Дневник пре 55 минутајош 31 повезана

Русија, Србија НИС и санкције: 'Не преговарамо са потенцијалним купцима', каже Вучић
BBC News пре 25 минутајош 24 повезане

Шеф СЗО: Нападнут хуманитарни конвој УН у Украјини; НАТО и ЕУ заједно раде на зиду од дронова за заштиту Европе
РТС пре 4 минутајош 27 повезаних