Povezane vesti
Sloba Vasić završio na operacionom stolu Muku mučio sa ozbiljnim problemom: "To je proces pakla"
Alo pre 4 sati
Objavio je snimak nekoliko dana od operacije, gde detaljno opisuje svoja iskustva nakon ove intervencije. Popularni pevač Slobodan Vasić odlučio je da se podvrgne operaciji smanjene želuca, a potom i otkrio koji su bili razlozi za to. Objavio je snimak… »
"Šest dana nisam okusio hranu": Sloba Vasić imao operaciju smanjenja želuca: "Psihički mi je teško, ali me je život naterao na…
Blic pre 8 sati
Pevač Sloba Vasić je umalo ozbiljno narušio zdravlje, a kako i sam priznaje preterano je jeo i naglo se ugojio. Zbog života van kontrole jedino rešenje se samo nametnulo - smanjenje želuca. Sloba Vasić se podvrgnuo ovoj operaciji pre nekoliko dana, a… »
Sloba Vasić završio na operacionom stolu! Evo šta se desilo sa njegovim želucem: Bolele su me kosti, noge od stajanja! Šest…
Kurir pre 7 sati
Popularni pevač Slobodan Vasić odlučio se za važnu odluku u svom životu, a to je da se podvrgne operaciji smanjene želuca. Zvezda "Granda" je sa svojim fanovima podelio snimak nakon nekoliko dana od operacije, gde detaljno opisuje svoja iskustva nakon… »
Sloba Vasić imao operaciju smanjenja želuca: „Psihički mi je teško, ali me je život naterao na to“
Nova pre 7 sati
Pevač Sloba Vasić je umalo ozbiljno narušio zdravlje, a kako i sam priznaje preterano je jeo i naglo se ugojio. Zbog života van kontrole jedino rešenje se samo nametnulo - smanjenje želuca. Sloba Vasić se podvrgnuo ovoj operaciji pre nekoliko dana, a… »
"Šest dana nisam okusio hranu" Sloba Vasić otvorio dušu nakon operacije želuca "Psihički mi je teško, ali..."
Telegraf pre 7 sati
Pevač Sloba Vasić je umalo ozbiljno narušio zdravlje zbog hrane koja je vodila ka gojaznosti. Kako se sve otrglo kontroli, pevač je morao da pronađe rešenje pa je se podvrgnuo smanjenju želudca. On je sada u svojoj ispovesti otkrio kako je sve proteklo… »
Vesti dana »

Vidosavljević se Novosađanima predstavio golom u 28. sekundi! (video)
Sportski žurnal pre 24 satajoš 31 povezana

Blokiranjem ulica u Arandjelovcu održan SNS skup protiv blokada (VIDEO)
Glas Šumadije pre 2 satajoš 19 povezanih

Pavlović strelac u porazu Milana od Kremonezea (foto, video)
Sportski žurnal pre 24 satajoš 22 povezane

Odbojkašice Srbije započele odbranu titule na Svetskom prvenstvu pobedom nad Ukrajinom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 41 povezana

Kari Pešić precrtao džokera pred Eurobasket: Selektor je "morao" da ga "odstrani" iz tima Srbije - nije bilo druge!
Kurir pre 3 satajoš 45 povezanih